پرفروش ترين
برترين
آخرين محصولات فروشگاه
فایل الکترونیکی آموزش اکسل پیشرفته ۲۰۱۰
آموزش ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
یوزرفرم پیشرفته -Advanced  User Form
داشبورد (مقدماتی) – Dashboards(Elementary)
ابزارهای اعتبار سنجی و اخطار دهنده
بسته آموزشی userform
مدیریت و کنترل خطا در اکسل
توابع متنی
گرافیک در اکسل
جزوه آموزشی جداول و نمودارهای پاشنه ای
فایل آموزشی نحوه تهیه فرمت عددی دلخواه یا custom number format cell
آموزش ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: مابه التفاوت دریافتی و پرداختی

  1. #1


    آخرین بازدید
    3 هفته پیش
    تاریخ عضویت
    July_2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    385
    امتیاز
    856
    سپاس
    666
    سپاس شده
    1,348 در 369 پست

    فرستادن پیام با Skype به Nima

    Lightbulb مابه التفاوت دریافتی و پرداختی

    با سلام

    تو فایل ضمیمه سه تا شیت به نامهای:

    PAYMENTS
    COLLECT
    BALLANCE

    تو شیت PAYMENT ما تعداد پرداختی های هر فایل رو داریم و در شیت COLLECT دریافتی ها

    حالا می خوایم مابه التفاوت دریافتی و پرداختی رو بدست بیاریم با این شرط که برای هر فایل تعداد پرداختی ها ممکن بیشتر از یک مورد باشه ولی دریافتی برای همه فایلها یکی است.

    با تشکر

    BALANCE
    اخطار: این یک موضوع قدیمی است
    به دلیل قدیمی بودن موضوع، ممکن است برخی فایل های ضمیمه به درستی کار نکنند. لطفا در صورت عدم ضرورت، از بالا آوردن موضوعات قدیمی خودداری نمایید.
    ویرایش توسط حسام بحرانی : 08 _ 03 _ 2014 در ساعت 17:18 دلیل:عنوان نا مناسب

  2. سپاس ها (2)


  3.  

  4. #2


    آخرین بازدید
    24 _ 08 _ 2014
    تاریخ عضویت
    June_2011
    نوشته ها
    278
    امتیاز
    82
    سپاس
    37
    سپاس شده
    87 در 34 پست

    RE: کمک

    راه حل به نظر من اینه که اول با فرمول Vlookup عدد متناظر کدهای شیت PAYMENTS را از شیت COLLECTS صدا کنید و بعد با Pivot Table گزارشگیری کنید.
    فقط یادتون باشه که در Pivot عدد COLLECTS در سطر قرار بگیرد تا از هر کد فقط یک عدد محاسبه شود و عدد PAYMENTS در مقدار.
    البته شاید راه حل بهتری هم داشته باشه.




  5. #3


    آخرین بازدید
    3 هفته پیش
    تاریخ عضویت
    July_2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    385
    امتیاز
    856
    سپاس
    666
    سپاس شده
    1,348 در 369 پست

    فرستادن پیام با Skype به Nima

    RE: کمک

    با تشکر از شما

    راهی غیر از استفاده از pivot table می خوام مثلا شاید بشه با subtotal اول جمع پرداختی هامون بدست بیاریم بعد از طریق vlookup اون جمع کل رو نشون بدیم لطفا اگر کسی ایده دیگه ای داره مطرح کنه


    با تشکر

  6. سپاس ها (1)


  7. #4


    آخرین بازدید
    4 روز پیش
    تاریخ عضویت
    October_2011
    محل سکونت
    Sheet1!A1
    نوشته ها
    4,149
    امتیاز
    11584
    سپاس
    4,476
    سپاس شده
    10,966 در 2,948 پست

    RE: کمک

    سلام
    دوست عزیز برای payment از فرمول sumif و برای clollect از vlookup استفاده کن بعد تفاضل این ها میشه balance

  8. #5


    آخرین بازدید
    3 هفته پیش
    تاریخ عضویت
    July_2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    385
    امتیاز
    856
    سپاس
    666
    سپاس شده
    1,348 در 369 پست

    فرستادن پیام با Skype به Nima

    RE: کمک

    نقل قول نوشته اصلی توسط vatanparast
    سلام
    دوست عزیز برای payment از فرمول sumif و برای clollect از vlookup استفاده کن بعد تفاضل این ها میشه balance
    با تشکر از شما اقای وطن پرست

    راه حل شما کاملا جواب داد
    اما هدف اصلی اینکه تو balance اون مبالغی که مثبت هست دیده بشه یعنی( سود کردها.)

    که البته اینم میشه با سورت کردن انجام داد
    حالا اگه ممکن باشه کسی از اساتید با استفاده از VB یه راه حل داشته باشه اونم تست کنیم .

    بازم تشکر

  9. سپاس ها (1)


  10. #6


    آخرین بازدید
    4 روز پیش
    تاریخ عضویت
    October_2011
    محل سکونت
    Sheet1!A1
    نوشته ها
    4,149
    امتیاز
    11584
    سپاس
    4,476
    سپاس شده
    10,966 در 2,948 پست

    RE: کمک

    ی تابع شرطی با if بنویس که اگه حاصل تفاضل اون دو تا فرمول بزرگتر از صفر هست عدد رو بذاره در غیر این صورت خالی بذاره

  11. #7


    آخرین بازدید
    3 هفته پیش
    تاریخ عضویت
    July_2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    385
    امتیاز
    856
    سپاس
    666
    سپاس شده
    1,348 در 369 پست

    فرستادن پیام با Skype به Nima

    RE: کمک

    نقل قول نوشته اصلی توسط vatanparast
    سلام
    دوست عزیز برای payment از فرمول sumif و برای clollect از vlookup استفاده کن بعد تفاضل این ها میشه balance
    یه مشکلی که بوجود میاد اینکه اگه تو شیت collect یه fileno باشه که تو شیت payments متناظرش نباشه فرمول vlookup ارور#N/A میده:@

  12. سپاس ها (1)


  13. #8


    آخرین بازدید
    4 روز پیش
    تاریخ عضویت
    October_2011
    محل سکونت
    Sheet1!A1
    نوشته ها
    4,149
    امتیاز
    11584
    سپاس
    4,476
    سپاس شده
    10,966 در 2,948 پست

    RE: کمک

    یا میتونی از isna() استفاده کنی یا بجای vlookup از sumif استفاده کنی در این صورت فرقی با vlookup نداره


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

بازدید کنندگان با جستجو های زیر این صفحه را پیدا کرده اند

انجمن اكسل ايران , اكسل , اكسس , سوال و جواب اكسل , سوال اكسس , انجمن اكسل ايران , توابع اكسل, آموزش اكسل, آموزش اكسس, VBA, ويژوال بيسيك

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها فعال هستند
  • شکلک ها فعال هستند
  • کد [IMG] فعال است
  • کد [VIDEO] فعال است
  • کد HTML غیر فعال است