پرفروش ترين
برترين
آخرين محصولات فروشگاه
فایل الکترونیکی آموزش اکسل پیشرفته ۲۰۱۰
آموزش ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
یوزرفرم پیشرفته -Advanced  User Form
داشبورد (مقدماتی) – Dashboards(Elementary)
ابزارهای اعتبار سنجی و اخطار دهنده
بسته آموزشی userform
مدیریت و کنترل خطا در اکسل
توابع متنی
گرافیک در اکسل
جزوه آموزشی جداول و نمودارهای پاشنه ای
فایل آموزشی نحوه تهیه فرمت عددی دلخواه یا custom number format cell
آموزش ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: جمع زدن 3 در میان ؟

  1. #1

    آخرین بازدید
    09 _ 04 _ 2012
    تاریخ عضویت
    April_2012
    نوشته ها
    1
    امتیاز
    0
    سپاس
    0
    سپاس شده
    0 در 0 پست

    جمع زدن 3 در میان ؟

    sسلام و درود
    با چه فرمولی میشه سه در میان اعداد یک ستون رو جمع زد؟
    مثلا
    سل های a1 , a4 , a7, a10,...
    یا یک سطر
    مثلا
    a1 , d1 , g1 , ...

    پیشاپیش متشکرم
    اخطار: این یک موضوع قدیمی است
    به دلیل قدیمی بودن موضوع، ممکن است برخی فایل های ضمیمه به درستی کار نکنند. لطفا در صورت عدم ضرورت، از بالا آوردن موضوعات قدیمی خودداری نمایید.

  2.  

  3. #2


    آخرین بازدید
    3 هفته پیش
    تاریخ عضویت
    October_2011
    محل سکونت
    Sheet1!A1
    نوشته ها
    4,149
    امتیاز
    11600
    سپاس
    4,478
    سپاس شده
    10,982 در 2,948 پست

    RE: جمع زدن 3 در میان ؟

    سلام
    دوست عزیز لطفا فایل پیوست رو ببین برداشت من از سوالت درسته؟
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده

  4. #3


    آخرین بازدید
    3 هفته پیش
    تاریخ عضویت
    October_2011
    محل سکونت
    Sheet1!A1
    نوشته ها
    4,149
    امتیاز
    11600
    سپاس
    4,478
    سپاس شده
    10,982 در 2,948 پست

    RE: جمع زدن 3 در میان ؟

    سلام
    تو فایل پیوست در قسمت conditional formatting لطفا بجای 3 ، سل $D$2 رو قرار بدید

  5. #4
    komeilex
    مهمان

    RE: جمع زدن 3 در میان ؟

    با تشکر از وطن پرست عزیز من یک نمونم جواب براتون گذاشتم. امید هست که مفید باشه.
    http://parsaspace.com/files/1078454884/?c=1166

  6. #5


    محصولات کاربر

    داشبورد (مقدماتی)
    جداول محوری - Pivot table
    کتاب آموزش جامع و پیشرفته اکسل 2010
    آخرین بازدید
    4 روز پیش
    تاریخ عضویت
    March_2010
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,053
    امتیاز
    4465
    سپاس
    2,518
    سپاس شده
    4,053 در 1,243 پست

    khakzad به Yahoo ارسال پیام

    RE: جمع زدن 3 در میان ؟

    سلام
    با تشکر از دوستان
    با اجازه ی تغییر خیلی جزئی تو فایل جناب قلی زاده دادم، که گام ها رو بتونیم تغیییر بدیم.و از اولین داده شروع کنه.
    با تشکر فراووووووووووون.خیلی فرمول خوبی بود
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده

  7. #6


    محصولات کاربر

    داشبورد (مقدماتی)
    جداول محوری - Pivot table
    کتاب آموزش جامع و پیشرفته اکسل 2010
    آخرین بازدید
    4 روز پیش
    تاریخ عضویت
    March_2010
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,053
    امتیاز
    4465
    سپاس
    2,518
    سپاس شده
    4,053 در 1,243 پست

    khakzad به Yahoo ارسال پیام

    RE: جمع زدن 3 در میان ؟

    با سلام
    دوستان فایل قبلی اشکال داره.برای اعداد 4 به بعد جواب نمیده.
    تو این فایل حل شد
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

بازدید کنندگان با جستجو های زیر این صفحه را پیدا کرده اند

انجمن اكسل ايران , اكسل , اكسس , سوال و جواب اكسل , سوال اكسس , انجمن اكسل ايران , توابع اكسل, آموزش اكسل, آموزش اكسس, VBA, ويژوال بيسيك

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها فعال هستند
  • شکلک ها فعال هستند
  • کد [IMG] فعال است
  • کد [VIDEO] فعال است
  • کد HTML غیر فعال است