پرفروش ترين
برترين
آخرين محصولات فروشگاه
فایل الکترونیکی آموزش اکسل پیشرفته ۲۰۱۰
آموزش ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
یوزرفرم پیشرفته -Advanced  User Form
داشبورد (مقدماتی) – Dashboards(Elementary)
ابزارهای اعتبار سنجی و اخطار دهنده
بسته آموزشی userform
مدیریت و کنترل خطا در اکسل
توابع متنی
گرافیک در اکسل
جزوه آموزشی جداول و نمودارهای پاشنه ای
فایل آموزشی نحوه تهیه فرمت عددی دلخواه یا custom number format cell
آموزش ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: فراخوانی یوزرفرم

  1. #1


    آخرین بازدید
    2 هفته پیش
    تاریخ عضویت
    November_2010
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    363
    امتیاز
    263
    سپاس
    193
    سپاس شده
    564 در 140 پست

    MEYTI به Yahoo ارسال پیام

    فراخوانی یوزرفرم

    با سلام خدمت اساتید محترم
    دوتا سوال کوچولو یکی اینکه میخوام به محض اینکه عدد یا نوشته ای داخل سلولی از ستون A وارد شد یک یوزر فرم اجرا بشه
    دوم اینکه اطلاعات داخل یک لیست بوکس درون فرم چطوری سورت میشه
    ممنون میشم
    اخطار: این یک موضوع قدیمی است
    به دلیل قدیمی بودن موضوع، ممکن است برخی فایل های ضمیمه به درستی کار نکنند. لطفا در صورت عدم ضرورت، از بالا آوردن موضوعات قدیمی خودداری نمایید.

  2.  

  3. #2


    آخرین بازدید
    03 _ 10 _ 2017
    تاریخ عضویت
    February_2010
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    931
    امتیاز
    664
    سپاس
    29
    سپاس شده
    810 در 348 پست

    shamsololama به Yahoo ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به shamsololama

    RE: فراخوانی یوزرفرم

    با درود فراوان

    سئوال اول برای باز شدن فرم نیاز است که در صفحه کد همان شیت در زیر روال تغییر سلکت کدی بنویسید با شرت این که در سل مورد نظر رکوردی وارد شد که با رکورد قبلی متفاوت بود فرم را باز کند
    و سئوال دوم اینکه اگر لیست باکس رو با لیستی در صفحه لینک کرده باشی که نیاز است آن لیست را در صفحه سورت کنید تا در لیست باکس نیز سورت شود در غیر اینصورت با کد نویسی می بایست این کار را انجام داد

  4. #3


    آخرین بازدید
    2 هفته پیش
    تاریخ عضویت
    November_2010
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    363
    امتیاز
    263
    سپاس
    193
    سپاس شده
    564 در 140 پست

    MEYTI به Yahoo ارسال پیام

    RE: فراخوانی یوزرفرم

    باسلام خدمت استاد شمس العلما
    و تشکر بابت راهنامییتون
    در مورد سوال اول اگه لطف کنید نمونه فایل بذارید ممنون میشم چون من تو نوشتن کد به مشکل بر میخورم توجه فرمایید میخوام که این عمل فقط برای ستون a باشه
    در مورد سوال دوم هم نمی خوام لیست اصلی سورت بشه بلکه فقط در هنگام نمایش در لیست باکس سورت بشه
    ممنون

  5. #4


    آخرین بازدید
    03 _ 10 _ 2017
    تاریخ عضویت
    February_2010
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    931
    امتیاز
    664
    سپاس
    29
    سپاس شده
    810 در 348 پست

    shamsololama به Yahoo ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به shamsololama

    RE: فراخوانی یوزرفرم

    با درود فراوان
    منظور شما اینه که در تمام ستون A در هر سلی از آن نوشته شود فرم را باز کند و یا اینکه در یک سل خاص مثلا A1

  6. #5


    آخرین بازدید
    2 هفته پیش
    تاریخ عضویت
    November_2010
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    363
    امتیاز
    263
    سپاس
    193
    سپاس شده
    564 در 140 پست

    MEYTI به Yahoo ارسال پیام

    RE: فراخوانی یوزرفرم

    بله دوست عزیز در تمام ستون a این قانون عملی بشه

  7. #6


    آخرین بازدید
    03 _ 10 _ 2017
    تاریخ عضویت
    February_2010
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    931
    امتیاز
    664
    سپاس
    29
    سپاس شده
    810 در 348 پست

    shamsololama به Yahoo ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به shamsololama

    RE: فراخوانی یوزرفرم

    با درود فراوان

    در این فایل نمونه با تایپ کردن در ستون اول باعث می شود که فرم یک باز شود در این کد نویسی به صورتی نوشته شده که فقط در سلهای خالی ستون اول اگر تایپ کنیم و اینتر بزنیم فرم باز می شود و اگر در سل نوشته ده باشه و روی آن نوشته چیز دیگری را تایپ کنیم فرم باز نخواهد شد ولی اگر سل پر را دلیت کنیم و بعد در آن تایپ کنیم باز هم کد عمل کرده و فرم باز می شود.
    فرمی که باز می شود با یک کلید می توانید لیست نوشته شده در ستون یک را به لیست باکس وارد کنید و سپس با زدن کلیدهای سورت آن را سورت کنید نتوجه داشته باشید که دو کلیک جدادگانه قرار داده ام که یکی برای سورت کردن بر حسب اعداد و دیگری برای سورت کردن حروف است

