پرفروش ترين
برترين
آخرين محصولات فروشگاه
فایل الکترونیکی آموزش اکسل پیشرفته ۲۰۱۰
آموزش ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
یوزرفرم پیشرفته -Advanced  User Form
داشبورد (مقدماتی) – Dashboards(Elementary)
ابزارهای اعتبار سنجی و اخطار دهنده
بسته آموزشی userform
مدیریت و کنترل خطا در اکسل
توابع متنی
گرافیک در اکسل
جزوه آموزشی جداول و نمودارهای پاشنه ای
فایل آموزشی نحوه تهیه فرمت عددی دلخواه یا custom number format cell
آموزش ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: 2 سوال در رابطه با ورود اطلاعات به فرم

  1. #1


    آخرین بازدید
    یک ساعت پیش
    تاریخ عضویت
    June_2016
    نوشته ها
    69
    امتیاز
    51
    سپاس
    17
    سپاس شده
    41 در 27 پست

    2 سوال در رابطه با ورود اطلاعات به فرم

    سلام
    من تو یه برنامه یه فرم دارم که باید اطلاعاتی رو که از جاهای دیگه خارج اکسل کپی و اونجا پیست کنم ولی 2 مشکل

    1 - چرا توی فرم کلیک راست کار نمیکنه و باید حتمآ ctrl+v رو بزنم ؟

    2 - این فرمی که گفتم ورودیهای زیادی داره و برای ورود اطلاعات باید هی برم به مرورگر- کپی -. و برگردم به اکسل . آیا راهی هست که تو سیستم چند نا کلیپ بورد همزمان داشته باشیم که بشه اول همه داده ها رو کپی کنیم بعد توی اکسل دونه دونه پیست کنیم ؟
    پاسخ مورد نظر براي اين تاپيك ارسال شده است.

  2.  

  3. #2


    آخرین بازدید
    یک دقیقه پیش
    تاریخ عضویت
    September_2013
    محل سکونت
    بچه محل آقا امام رضا
    نوشته ها
    3,048
    امتیاز
    9051
    سپاس
    5,989
    سپاس شده
    7,387 در 2,451 پست

    نقل قول نوشته اصلی توسط كامران نمایش پست ها
    سلام
    من تو یه برنامه یه فرم دارم که باید اطلاعاتی رو که از جاهای دیگه خارج اکسل کپی و اونجا پیست کنم ولی 2 مشکل

    1 - چرا توی فرم کلیک راست کار نمیکنه و باید حتمآ ctrl+v رو بزنم ؟

    2 - این فرمی که گفتم ورودیهای زیادی داره و برای ورود اطلاعات باید هی برم به مرورگر- کپی -. و برگردم به اکسل . آیا راهی هست که تو سیستم چند نا کلیپ بورد همزمان داشته باشیم که بشه اول همه داده ها رو کپی کنیم بعد توی اکسل دونه دونه پیست کنیم ؟

    سلام دوست عزيز
    براي يوزرفرم شما ميتونين منوي راست كليك تعريف كنيد. يكم پيچيدس ولي امكان پذيره

    براي مورد دومتون با توجه به برداشتي كه كردم شما ميتونين در يك شيت با ابزارهاي گروه Get External Data ( از تب Data ) اطلاعات اون صفحه رو فراخواني كنيد و با كدنويسي مشخص كنيد كه مثلا مقدار سلول A2 بره در Textbox3 قرار بگيره و الي آخر

  4. سپاس ها (1)


  5. #3


    آخرین بازدید
    یک ساعت پیش
    تاریخ عضویت
    June_2016
    نوشته ها
    69
    امتیاز
    51
    سپاس
    17
    سپاس شده
    41 در 27 پست

    نقل قول نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan نمایش پست ها

    سلام دوست عزيز
    براي يوزرفرم شما ميتونين منوي راست كليك تعريف كنيد. يكم پيچيدس ولي امكان پذيره

    براي مورد دومتون با توجه به برداشتي كه كردم شما ميتونين در يك شيت با ابزارهاي گروه Get External Data ( از تب Data ) اطلاعات اون صفحه رو فراخواني كنيد و با كدنويسي مشخص كنيد كه مثلا مقدار سلول A2 بره در Textbox3 قرار بگيره و الي آخر
    میشه دومیشو توضیح بدبد چون من چند باری اطلاعات از صفحه های اینترنت بطور اتوماتیک گرفتم ولی اینی که میگم تو یه صفحه نیست از جاهای مختلف باید داده بیاد تو یه شیت (هر سلول مال یه جائیه)

