پرفروش ترين
برترين
آخرين محصولات فروشگاه
فایل الکترونیکی آموزش اکسل پیشرفته ۲۰۱۰
آموزش ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
یوزرفرم پیشرفته -Advanced  User Form
داشبورد (مقدماتی) – Dashboards(Elementary)
ابزارهای اعتبار سنجی و اخطار دهنده
بسته آموزشی userform
مدیریت و کنترل خطا در اکسل
توابع متنی
گرافیک در اکسل
جزوه آموزشی جداول و نمودارهای پاشنه ای
فایل آموزشی نحوه تهیه فرمت عددی دلخواه یا custom number format cell
آموزش ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: پویا نمودن اندازه UserForm ها

  1. #1


    آخرین بازدید
    31 _ 05 _ 2014
    تاریخ عضویت
    October_2012
    نوشته ها
    9
    امتیاز
    0
    سپاس
    0
    سپاس شده
    0 در 0 پست

    ali1366 به Yahoo ارسال پیام

    پویا نمودن اندازه UserForm ها

    با درود خدمت اساتید
    میخواستم بدونم چه طور میشه اندازه فرم ها رو با توجه به اندازه مانیتور ست کرد
    مشکلی که UserForm های من داره اینه که اندازه اونها ثابته و وقتی توی مانیتور کوچک باز میشه باز نیاز به تغییر اندازه دستی داره
    که این خودش مشکل سازه
    اخطار: این یک موضوع قدیمی است
    به دلیل قدیمی بودن موضوع، ممکن است برخی فایل های ضمیمه به درستی کار نکنند. لطفا در صورت عدم ضرورت، از بالا آوردن موضوعات قدیمی خودداری نمایید.

  2.  

  3. #2


    آخرین بازدید
    یک هفته پیش
    تاریخ عضویت
    October_2012
    نوشته ها
    60
    امتیاز
    13
    سپاس
    118
    سپاس شده
    33 در 15 پست

    RE: پویا نمودن اندازه UserForm ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط ali1366
    با درود خدمت اساتید
    میخواستم بدونم چه طور میشه اندازه فرم ها رو با توجه به اندازه مانیتور ست کرد
    مشکلی که UserForm های من داره اینه که اندازه اونها ثابته و وقتی توی مانیتور کوچک باز میشه باز نیاز به تغییر اندازه دستی داره
    که این خودش مشکل سازه
    دوست عزیز از قطعه کد زیر استفاده کنید
    کد:
    Private Sub UserForm_Initialize()
    Me.Height = Application.Windows.Application.Height
    Me.Width = Application.Windows.Application.Width
    End Sub

  4. #3


    آخرین بازدید
    2 هفته پیش
    تاریخ عضویت
    November_2010
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    363
    امتیاز
    263
    سپاس
    193
    سپاس شده
    564 در 140 پست

    MEYTI به Yahoo ارسال پیام

    RE: پویا نمودن اندازه UserForm ها

    با سلام
    کدی که دوست عزیزمون m.estreji زحمت کشیدن جهت فیت کردن یوزرفرم با خود پنجره اکسل نه رزولیشن مانیتور شما میتونی کد زیر رو امتحان کنی

    کد PHP:
     Private Declare Function GetSystemMetrics32 Lib "User32" Alias "GetSystemMetrics" (ByVal nIndex&) As Long
        


    Private Sub UserForm_Initialize()

        
    Dim Factor As Single
        Factor 
    0.75 'adjust to suit
        Me.Width = GetSystemMetrics32(0) * Factor
        Me.Height = GetSystemMetrics32(1) * Factor

    End Sub 

  5. سپاس ها (1)


  6. #4


    آخرین بازدید
    22 _ 12 _ 2014
    تاریخ عضویت
    April_2012
    نوشته ها
    90
    امتیاز
    2
    سپاس
    5
    سپاس شده
    6 در 6 پست

    RE: پویا نمودن اندازه UserForm ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط MEYTI
    با سلام
    کدی که دوست عزیزمون m.estreji زحمت کشیدن جهت فیت کردن یوزرفرم با خود پنجره اکسل نه رزولیشن مانیتور شما میتونی کد زیر رو امتحان کنی

    کد PHP:
     Private Declare Function GetSystemMetrics32 Lib "User32" Alias "GetSystemMetrics" (ByVal nIndex&) As Long
        


    Private Sub UserForm_Initialize()

        
    Dim Factor As Single
        Factor 
    0.75 'adjust to suit
        Me.Width = GetSystemMetrics32(0) * Factor
        Me.Height = GetSystemMetrics32(1) * Factor

    End Sub 
    آقا مهدی این کد فقط تو سیستم 32بیت معتبره, چطور میشه کدی بنویسیم که چه سیستم 64بیت بود و چه 32بیت عمل کنه؟

  7. #5


    آخرین بازدید
    2 هفته پیش
    تاریخ عضویت
    November_2010
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    363
    امتیاز
    263
    سپاس
    193
    سپاس شده
    564 در 140 پست

    MEYTI به Yahoo ارسال پیام

    RE: پویا نمودن اندازه UserForm ها

    با سلام کد زیر در هر دو سیستم 32 و 64 بیت جواب میده

    کد PHP:
    Private Declare PtrSafe Function GetSystemMetrics Lib "USER32" (ByVal nIndex As Long) As Long
        


    Private Sub UserForm_Initialize()

        
    Dim Factor As Single
        Factor 
    0.75
        
    'adjust to suit
        Me.Width = GetSystemMetrics(0) * Factor
        Me.Height = GetSystemMetrics(1) * Factor

    End Sub 

  8. سپاس ها (3)



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. با چه دستوری userform رو ببندم؟
    توسط esyoo در انجمن فرم ها در ويژوال بيسيك - Forms in VBA
    پاسخ ها: 10
    آخرين نوشته: 14 _ 05 _ 2014, 13:50
  2. ران شدن userform در هنگام اجرای فایل اکسل
    توسط esyoo در انجمن سوالات پیرامون ويژوال بيسيك - VBA Questions
    پاسخ ها: 17
    آخرين نوشته: 26 _ 03 _ 2013, 14:20
  3. مشکل در رسم نمودار پویا
    توسط kebriya در انجمن گرافیک، نمودار و تنظیمات - Graphics, Charts and Settings
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 26 _ 11 _ 2012, 17:06
  4. فعال کردن کليک راست در userform
    توسط a9131836818 در انجمن سوالات پیرامون ويژوال بيسيك - VBA Questions
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 23 _ 07 _ 2012, 12:46
  5. chart در userform
    توسط Nima در انجمن سوالات پیرامون ويژوال بيسيك - VBA Questions
    پاسخ ها: 7
    آخرين نوشته: 10 _ 06 _ 2012, 16:37

بازدید کنندگان با جستجو های زیر این صفحه را پیدا کرده اند

فیت کردن فرم ها در مانیتور

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها فعال هستند
  • شکلک ها فعال هستند
  • کد [IMG] فعال است
  • کد [VIDEO] فعال است
  • کد HTML غیر فعال است
با ما در تماس باشيد