پرفروش ترين
برترين
آخرين محصولات فروشگاه
فایل الکترونیکی آموزش اکسل پیشرفته ۲۰۱۰
آموزش ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
یوزرفرم پیشرفته -Advanced  User Form
داشبورد (مقدماتی) – Dashboards(Elementary)
ابزارهای اعتبار سنجی و اخطار دهنده
بسته آموزشی userform
مدیریت و کنترل خطا در اکسل
توابع متنی
گرافیک در اکسل
جزوه آموزشی جداول و نمودارهای پاشنه ای
فایل آموزشی نحوه تهیه فرمت عددی دلخواه یا custom number format cell
آموزش ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: سوال در مورد دستور move

  1. #1


    آخرین بازدید
    22 _ 12 _ 2014
    تاریخ عضویت
    April_2012
    نوشته ها
    90
    امتیاز
    2
    سپاس
    5
    سپاس شده
    6 در 6 پست

    سوال در مورد دستور move

    سلام
    آیا راهی وجود داره که در دستورات VBA و در دستور Move، نقطه مرجع 0،۰ به جای اینکه بالا سمت چپ در نظر گرفته بشه، بالا سمت راست در نظر گرفته بشه و همه کنترل ها هم از نقطه بالا و سمت راستشون نسبت به نقطه مرجع موقعیت دهی بشن؟؟؟

    برای ساختن فرم های راست به چپ فارسی میخوام...
    اخطار: این یک موضوع قدیمی است
    به دلیل قدیمی بودن موضوع، ممکن است برخی فایل های ضمیمه به درستی کار نکنند. لطفا در صورت عدم ضرورت، از بالا آوردن موضوعات قدیمی خودداری نمایید.

  2.  

  3. #2


    آخرین بازدید
    02 _ 08 _ 2017
    تاریخ عضویت
    November_2010
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    363
    امتیاز
    263
    سپاس
    193
    سپاس شده
    564 در 140 پست

    MEYTI به Yahoo ارسال پیام

    RE: سوال در مورد دستور move

    با سلام دوست عزیز
    بعیدی میدونم متد right در move وجود داشته باشه
    ولی شاید با بازی با اعداد بتونی به خواسته مورد نظر برسی

    Private Sub CommandButton1_Click()


    'Move each control on the form right 25 points
    'and up 25 points.
    Controls.Move -25, -25


    End Sub

  4. #3


    آخرین بازدید
    22 _ 12 _ 2014
    تاریخ عضویت
    April_2012
    نوشته ها
    90
    امتیاز
    2
    سپاس
    5
    سپاس شده
    6 در 6 پست

    RE: سوال در مورد دستور move

    ممنون
    چند تا سوال دیگه:
    1- آیا با دستور move همزمان میشه ارتفاع و عرض کنترل رو هم داد؟
    2- چطور میشه جابجایی فرم را توسط کاربر با ماس امکانپذیر کنیم؟
    3- چجوری به تیتر لیست باکس ها مقدار بیدیم؟ (Listbox Head)
    4- اینم در مورد AND هست, فرض کنیم میخوام ابعاد 5عدد button رو همزمان و با یک دستور تغییر بدم, چطور این کار امکان پذیره که به ازاء هر کدوم یکبار ارتفاع و یک بار عرض ندم چون اینجوری فقط 10خط دستور باید بنویسم جهت ابعاد 5تا کلید؟
    5- چطوری میتونم طول متنی که در یک لیبل نوشته شده رو از لحاظ پیکسلی به دست بیارم؟؟ چون سایز فونت لیبل ها متغییره و باید به همون نسبت طول و ارتفاع هر لیبل رو متغیر در نظر بگیرم که متن داخلش از لیبل خارج نشه...

