پرفروش ترين
برترين
آخرين محصولات فروشگاه
فایل الکترونیکی آموزش اکسل پیشرفته ۲۰۱۰
آموزش ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
یوزرفرم پیشرفته -Advanced  User Form
داشبورد (مقدماتی) – Dashboards(Elementary)
ابزارهای اعتبار سنجی و اخطار دهنده
بسته آموزشی userform
مدیریت و کنترل خطا در اکسل
توابع متنی
گرافیک در اکسل
جزوه آموزشی جداول و نمودارهای پاشنه ای
فایل آموزشی نحوه تهیه فرمت عددی دلخواه یا custom number format cell
آموزش ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: توازن مانده بانک و شرکت

  1. #1


    آخرین بازدید
    02 _ 04 _ 2017
    تاریخ عضویت
    May_2012
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    134
    امتیاز
    5
    سپاس
    47
    سپاس شده
    17 در 9 پست

    sohrabahmadi به Yahoo ارسال پیام

    توازن مانده بانک و شرکت

    سلام به دوستان واساتید عزیز ، بر فرض مثال ، مانده بانک و تعداد فیشهای واریزی رو در فریم 1 وارد میکنیم و بعد در فریم 2 به تفکیک هر فیش را جداگانه بهمراه مبلغ ثبت میکینم .خواسته من اینه که مبلغ و شماره هر فیش رو که وارد کردم هنگام ثبت از مانده بانک و همچنین تعداد فیشها کم کنه و همان مبلغ به مانده شرکت اضافه بشه و هنگامی مانده بانک و تعداد فیشهای واریزی صفر شد ، صحت اطلاعات رو تایید کنه. ممنون از لطف دوستان واساتید.
    اینهم فایل نمونه http://persiandrive.com/774825
    اخطار: این یک موضوع قدیمی است
    به دلیل قدیمی بودن موضوع، ممکن است برخی فایل های ضمیمه به درستی کار نکنند. لطفا در صورت عدم ضرورت، از بالا آوردن موضوعات قدیمی خودداری نمایید.

  2.  

  3. #2


    آخرین بازدید
    02 _ 04 _ 2017
    تاریخ عضویت
    May_2012
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    134
    امتیاز
    5
    سپاس
    47
    سپاس شده
    17 در 9 پست

    sohrabahmadi به Yahoo ارسال پیام

    RE: توازن مانده بانک و شرکت

    دوستان عزیز اگه میشه جواب این سوال بنده رو بدین .

  4. #3


    محصولات کاربر

    داشبورد (مقدماتی)
    جداول محوری - Pivot table
    کتاب آموزش جامع و پیشرفته اکسل 2010
    آخرین بازدید
    یک هفته پیش
    تاریخ عضویت
    March_2010
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,053
    امتیاز
    4464
    سپاس
    2,518
    سپاس شده
    4,052 در 1,242 پست

    khakzad به Yahoo ارسال پیام

    RE: توازن مانده بانک و شرکت

    سلام
    سوال ی مقدار نامفهومه
    شما هیچ دیتابیسی هم تعریف نکردید که اطلاعات می خواد اونجا ثبت بشه
    شماره فیش رو از تعداد می خواید کم کنید؟!
    اگه با ی مثال عددی بفرمایید، واضح تره
    در خدمتم

  5. #4


    آخرین بازدید
    یک هفته پیش
    تاریخ عضویت
    October_2011
    محل سکونت
    Sheet1!A1
    نوشته ها
    4,149
    امتیاز
    11585
    سپاس
    4,476
    سپاس شده
    10,967 در 2,948 پست

    RE: توازن مانده بانک و شرکت

    سلام
    فرض کنید 4 تا فیش دارید با مبلغ مجموعا 1000 واحد (فیش اول 200 فیش دوم 300 فیش سوم 250 وفیش چهارم 250) پس دو تا متغیر برای ذخیره تعداد فیشa1 و کل مبلغ فیشa2 میخوایم،در فریم 2، فیش اول رو وارد میکنیم در این صورت باید از a1 یک واحد کم بشه و از a2 دویست واحد در فریم کنتور هم دو متغیر داریم مثل a3 و a4 که بعد از ثبت فیش اول مقدار a3 باید 1 و مقدار a4 باید 200 باشه و به همین ترتیب باید از دو متغیر اول کم بشه و به دو متغیر دوم اضافه بشه اگه توضیح درست بود زحمت کد نویسیش با دوستانی که وقت بیشتری دارن

  6. #5


    آخرین بازدید
    02 _ 04 _ 2017
    تاریخ عضویت
    May_2012
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    134
    امتیاز
    5
    سپاس
    47
    سپاس شده
    17 در 9 پست

    sohrabahmadi به Yahoo ارسال پیام

    RE: توازن مانده بانک و شرکت

    با تشکر از جناب khakzad و جناب وطن پرست ، من نمیخوام مانده بانک و تعداد فیشها به یک شیت خاص منتقل بشه .منظورم اینه که یه راهکار کنترلی فقط رو یوزر فرم باشه که بدانم تعداد فیش و مبلغ مربوطه اش رو که وارد کردم درست باشه.یه چیزی شبیه کنتور. نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه.البته توضیح جناب وطن پرست هم کاملا درسته.

