۲۸-۱۲-۱۳۸۸, ۰۷:۰۰ عصر
۲۱-۶-۱۳۸۹, ۱۲:۳۶ عصر
بیش از 70 درصد.
Ariyo
Ariyo
۲۱-۶-۱۳۸۹, ۱۲:۵۴ عصر
من خودم در حدود 3.5 درصد از مطالب موجود در اكسل را بلدم
۲۱-۶-۱۳۸۹, ۰۲:۴۳ عصر
اگر شما 3.5 درصد مهارت دارین فک کنم ما میریم تو منفیا :دی
۲۱-۶-۱۳۸۹, ۰۳:۵۷ عصر
شايد 30 %
۲۱-۶-۱۳۸۹, ۰۸:۳۳ عصر
من هرچي تو اکسل مطلب ياد ميگيرم بيشتر مطمئن ميشم که هيچي نمي دونم!
۲۲-۶-۱۳۸۹, ۱۲:۲۵ صبح
سلام
من نمی دونم منظور از مهارت چیست؟
من یک مدت دنبال چیز های بودم که برام خیلی جالب بود مثلا گانت چارت در اکسل یا کار بر روی پایوت و نکات بسیار بسیار زیبای اونو ....ولی بعد از یک مدت به این نتیجه رسیدم که فایده ای نداره (در واقع دلسرد شدم)و من همش دنبال چیز های خیلی خاص هستم که حتی یک بار هم از من سوال نشه یا یک بار هم به کارم نیاد ولی من یک زمان و انرژی زیادی روی اون صرف کردم.بنابراین در اون حدی دنبال مطلب میرم که یا واقعا نیاز داشته باشم یا برام مفید باشه.
خلاصه نمی دونم این طرز فکر من درست هست یا نه.امیدوارم دوستان من رو راهنمایی بکنند.
با تشکر
چرا نمیشه رای داد؟
من نمی دونم منظور از مهارت چیست؟
من یک مدت دنبال چیز های بودم که برام خیلی جالب بود مثلا گانت چارت در اکسل یا کار بر روی پایوت و نکات بسیار بسیار زیبای اونو ....ولی بعد از یک مدت به این نتیجه رسیدم که فایده ای نداره (در واقع دلسرد شدم)و من همش دنبال چیز های خیلی خاص هستم که حتی یک بار هم از من سوال نشه یا یک بار هم به کارم نیاد ولی من یک زمان و انرژی زیادی روی اون صرف کردم.بنابراین در اون حدی دنبال مطلب میرم که یا واقعا نیاز داشته باشم یا برام مفید باشه.
خلاصه نمی دونم این طرز فکر من درست هست یا نه.امیدوارم دوستان من رو راهنمایی بکنند.
با تشکر
چرا نمیشه رای داد؟
۲۲-۶-۱۳۸۹, ۱۱:۲۱ عصر
اگر بخواهیم تمام امکانات نرم افزار Excel رو بررسی کنیم می تونم بگم که مطالب زیادی بلد نیستم!
اما میشه گفت من در هر لحظه تمام اون امکاناتی رو که نیاز دارم از این نرم افزار فرا می گیرم! یعنی هر چیزی که فرضا امروز بهش نیاز دارم و یاد ندارم رو همین امروز یاد می گیرم! توی دنیای امروز با وجود ابزاری مثل اینترنت فکر نمی کنم این کار سختی باشه! یادگیری بیشتر از اون به نظرم برای من لازم نیست!
اما میشه گفت من در هر لحظه تمام اون امکاناتی رو که نیاز دارم از این نرم افزار فرا می گیرم! یعنی هر چیزی که فرضا امروز بهش نیاز دارم و یاد ندارم رو همین امروز یاد می گیرم! توی دنیای امروز با وجود ابزاری مثل اینترنت فکر نمی کنم این کار سختی باشه! یادگیری بیشتر از اون به نظرم برای من لازم نیست!
۲۳-۶-۱۳۸۹, ۱۰:۰۵ صبح
حرف شما دوستان درسته. اما اين نکته رو هم در نظر داشته باشيد که ممکنه شما به موردي نيازداشته باشيد و با جستجو در اينترنت به جواب برسيد اما با توجه به ذات اين نرم افزار! دانستن بيشتر و آشنايي با امکانات مختلف اکسل به شما اين امکان رو ميده که بهترين راه رو انتخاب کنيد نه تنها راه حلي که به ذهنتون ميرسه.
۲۳-۶-۱۳۸۹, ۰۱:۰۴ عصر
با سلام به همه
با توجه به تواناييهاي بي نهايت اكسل و دانش ديگر دوستان در اين زمينه من فكر ميكنم از 100% بنده صفر باشم
با توجه به تواناييهاي بي نهايت اكسل و دانش ديگر دوستان در اين زمينه من فكر ميكنم از 100% بنده صفر باشم