پرفروش ترين
برترين
آخرين محصولات فروشگاه
فایل الکترونیکی آموزش اکسل پیشرفته ۲۰۱۰
آموزش ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
یوزرفرم پیشرفته -Advanced  User Form
داشبورد (مقدماتی) – Dashboards(Elementary)
ابزارهای اعتبار سنجی و اخطار دهنده
بسته آموزشی userform
مدیریت و کنترل خطا در اکسل
توابع متنی
گرافیک در اکسل
جزوه آموزشی جداول و نمودارهای پاشنه ای
فایل آموزشی نحوه تهیه فرمت عددی دلخواه یا custom number format cell
آموزش ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: علامت مشمولیت ؟

  1. #1


    آخرین بازدید
    13 _ 03 _ 2014
    تاریخ عضویت
    October_2010
    نوشته ها
    279
    امتیاز
    25
    سپاس
    0
    سپاس شده
    13 در 11 پست

    farzin24622 به AIM ارسال پیام farzin24622 به Yahoo ارسال پیام

    علامت مشمولیت ؟

    سلام به همه کاربران خوب و بامعرفت و مدیران زحمتکش این سایت آموزنده ؛

    من یک سوالی دارم فکر کنم خیلی آسون باشه ، من میخوام بدونم علامت یا نماد" مشمولیت " تو اکسل چیه ؟ مثلا میخوایم بگیم اگر این سلول توی فلان مجموعه بود این کار رو بکن
    میدونم میشه از COUNTIF استفاده کرد ، ولی میخوام بدونم نمادی هم داره یا نه ، مثل نامساوی که با <> نمایش داده میشه .

    دستتون درد نکنه .
    اخطار: این یک موضوع قدیمی است
    به دلیل قدیمی بودن موضوع، ممکن است برخی فایل های ضمیمه به درستی کار نکنند. لطفا در صورت عدم ضرورت، از بالا آوردن موضوعات قدیمی خودداری نمایید.

  2.  

  3. #2


    آخرین بازدید
    یک روز پیش
    تاریخ عضویت
    October_2011
    محل سکونت
    Sheet1!A1
    نوشته ها
    4,144
    امتیاز
    11536
    سپاس
    4,456
    سپاس شده
    10,918 در 2,943 پست

    RE: علامت مشمولیت ؟

    سلام
    منظورت اینه اگه مجموعه ای از داده ها داریم داده مورد نظر مارو مشخص کنه؟؟ اگه منظورت اینه که با conditional formating مشخص میشه، بیشتر توضیح بده

  4. #3


    آخرین بازدید
    13 _ 03 _ 2014
    تاریخ عضویت
    October_2010
    نوشته ها
    279
    امتیاز
    25
    سپاس
    0
    سپاس شده
    13 در 11 پست

    farzin24622 به AIM ارسال پیام farzin24622 به Yahoo ارسال پیام

    RE: علامت مشمولیت ؟

    نه ، ببینید مثلا توی یک سلول نوشتیم قلی قلی زاده تو سلول جلوش نوشتیم 1 ، تو سلول پایینی نوشتیم اصغر طاهر زاده بازم جلوشم نوشتیم 1 ، حالا میخوایم سلول هایی رو که شامل حرف " ط " هستند و سلول جلوشونم نوشته 1رو اولا برام مشخص کنه ثانیا تعدادشونو بهم بده ، سوال من اینه که " شامل حرف " ط " باشند " رو چجوری به این برنامه زبون نفهم ! بفهمونم ؟!

    خیلی خیلی از اینکه وقت گذاشتین ممنونم ، ایشالا جبران کنیم !!

  5. #4


    آخرین بازدید
    یک روز پیش
    تاریخ عضویت
    October_2011
    محل سکونت
    Sheet1!A1
    نوشته ها
    4,144
    امتیاز
    11536
    سپاس
    4,456
    سپاس شده
    10,918 در 2,943 پست

    RE: علامت مشمولیت ؟

    سلام دوباره
    آقا ببین فایل ضمیمه کارتو راه می ندازه یانه


    http://www.mediafire.com/?0vpoff229f6bcg7

  6. #5


    آخرین بازدید
    13 _ 03 _ 2014
    تاریخ عضویت
    October_2010
    نوشته ها
    279
    امتیاز
    25
    سپاس
    0
    سپاس شده
    13 در 11 پست

    farzin24622 به AIM ارسال پیام farzin24622 به Yahoo ارسال پیام

    RE: علامت مشمولیت ؟

    دستت درد نکنه ، منم همینو میگم باید براش فرمول بنویسیم ، علامت یا نماد نداره . مرسی

  7. #6


    آخرین بازدید
    13 _ 03 _ 2014
    تاریخ عضویت
    October_2010
    نوشته ها
    279
    امتیاز
    25
    سپاس
    0
    سپاس شده
    13 در 11 پست

    farzin24622 به AIM ارسال پیام farzin24622 به Yahoo ارسال پیام

    RE: علامت مشمولیت ؟

    ولی شاید تو VBA بتونیم یه کارایی بکنیم ، مثل فیلتر که contion داره ، یه همچین چیزی بنویسیم ، VBA بازها لطفا کمک کنند .

  8. #7


    آخرین بازدید
    11 ساعت پیش
    تاریخ عضویت
    January_2012
    محل سکونت
    استان اردبیل / شهرستان پارس آباد (مغان)
    نوشته ها
    1,063
    امتیاز
    2371
    سپاس
    1,348
    سپاس شده
    1,841 در 553 پست

    jansiz hayat به Yahoo ارسال پیام

    RE: علامت مشمولیت ؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط farzin24622
    نه ، ببینید مثلا توی یک سلول نوشتیم قلی قلی زاده تو سلول جلوش نوشتیم 1 ، تو سلول پایینی نوشتیم اصغر طاهر زاده بازم جلوشم نوشتیم 1 ، حالا میخوایم سلول هایی رو که شامل حرف " ط " هستند و سلول جلوشونم نوشته 1رو اولا برام مشخص کنه ثانیا تعدادشونو بهم بده ، سوال من اینه که " شامل حرف " ط " باشند " رو چجوری به این برنامه زبون نفهم ! بفهمونم ؟!

    خیلی خیلی از اینکه وقت گذاشتین ممنونم ، ایشالا جبران کنیم !!
    با سلام.
    دوست عزیز من 5 بار همه توضیحات سئوالتون رو خوندم ولی تو هر توضیحتون سئوالاتتون با هم فرق داشت.در کل نفهمیدم مشکلون چیه...


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

بازدید کنندگان با جستجو های زیر این صفحه را پیدا کرده اند

انجمن اكسل ايران , اكسل , اكسس , سوال و جواب اكسل , سوال اكسس , انجمن اكسل ايران , توابع اكسل, آموزش اكسل, آموزش اكسس, VBA, ويژوال بيسيك

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها فعال هستند
  • شکلک ها فعال هستند
  • کد [IMG] فعال است
  • کد [VIDEO] فعال است
  • کد HTML غیر فعال است