  7. #6


    آخرین بازدید
    یک هفته پیش
    تاریخ عضویت
    October_2011
    محل سکونت
    Sheet1!A1
    نوشته ها
    4,149
    امتیاز
    11585
    سپاس
    4,476
    سپاس شده
    10,967 در 2,948 پست

    RE: توازن مانده بانک و شرکت

    بله منظور شمارو متوجه شدم فقط فریم وسط ثبت بشه اگه وقت اجازه داد برات انجام میدم متاسفانه وقت خیلی کمی دارم

  8. #7


    محصولات کاربر

    داشبورد (مقدماتی)
    جداول محوری - Pivot table
    کتاب آموزش جامع و پیشرفته اکسل 2010
    آخرین بازدید
    یک هفته پیش
    تاریخ عضویت
    March_2010
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,053
    امتیاز
    4464
    سپاس
    2,518
    سپاس شده
    4,052 در 1,242 پست

    khakzad به Yahoo ارسال پیام

    RE: توازن مانده بانک و شرکت

    تا اینجا رو ببینید درست متوجه شدم؟؟؟؟؟

    هر لحظه مقدار بانک رو از جمع پرداختی ها تا الان رو میده
    همچنین تعداد فیش های واریزی تا الان
    هرجاش مشکل داره بگین
    کم کم درستش می کنیم
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده
    • نوع فایل: xlsm my.xlsm اطلاعات (11.1 کیلو بایت, 3 نمایش)

  9. #8


    آخرین بازدید
    02 _ 04 _ 2017
    تاریخ عضویت
    May_2012
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    134
    امتیاز
    5
    سپاس
    47
    سپاس شده
    17 در 9 پست

    sohrabahmadi به Yahoo ارسال پیام

    RE: توازن مانده بانک و شرکت

    نقل قول نوشته اصلی توسط khakzad
    تا اینجا رو ببینید درست متوجه شدم؟؟؟؟؟

    هر لحظه مقدار بانک رو از جمع پرداختی ها تا الان رو میده
    همچنین تعداد فیش های واریزی تا الان
    هرجاش مشکل داره بگین
    کم کم درستش می کنیم
    با سلام و تشکر ، تا حدودی درسته.ولی فکر کنم توضیح من ناقص بود .اول اینکه کاری به دیتابیس نداریم و عملیات فریم1 و کنتور فقط روی یوزر فرم انجام میشه و در دیتابیس ثبت نمیشه و فقط اطلاعات ریز فیشها ثبت میشه .این فقط یه پروسه کنترلی واسه صحت اطلاعات وارد شده هستش . یه جورایی بر مبنای صفر .یعنی هر عدد و رقمی که تو دیتابیس هست ربطی به عملیات فریم 1 و کنتور نداره . بمحض فراخوانی یوزرفرم ابتدا مانده بانک و تعداد فیشها رو در تکست باکسهای مربوطه وارد کنیم .بعدش دونه دونه فیشها رو وارد میکنیم و هربار که دکمه ثبت رو میزنیم ، به ازای هر فیش و مبلغ مربوطه از مانده بانک و تعداد فیشها در فریم 1 کم و اطلاعات مربوط در فریم کنتور اضافه میشه.تا اینکه با وارد کردن آخرین فیش ، مانده بانک وتعداد فیشها صفر شده و اطلاعات فریم کنتور برابر اطلاعاتی بشه که قبل از ثبت فیشها به فریم 1 داده بودیم . منظور از این کار هم اینه که از صحت ارقام ثبت شده مطمئن بشیم و اگر اشتباهی شده همان موقع اصلاحش کنیم .مثلا اگر به ازای 20 فقره فیش واریزی n مبلغ به حساب شرکت وارد شده ، چنانچه هنکام ثبت بیستمین فیش ، مانده بانک صفر نشد ، یعنی ارقام وارده اشتباه بوده و همانجا تصحیحش کنیم که دیگه مجبور به تهیه صورت مغایرت نشیم.از لطفی که میکنید بینهایت ممنون

  10. #9


    محصولات کاربر

    داشبورد (مقدماتی)
    جداول محوری - Pivot table
    کتاب آموزش جامع و پیشرفته اکسل 2010
    آخرین بازدید
    یک هفته پیش
    تاریخ عضویت
    March_2010
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,053
    امتیاز
    4464
    سپاس
    2,518
    سپاس شده
    4,052 در 1,242 پست

    khakzad به Yahoo ارسال پیام

    RE: توازن مانده بانک و شرکت

    ببینید، من همون فریم وسط رو بردم ثبت کردم
    فریم اول و دوم رو نبردم
    شما الان توی این فایل، همونطور که میگید عمل کنید
    می بینید که اطلاعات فریم 2 یعنی ریز فیش ها وارد میشه
    ببینید غیر از اونی هس که می خواید
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده
    • نوع فایل: xlsm my.xlsm اطلاعات (11.1 کیلو بایت, 2 نمایش)

  11. #10


    آخرین بازدید
    یک هفته پیش
    تاریخ عضویت
    October_2011
    محل سکونت
    Sheet1!A1
    نوشته ها
    4,149
    امتیاز
    11585
    سپاس
    4,476
    سپاس شده
    10,967 در 2,948 پست

    RE: توازن مانده بانک و شرکت

    فک کنم برعکس عمل کردین باید از مانده بانک کم بشه به مانده شرکت اضافه بشه


صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. اضافه شدن توابع تخصصي تر در توابعي مانند توابع آماري
    توسط exceliran در انجمن توابع اکسل - Excel Functions
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 10 _ 08 _ 2011, 05:00

بازدید کنندگان با جستجو های زیر این صفحه را پیدا کرده اند

انجمن اكسل ايران , اكسل , اكسس , سوال و جواب اكسل , سوال اكسس , انجمن اكسل ايران , توابع اكسل, آموزش اكسل, آموزش اكسس, VBA, ويژوال بيسيك

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها فعال هستند
  • شکلک ها فعال هستند
  • کد [IMG] فعال است
  • کد [VIDEO] فعال است
  • کد HTML غیر فعال است