پرفروش ترين
برترين
آخرين محصولات فروشگاه
فایل الکترونیکی آموزش اکسل پیشرفته ۲۰۱۰
آموزش ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
یوزرفرم پیشرفته -Advanced  User Form
داشبورد (مقدماتی) – Dashboards(Elementary)
ابزارهای اعتبار سنجی و اخطار دهنده
بسته آموزشی userform
مدیریت و کنترل خطا در اکسل
توابع متنی
گرافیک در اکسل
جزوه آموزشی جداول و نمودارهای پاشنه ای
فایل آموزشی نحوه تهیه فرمت عددی دلخواه یا custom number format cell
آموزش ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: مقدار سلولهاي رنگي

  1. #1


    آخرین بازدید
    19 _ 06 _ 2017
    تاریخ عضویت
    July_2011
    نوشته ها
    149
    امتیاز
    47
    سپاس
    39
    سپاس شده
    48 در 28 پست

    مقدار سلولهاي رنگي

    دوستان راهي هست كه تعريف كنيم مثلا اگر يه سلول صورتي رنگ هست تو سلول كناريش بزنه 2؟ يعني فرمول if* رو براساس رنگ سلول بنويسيم؟
    اخطار: این یک موضوع قدیمی است
    به دلیل قدیمی بودن موضوع، ممکن است برخی فایل های ضمیمه به درستی کار نکنند. لطفا در صورت عدم ضرورت، از بالا آوردن موضوعات قدیمی خودداری نمایید.

  2.  

  3. #2


    آخرین بازدید
    5 روز پیش
    تاریخ عضویت
    January_2013
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,176
    امتیاز
    3085
    سپاس
    1,558
    سپاس شده
    3,019 در 759 پست

    RE: مقدار سلولهاي رنگي

    با درود
    بله که میشه.چرا نشه.فقط قبلش باید که function تعریف کرد

  4. #3


    آخرین بازدید
    5 روز پیش
    تاریخ عضویت
    January_2013
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,176
    امتیاز
    3085
    سپاس
    1,558
    سپاس شده
    3,019 در 759 پست

    RE: مقدار سلولهاي رنگي

    با درود
    یه نمونه فایل اماده کردم. یه چند تا خط ساده داره توی یه ماژول که اونو تویه یه ماژول تو فایلتون کپی کنین حله. نخواستینم هر 2 فایل رو باز و drag کنین.
    خود فایل رو ببینین. نمونه جدول کد رنگ رو هم گذاشتم. شرط رنگ روو هم گذاشتم. به جدول رنگ و فرمول نوشته شده هم توجه کنین بد نیست


    http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=a5ee8ea1fa9e7b0f6689d607199724fd

  5. #4


    آخرین بازدید
    19 _ 06 _ 2017
    تاریخ عضویت
    July_2011
    نوشته ها
    149
    امتیاز
    47
    سپاس
    39
    سپاس شده
    48 در 28 پست

    RE: مقدار سلولهاي رنگي

    مرسي ولي من ميخوام كه بدون ماژول و وي بي اينكارو بكنم، با فرمولهاي خود اكسل

  6. #5


    آخرین بازدید
    24 _ 08 _ 2014
    تاریخ عضویت
    June_2011
    نوشته ها
    278
    امتیاز
    83
    سپاس
    37
    سپاس شده
    88 در 34 پست

    RE: مقدار سلولهاي رنگي

    دو تا راه رو پیشنهاد میکنم.

    1 – ببینید بر چه اساسی سلولها رنگ شده اند. همان را به عنوان فرمول قرار دهید.
    2 – میشه با فیلتر کردن رنگها، فرمولهای یکسانی به سلولهای با رنگهای یکسان اختصاص داد.

