پرفروش ترين
برترين
آخرين محصولات فروشگاه
فایل الکترونیکی آموزش اکسل پیشرفته ۲۰۱۰
آموزش ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
یوزرفرم پیشرفته -Advanced  User Form
داشبورد (مقدماتی) – Dashboards(Elementary)
ابزارهای اعتبار سنجی و اخطار دهنده
بسته آموزشی userform
مدیریت و کنترل خطا در اکسل
توابع متنی
گرافیک در اکسل
جزوه آموزشی جداول و نمودارهای پاشنه ای
فایل آموزشی نحوه تهیه فرمت عددی دلخواه یا custom number format cell
آموزش ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: عدد پي در ويژوال

  1. #1


    آخرین بازدید
    24 _ 11 _ 2012
    تاریخ عضویت
    August_2012
    نوشته ها
    5
    امتیاز
    0
    سپاس
    0
    سپاس شده
    0 در 0 پست

    عدد پي در ويژوال

    سلام
    میدونم مربوط به اکسل نیست
    ولی چطوری عدد پی رو تو ویژوال میشه وارد کرد ؟
    اخطار: این یک موضوع قدیمی است
    به دلیل قدیمی بودن موضوع، ممکن است برخی فایل های ضمیمه به درستی کار نکنند. لطفا در صورت عدم ضرورت، از بالا آوردن موضوعات قدیمی خودداری نمایید.

  2.  

  3. #2


    محصولات کاربر

    یوزرفرم پیشرفته
    آخرین بازدید
    20 _ 05 _ 2017
    تاریخ عضویت
    February_2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    311
    امتیاز
    1438
    سپاس
    129
    سپاس شده
    550 در 155 پست

    s.cheraghi به Yahoo ارسال پیام

    RE: کمک فوری

    سلام دوست عزیز
    ویژوال بسیک برای خودش ثابت هایی داره که در هر قسمت استفاده میشه به عنوان مثال برای رنگ، ثابت VbBlue نشان دهنده رنگ آبی هست.
    اما تمام ثابت ها، مخصوصا اعداد علمی در این برنامه درنظر گرفته نشده، اما به شما امکان ایجاد ثابت های دلخواه خودتون داده
    شما هم میتونید این ثابت رو بسازید. به عنوان مثال مقدار پی رو در یک ثابت با نام a قرار می دیم و در جای دیگر به جای عدد پی از a استفاده می کنیم:
    کد PHP:
    Const As Double 3.14 

  4. #3
    komeilex
    مهمان

    RE: کمک فوری

    نقل قول نوشته اصلی توسط saieh_fire
    سلام
    میدونم مربوط به اکسل نیست
    ولی چطوری عدد پی رو تو ویژوال میشه وارد کرد ؟
    با اجازه از استاد محترم آقای چراغی.
    یه راه دیگم که میشه براش در نظر گرفت اینه که چون عدد پی با تابع PI تو خود اکسل وجود داره برای به کارگیری اون تو محیط VB میتونین از روش فراخوانی توابع استفاده کنین. ینی کد زیرو به کار بگیرین:

    Application.WorksheetFunction.Pi()




اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. چگونه اکسل فرمت را اتوماتيک از سل هاي مجاور کپي مي کند؟
    توسط علي پارسا در انجمن سوالات اكسل - Excel Questions
    پاسخ ها: 3
    آخرين نوشته: 23 _ 12 _ 2013, 20:23
  2. رابطه ويژوال اكسل و ويژوال 6
    توسط mrexcel در انجمن سوالات پیرامون ويژوال بيسيك - VBA Questions
    پاسخ ها: 3
    آخرين نوشته: 13 _ 07 _ 2012, 19:01

بازدید کنندگان با جستجو های زیر این صفحه را پیدا کرده اند

انجمن اكسل ايران , اكسل , اكسس , سوال و جواب اكسل , سوال اكسس , انجمن اكسل ايران , توابع اكسل, آموزش اكسل, آموزش اكسس, VBA, ويژوال بيسيك

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها فعال هستند
  • شکلک ها فعال هستند
  • کد [IMG] فعال است
  • کد [VIDEO] فعال است
  • کد HTML غیر فعال است
با ما در تماس باشيد