پرفروش ترين
برترين
آخرين محصولات فروشگاه
فایل الکترونیکی آموزش اکسل پیشرفته ۲۰۱۰
آموزش ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
یوزرفرم پیشرفته -Advanced  User Form
داشبورد (مقدماتی) – Dashboards(Elementary)
ابزارهای اعتبار سنجی و اخطار دهنده
بسته آموزشی userform
مدیریت و کنترل خطا در اکسل
توابع متنی
گرافیک در اکسل
جزوه آموزشی جداول و نمودارهای پاشنه ای
فایل آموزشی نحوه تهیه فرمت عددی دلخواه یا custom number format cell
آموزش ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: subtotal

  1. #1


    آخرین بازدید
    04 _ 10 _ 2015
    تاریخ عضویت
    June_2010
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    77
    امتیاز
    9
    سپاس
    0
    سپاس شده
    13 در 5 پست

    subtotal

    با سلام يه سوال آيا غير از برنامه نويسي و كپي در ورد آيا راهي هست كه بعد از گرفتن subtotal فقط مقاديري كه نوشته total را به شيت ديگري انتقال داد ؟.....
    با تشكر

    اخطار: این یک موضوع قدیمی است
    به دلیل قدیمی بودن موضوع، ممکن است برخی فایل های ضمیمه به درستی کار نکنند. لطفا در صورت عدم ضرورت، از بالا آوردن موضوعات قدیمی خودداری نمایید.

  2.  

  3. #2


    آخرین بازدید
    24 _ 08 _ 2014
    تاریخ عضویت
    June_2011
    نوشته ها
    278
    امتیاز
    83
    سپاس
    37
    سپاس شده
    88 در 34 پست

    RE: subtotal

    سؤالتون رو متوجه نشدم. منظورتون از total یعنی کلمه total؟


  4. #3


    آخرین بازدید
    04 _ 10 _ 2015
    تاریخ عضویت
    June_2010
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    77
    امتیاز
    9
    سپاس
    0
    سپاس شده
    13 در 5 پست

    RE: subtotal

    بله منظور رکوردهایی که کلمه total دارند هست.
    نگاه کنید وقتیsubtotal میگیریم به سه قیمت 1 - 2- - تقیم میشه که 1 ریز تمام رکورد هاست و 3 total همه رکورد هاست و 2 total رکوردها را میدهد. حال من فقط رکوردهایی که total دارن را بدهد

  5. #4


    آخرین بازدید
    04 _ 10 _ 2015
    تاریخ عضویت
    June_2010
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    77
    امتیاز
    9
    سپاس
    0
    سپاس شده
    13 در 5 پست

    RE: subtotal

    الو الو ...سلام .. كسي نبود ...

  6. #5


    محصولات کاربر

    داشبورد (مقدماتی)
    جداول محوری - Pivot table
    کتاب آموزش جامع و پیشرفته اکسل 2010
    آخرین بازدید
    3 روز پیش
    تاریخ عضویت
    March_2010
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,053
    امتیاز
    4465
    سپاس
    2,518
    سپاس شده
    4,053 در 1,243 پست

    khakzad به Yahoo ارسال پیام

    RE: subtotal

    سلام
    سوالتون ی مقدار زیادی نامفهومه.حالت های مختلفی هست.
    ببنید منظورتون اینطوره؟
    IF(RIGHT(Sheet1!A3;5)="total";Sheet1!A3;"")


    اینطوری با این فرمول هر سلی که کلمه total داشته باشه رو میاره توی شیت دیگه!
    اگر منظور این نیست، حداقل ی نمونه فایل بذارید
    موفق باشید

  7. #6


    آخرین بازدید
    04 _ 10 _ 2015
    تاریخ عضویت
    June_2010
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    77
    امتیاز
    9
    سپاس
    0
    سپاس شده
    13 در 5 پست

    RE: subtotal

    نگاه كنيد اين روش دو تا مشكل داره يك فقط 1-اون سلي كه توش Total نوشته به شيت ديگر برده ميشه كه البته با فرمولي مشابه ميشه براي سل هاي ديگر هم همين كارو كرد. 2 - آنوقت در شيت ديگر بايد فرمول را به تمام سل ها و به تعداد كل ركورد ها ادامه بدهيم .
    ك اين كار ها زياد جالب نيست .
    من يه فايل 300000 ركوردي دارم كه بعد از subtotal گرفتن به100 تا total تبديل شده حال من مي خواهم فقط همين 100 تا total با مقاديري كه روش sum زدم به شيت ديگر انتقال پيدا كند . و يقينا لازم نيست براي 300000 سطر و 15 ستون در شيت ديگر فرمول داشته باشيم .
    من دونبال راه حل بهتري هستم . چون به راحتي مي توان تو VBA در يك حلقه با حركت روي سطر ها ستون مربوطه را بررسي كرد و اطلاعات تائييد شده را در شيت ديگري گپي كنيم .