  7. #6


    آخرین بازدید
    5 روز پیش
    تاریخ عضویت
    January_2013
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,176
    امتیاز
    3085
    سپاس
    1,558
    سپاس شده
    3,019 در 759 پست

    RE: مقدار سلولهاي رنگي

    با درود
    ما درواقع کد نویسی خاصی نکردیم فقط یه تابع جدید به توابع اکسل اظافه کردیم. در هر صورت به نظر شخصی بنده راحت ترین راه بود. البته دوستمونم درست میگن میشه از همون شرطی که واسه رنگی کردن سلتون استفاده کردین استفاده کنین. در هر صورت راه بهتری رو من سراغ ندارم.

  8. #7


    آخرین بازدید
    یک روز پیش
    تاریخ عضویت
    October_2011
    محل سکونت
    Sheet1!A1
    نوشته ها
    4,152
    امتیاز
    11611
    سپاس
    4,480
    سپاس شده
    10,993 در 2,951 پست

    RE: مقدار سلولهاي رنگي

    1- استفاده از vba برای تشخیص رنگی که توسط کاندیشنال فرمتینگ ایجاد شده باشه از ورژن 2003 به بالا امکان پذیر نیست( برای 2013 هنوز امتحان نکردم)

    2- همون شرطی که باعث شده سل شما رنگ خاصی داشته باشه میشه در فرمول پیاده کرد بر حسب نوع شرط ممکنه فرمول ساده یا پیچیده باشه

  9. #8


    آخرین بازدید
    19 _ 06 _ 2017
    تاریخ عضویت
    July_2011
    نوشته ها
    149
    امتیاز
    47
    سپاس
    39
    سپاس شده
    48 در 28 پست

    RE: مقدار سلولهاي رنگي

    خب آخه شرطي نيست يعني يه جورايي هست ها، من اومدم يه ستون از يه فايل رو با يه ستون از فايل ديگه مقايسه كردم تكراريهارو رنگي كردم علاوه بر اين چندتاي ديگه رو هم خودم رنگي كردم حالا ميخوام بدون فيلتر كردن بگم جمع اين سل هاي رنگي چنده؟ چون ممكنه هي به اين سلولها اضافه بشه ميگم بدون فيلتر كردن. ميخوام جوري بشه كه اگر يه سل رو خودم رنگي كردم بياره تو اون جمع

  10. #9


    آخرین بازدید
    24 _ 08 _ 2014
    تاریخ عضویت
    June_2011
    نوشته ها
    278
    امتیاز
    83
    سپاس
    37
    سپاس شده
    88 در 34 پست

    RE: مقدار سلولهاي رنگي

    راه حل پیشنهادی من اینه که یک ستون کمکی ایجاد کنید و سلهای هم سطر با سلولهایی رو که رنگی کردید با کمک فیلتر، کد 1 بدید بعد میتونید با فرمول بگید که هر سلی که کد 1 داشت سلول بغلیشو بخونه و با هم جمع کنه.
    با توجه به اینکه نمیخواهید از vb و فیلتر استفاده کنید مجبورید ستون کمکی بسازید.

  11. #10


    آخرین بازدید
    09 _ 04 _ 2017
    تاریخ عضویت
    May_2013
    نوشته ها
    30
    امتیاز
    8
    سپاس
    1
    سپاس شده
    8 در 4 پست

    RE: مقدار سلولهاي رنگي

    نقل قول نوشته اصلی توسط امين اسماعيلي

    http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=a5ee8ea1fa9e7b0f6689d607199724fd
    باسلام
    لینک فوق خراب است .



صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

بازدید کنندگان با جستجو های زیر این صفحه را پیدا کرده اند

انجمن اكسل ايران , اكسل , اكسس , سوال و جواب اكسل , سوال اكسس , انجمن اكسل ايران , توابع اكسل, آموزش اكسل, آموزش اكسس, VBA, ويژوال بيسيك

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها فعال هستند
  • شکلک ها فعال هستند
  • کد [IMG] فعال است
  • کد [VIDEO] فعال است
  • کد HTML غیر فعال است