  5. #4


    آخرین بازدید
    21 ساعت پیش
    تاریخ عضویت
    January_2012
    محل سکونت
    استان اردبیل / شهرستان پارس آباد (مغان)
    نوشته ها
    1,196
    امتیاز
    2503
    سپاس
    1,399
    سپاس شده
    1,959 در 627 پست

    jansiz hayat به Yahoo ارسال پیام

    RE: سوال در مورد دستور move

    چند تا سوال دیگه:
    1- آیا با دستور move همزمان میشه ارتفاع و عرض کنترل رو هم داد؟

    * اگه کد CommandButton1.Move رو نوشته و کلید فاصله رو بزنید طریقه ی وارد کردن طول،عرض،فاصله ی بالا و فاصله ی چپ را از طریق یک Label Box به شما نشان میدهد.
    ================================================== ====================================
    2- چطور میشه جابجایی فرم را توسط کاربر با ماس امکانپذیر کنیم؟

    * انجام این کار که ممکنه و مشکلی نیست...!!
    ================================================== ====================================
    3- چجوری به تیتر لیست باکس ها مقدار بیدیم؟
    * روی لیست باکس کلیک کنید و از قسمت Properties در گزینه ی Row Source آدرس محدوده ی مورد نظر برای Header را بدهید.......مثلاً: a1:c3
    ================================================== ====================================
    4- اینم در مورد AND هست, فرض کنیم میخوام ابعاد 5عدد button رو همزمان و با یک دستور تغییر بدم, چطور این کار امکان پذیره که به ازاء هر کدوم یکبار ارتفاع و یک بار عرض ندم چون اینجوری فقط 10خط دستور باید بنویسم جهت ابعاد 5تا کلید؟

    * می تونید از کد زیر استفاده کنید:
    Dim c As Control
    For Each c In UserForm1.Controls
    If TypeName(.c) = "CommandButton" Then
    c.Left = 20
    c.Top = 20
    c.Height = 40
    c.Width = 50
    End If
    Next c
    ================================================== ===============================
    5- چطوری میتونم طول متنی که در یک لیبل نوشته شده رو از لحاظ پیکسلی به دست بیارم؟؟ چون سایز فونت لیبل ها متغییره و باید به همون نسبت طول و ارتفاع هر لیبل رو متغیر در نظر بگیرم که متن داخلش از لیبل خارج نشه...
    [/quote]

    * روش مختلفی میشه به کار برد.
    مثلاً:
    میتونید یک نسبت بین اندازه فونت و انداره لیبلتون ایجاد کنید
    Label1.Width = Label1.FontSize + 55
    Label1.Height = Label1.FontSize + 55



  6. #5


    آخرین بازدید
    22 _ 12 _ 2014
    تاریخ عضویت
    April_2012
    نوشته ها
    90
    امتیاز
    2
    سپاس
    5
    سپاس شده
    6 در 6 پست

    RE: سوال در مورد دستور move

    نقل قول نوشته اصلی توسط jansiz hayat

    2- چطور میشه جابجایی فرم را توسط کاربر با ماس امکانپذیر کنیم؟

    * انجام این کار که ممکنه و مشکلی نیست...!!
    ================================================== ====================================

    4- اینم در مورد AND هست, فرض کنیم میخوام ابعاد 5عدد button رو همزمان و با یک دستور تغییر بدم, چطور این کار امکان پذیره که به ازاء هر کدوم یکبار ارتفاع و یک بار عرض ندم چون اینجوری فقط 10خط دستور باید بنویسم جهت ابعاد 5تا کلید؟

    * می تونید از کد زیر استفاده کنید:
    Dim c As Control
    For Each c In UserForm1.Controls
    If TypeName(.c) = "CommandButton" Then
    c.Left = 20
    c.Top = 20
    c.Height = 40
    c.Width = 50
    End If
    Next c
    سلام
    ممنون از پاسخ هاتون.
    در مورد سوال 2 میدونم خیلی ابتداییه ولی من پیداش نکردم, میشه راهش رو بگید؟

    در مورد سوال4: این روشی که گفتی برای مقدار دادن به تعدادی کنترل با نام مساوی و عددهای انتهایی به صورت پشت سر همه.
    یعنی روشی نیست که بشه چندین نام رو (که شبیه هم نیستن) با استفاده از یک دستور همزمان مقدار دهی کنیم؟

  7. #6


    آخرین بازدید
    21 ساعت پیش
    تاریخ عضویت
    January_2012
    محل سکونت
    استان اردبیل / شهرستان پارس آباد (مغان)
    نوشته ها
    1,196
    امتیاز
    2503
    سپاس
    1,399
    سپاس شده
    1,959 در 627 پست

    jansiz hayat به Yahoo ارسال پیام

    RE: سوال در مورد دستور move


    سلام
    ممنون از پاسخ هاتون.
    در مورد سوال 2 میدونم خیلی ابتداییه ولی من پیداش نکردم, میشه راهش رو بگید؟