  8. #7


    محصولات کاربر

    داشبورد (مقدماتی)
    جداول محوری - Pivot table
    کتاب آموزش جامع و پیشرفته اکسل 2010
    آخرین بازدید
    3 روز پیش
    تاریخ عضویت
    March_2010
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,053
    امتیاز
    4465
    سپاس
    2,518
    سپاس شده
    4,053 در 1,243 پست

    khakzad به Yahoo ارسال پیام

    RE: subtotal

    از حجم دیتابیس چیزی نگفته بودید
    فکر می کنم با این حجم بهترین کار همون وی بی هست!

  9. #8


    آخرین بازدید
    20 _ 10 _ 2015
    تاریخ عضویت
    December_2011
    نوشته ها
    275
    امتیاز
    239
    سپاس
    216
    سپاس شده
    219 در 73 پست

    RE: subtotal

    نقل قول نوشته اصلی توسط afshin160
    الو الو ...سلام .. كسي نبود ...
    فک کنم اگه فایل نمونه ای قرار بدید بهتر بشه توضیح داد

  10. #9


    آخرین بازدید
    24 _ 08 _ 2014
    تاریخ عضویت
    June_2011
    نوشته ها
    278
    امتیاز
    83
    سپاس
    37
    سپاس شده
    88 در 34 پست

    RE: subtotal

    سلولهای subtotal تون رو رنگی کنید و بعد فیلتر رنگ بدید و کپی کنید.

    با کلید جستجو و جایگزینی راحت میتونید کلیه سلولهای مورد نظرتون رو رنگ بدید.

  11. #10


    آخرین بازدید
    04 _ 10 _ 2015
    تاریخ عضویت
    June_2010
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    77
    امتیاز
    9
    سپاس
    0
    سپاس شده
    13 در 5 پست

    Post RE: subtotal

    سلام .
    "سلولهای subtotal تون رو رنگی کنید و بعد فیلتر رنگ بدید و کپی کنید."
    ركورد ها را بايد يكي يكي سلكت كنيم و بعد رنگي و بعد هم يكي يكي سلكت وبعد كپي كنيم .
    عالي بود . با تشكر
    ولي مشكل اينجاست كه وقتي تعداد ركورد هاي subtotal بيش از 100 تا ميشه اين كار سخته ميشه چون بايد ركورد به ركورد اين كار را بكنيم .

    خوب به جاي اين كار هامي توان روي قسمت subtotal بيام select all زد و ورد كپي و از ورد در شيت ديگر دوباره كپي كرد و چون ورد از قوائد اكسل پيروي نمي كند و جدول بندي به آن صورت ندارد پس فقط آنهايي كه subtotal دارد كپي پيس مي شود .

    آيا راه حل بهتري سراغ نداريد ؟
    غير از VBA


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. آموزشي: تابع Subtotal
    توسط mr.mahlouji در انجمن آموزش توابع اكسل
    پاسخ ها: 14
    آخرين نوشته: 03 _ 01 _ 2016, 10:33
  2. tree view در اکسل مثل subtotal
    توسط afshin160 در انجمن سوالات پیرامون ويژوال بيسيك - VBA Questions
    پاسخ ها: 5
    آخرين نوشته: 26 _ 03 _ 2013, 17:44
  3. سوال- نمايش subtotal در footer
    توسط amirtaheri در انجمن سوالات پیرامون ويژوال بيسيك - VBA Questions
    پاسخ ها: 3
    آخرين نوشته: 24 _ 12 _ 2012, 22:52
  4. فيلتركردن subtotal
    توسط intro در انجمن پیوت تیبل و پايگاه داده - Pivot Table and Database
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 17 _ 12 _ 2011, 21:23
  5. داینامیک کردن subtotal
    توسط khakzad در انجمن سوالات اكسل - Excel Questions
    پاسخ ها: 6
    آخرين نوشته: 07 _ 02 _ 2011, 13:32

بازدید کنندگان با جستجو های زیر این صفحه را پیدا کرده اند

انجمن اكسل ايران , اكسل , اكسس , سوال و جواب اكسل , سوال اكسس , انجمن اكسل ايران , توابع اكسل, آموزش اكسل, آموزش اكسس, VBA, ويژوال بيسيك

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها فعال هستند
  • شکلک ها فعال هستند
  • کد [IMG] فعال است
  • کد [VIDEO] فعال است
  • کد HTML غیر فعال است