  6. #4


    آخرین بازدید
    یک دقیقه پیش
    تاریخ عضویت
    September_2013
    محل سکونت
    بچه محل آقا امام رضا
    نوشته ها
    3,048
    امتیاز
    9051
    سپاس
    5,989
    سپاس شده
    7,387 در 2,451 پست

    نقل قول نوشته اصلی توسط كامران نمایش پست ها
    میشه دومیشو توضیح بدبد چون من چند باری اطلاعات از صفحه های اینترنت بطور اتوماتیک گرفتم ولی اینی که میگم تو یه صفحه نیست از جاهای مختلف باید داده بیاد تو یه شیت (هر سلول مال یه جائیه)

    خب پس تجربشو داريد. وقتي شما از يك صفحه اطلاعات ميگيريد دليل نميشه كه نتونين از صفحه ديگه اي اطلاعات ديگه اي بگيريد. شما ميتونين از n تا منبع اطلاعات بگيريد. وقتي جاي هر داده مشخص شد بعد خيلي راحت ميتونين به اون سلول رفرنس بدين و اطلاعاتشو همونطور كه گفتم استخراج كنيد

  7. #5


    آخرین بازدید
    یک ساعت پیش
    تاریخ عضویت
    June_2016
    نوشته ها
    69
    امتیاز
    51
    سپاس
    17
    سپاس شده
    41 در 27 پست

    نقل قول نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan نمایش پست ها

    خب پس تجربشو داريد. وقتي شما از يك صفحه اطلاعات ميگيريد دليل نميشه كه نتونين از صفحه ديگه اي اطلاعات ديگه اي بگيريد. شما ميتونين از n تا منبع اطلاعات بگيريد. وقتي جاي هر داده مشخص شد بعد خيلي راحت ميتونين به اون سلول رفرنس بدين و اطلاعاتشو همونطور كه گفتم استخراج كنيد
    موردی که هست اینه که برای لینک دادن به صفحات اینترنتی باید در جدول باز شده کنار اطلاعاتی که میخوایم فلش زرد رنگ رو بزنیم ولی بعضی سایتها اونجائی که اطلاعاتشو میخوایم فلشه رو نداره

    بعنوان مثال شما لطفا برید به سایت مثلا http://www.varzesh3.com و کوشش کنید جدول لیگ رو داخل اکسل بکشید

  8. #6


    آخرین بازدید
    یک دقیقه پیش
    تاریخ عضویت
    September_2013
    محل سکونت
    بچه محل آقا امام رضا
    نوشته ها
    3,048
    امتیاز
    9051
    سپاس
    5,989
    سپاس شده
    7,387 در 2,451 پست

    نقل قول نوشته اصلی توسط كامران نمایش پست ها
    موردی که هست اینه که برای لینک دادن به صفحات اینترنتی باید در جدول باز شده کنار اطلاعاتی که میخوایم فلش زرد رنگ رو بزنیم ولی بعضی سایتها اونجائی که اطلاعاتشو میخوایم فلشه رو نداره

    بعنوان مثال شما لطفا برید به سایت مثلا http://www.varzesh3.com و کوشش کنید جدول لیگ رو داخل اکسل بکشید
    اگر از آفیس ۲۰۱۶ استفاده کنید یک قابلیت فوق العاده ای بهش اضافه شده به نام Query که در همون تب Data هست. قابلیت های خیلی خیلی خوبی داره. من یک نمونه رو براتون عکس گرفتم ملاحظه بفرمایید

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام:  Untitled.png
مشاهده: 9
حجم:  36.2 کیلو بایت

  9. سپاس ها (1)



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

بازدید کنندگان با جستجو های زیر این صفحه را پیدا کرده اند

انجمن اكسل ايران , اكسل , اكسس , سوال و جواب اكسل , سوال اكسس , انجمن اكسل ايران , توابع اكسل, آموزش اكسل, آموزش اكسس, VBA, ويژوال بيسيك

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها فعال هستند
  • شکلک ها فعال هستند
  • کد [IMG] فعال است
  • کد [VIDEO] فعال است
  • کد HTML غیر فعال است