    * وقتی شما یک فرم رو ایجاد و اجرا می کنید،قاعدتاً با موس قابل جابجائی هستش.
    ================================================== =====================
    در مورد سوال4: این روشی که گفتی برای مقدار دادن به تعدادی کنترل با نام مساوی و عددهای انتهایی به صورت پشت سر همه.
    یعنی روشی نیست که بشه چندین نام رو (که شبیه هم نیستن) با استفاده از یک دستور همزمان مقدار دهی کنیم؟

    * نه اخوی اشتباه نکنید.کد بالا اصلاً با نام کامند کاری ندارد،بلکه با نوع آن کار دارد.
    برای امتحان نام کامند ها رو عوض کنید و کد رو اجرا کنید.خواهید دید که درست عمل می کند.



  8. #7


    محصولات کاربر

    داشبورد (مقدماتی)
    جداول محوری - Pivot table
    کتاب آموزش جامع و پیشرفته اکسل 2010
    آخرین بازدید
    2 روز پیش
    تاریخ عضویت
    March_2010
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,053
    امتیاز
    4465
    سپاس
    2,518
    سپاس شده
    4,053 در 1,243 پست

    khakzad به Yahoo ارسال پیام

    RE: سوال در مورد دستور move

    نقل قول نوشته اصلی توسط jansiz hayat

    سلام
    ممنون از پاسخ هاتون.
    در مورد سوال 2 میدونم خیلی ابتداییه ولی من پیداش نکردم, میشه راهش رو بگید؟

    * وقتی شما یک فرم رو ایجاد و اجرا می کنید،قاعدتاً با موس قابل جابجائی هستش.
    ================================================== =====================
    در مورد سوال4: این روشی که گفتی برای مقدار دادن به تعدادی کنترل با نام مساوی و عددهای انتهایی به صورت پشت سر همه.
    یعنی روشی نیست که بشه چندین نام رو (که شبیه هم نیستن) با استفاده از یک دستور همزمان مقدار دهی کنیم؟

    * نه اخوی اشتباه نکنید.کد بالا اصلاً با نام کامند کاری ندارد،بلکه با نوع آن کار دارد.
    برای امتحان نام کامند ها رو عوض کنید و کد رو اجرا کنید.خواهید دید که درست عمل می کند.


    سلام
    با تشکر از شما
    اگر بخوایم جابجایی فرم امکان ناپذیر باشه چی؟
    فکر می کنم منظور دوستمون همین بوده!
    چون اون حالت ا ول پیش فرض هست


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. نحوه نوشتن دستور سورت و جمع کردن داده ها
    توسط مهندس محیط زیست در انجمن سوالات پیرامون ويژوال بيسيك - VBA Questions
    پاسخ ها: 3
    آخرين نوشته: 19 _ 01 _ 2013, 08:44
  2. ساختار صحیح دستورات شرطی در vb
    توسط امیر رضا دهقان در انجمن سوالات پیرامون ويژوال بيسيك - VBA Questions
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 05 _ 01 _ 2013, 08:40
  3. حذف ردیف با دستور
    توسط khorasan66 در انجمن سوالات پیرامون ويژوال بيسيك - VBA Questions
    پاسخ ها: 4
    آخرين نوشته: 03 _ 01 _ 2013, 15:39
  4. دستوری برای جمع زدن
    توسط mokaram در انجمن سوالات پیرامون ويژوال بيسيك - VBA Questions
    پاسخ ها: 11
    آخرين نوشته: 09 _ 08 _ 2012, 16:36
  5. دستوری برای فیلتر کردن
    توسط farzin24622 در انجمن سوالات اكسل - Excel Questions
    پاسخ ها: 5
    آخرين نوشته: 27 _ 12 _ 2011, 23:55

بازدید کنندگان با جستجو های زیر این صفحه را پیدا کرده اند

دستور and در vba

دستور move در php

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها فعال هستند
  • شکلک ها فعال هستند
  • کد [IMG] فعال است
  • کد [VIDEO] فعال است
  • کد HTML غیر فعال است