    اگر سئوالی بود و یا نیاز به توضیح بیشتر داشت درخدمتم

    فایل نمونه:
    [attachment=226]
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده

  8. #7


    آخرین بازدید
    2 هفته پیش
    تاریخ عضویت
    November_2010
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    363
    امتیاز
    263
    سپاس
    193
    سپاس شده
    564 در 140 پست

    MEYTI به Yahoo ارسال پیام

    RE: فراخوانی یوزرفرم

    ممنون دوست عزیز
    خودم تقریبا تا اینجا پیش رفته بودم ولی مشکلم اینکه میخوام به محض اینکه سلول دستخوش تغییر قرار گرفت فرم اجرا بشه نه بعد از اینتر زدن
    در مورد سورت هم میخوام بر اساس حرف تایپ شده در سلول لیست ماهم سورت بشه.
    راستش من توی یه نرم افزار انبار دیدم جهت وارد کردن شرح کالا به محض اینکه توی سلول چیزی تایپ میشد یه لیست جهت جستجوی کالا باز میکرد که بر اساس همون حرف یا عددی که در سلول تایپ کرده بودیم لیست مارو سورت میکرد و با کلیک بر روی هر یک از آیتمهای های لسیت و انتخاب،وارد لیست اصلی می شد.
    البته این نرم افزار با اکسل نوشته نشده بود و یکی از نرم افزار های معروف انبارداری برای اینکه تبلیغات نشه اسمشو نبردم.
    با تشکر

  9. #8


    آخرین بازدید
    03 _ 10 _ 2017
    تاریخ عضویت
    February_2010
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    931
    امتیاز
    664
    سپاس
    29
    سپاس شده
    810 در 348 پست

    shamsololama به Yahoo ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به shamsololama

    RE: فراخوانی یوزرفرم

    با درود فراوان
    دوست عزیز این چیزی که شما می فرمائید متفاوت با سئوالی هست که قبلا فرموده بودید و در مورد آن که چیزی که در مورد برنامه انبار داری می فرمائید در اکسل هم بسادگی قابل اجراست که من در برنامه انبارداری که با اکسل نوشته بود م استفاده کردم.
    و در مورد سورت هم شما فرموده بودید "در مورد سوال دوم هم نمی خوام لیست اصلی سورت بشه بلکه فقط در هنگام نمایش در لیست باکس سورت بشه "
    که اگر نظرتون چیز دیگه ای بوده من متوجه نشدم
    اگر خودتون تا اینجا پیش رفته اید که فکر نمی کنم برای بقیه اش مشکلی باشه چون خیلی ساده تر از این قسمتش هست

  10. #9


    آخرین بازدید
    2 هفته پیش
    تاریخ عضویت
    November_2010
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    363
    امتیاز
    263
    سپاس
    193
    سپاس شده
    564 در 140 پست

    MEYTI به Yahoo ارسال پیام

    RE: فراخوانی یوزرفرم

    جق با شماست استاد گرام من در مورد سورت سوالمو خوب مطرح نکرده بودم.
    درسته نمی خوام لیست اصلی سورت بشه فایل نمونه شما از لحاظ سورت درست بود ولی می خوام لیست باکس بر اساس حرف اول داخل سلول سورت بشه.
    در مورد سوال اولم هم همانطور که گفتم مشکل دارم نمی خوام بعد از اینتر یوزرفرم اجرا بشه
    استاد شرمنده زیاده گویی کردم من همیشه از راهنمایی های خوب شما استفاده میکنم.
    منتظر راهنماییتون میمونم.


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. گذاشتن کلید میانبر برای کلیدهای یوزرفرم
    توسط shamsololama در انجمن فرم ها در ويژوال بيسيك - Forms in VBA
    پاسخ ها: 8
    آخرين نوشته: 06 _ 09 _ 2017, 20:15
  2. گرافیک و منو در یوزر فرم
    توسط shamsololama در انجمن سوالات پیرامون ويژوال بيسيك - VBA Questions
    پاسخ ها: 15
    آخرين نوشته: 29 _ 08 _ 2015, 08:10
  3. یوزرفرم
    توسط payam در انجمن سوالات پیرامون ويژوال بيسيك - VBA Questions
    پاسخ ها: 5
    آخرين نوشته: 27 _ 03 _ 2013, 17:24
  4. قرار دادن نمودار در یوزرفرم
    توسط s.cheraghi در انجمن آموزش موضوعات (گرافيك ،چارت ،نمودار)
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: 02 _ 03 _ 2013, 18:42
  5. یوزرفرم
    توسط sonbol در انجمن سوالات پیرامون ويژوال بيسيك - VBA Questions
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: 13 _ 03 _ 2012, 16:52

بازدید کنندگان با جستجو های زیر این صفحه را پیدا کرده اند

انجمن اكسل ايران , اكسل , اكسس , سوال و جواب اكسل , سوال اكسس , انجمن اكسل ايران , توابع اكسل, آموزش اكسل, آموزش اكسس, VBA, ويژوال بيسيك

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها فعال هستند
  • شکلک ها فعال هستند
  • کد [IMG] فعال است
  • کد [VIDEO] فعال است
  • کد HTML غیر فعال است
با ما در تماس باشيد