آخرین موضوع ها: --- *****مهم ویژه اعضاء مشهد ******سمینار معرفی توانمندیهای نرم افزار اکسل --- آموزش اینترنتی اکسل 2010 در سایت جامعه اکسل ایرانیان شروع گردید . --- موضوع مهم جهت کاربران( بسیار مهم) --- تحلیل مسابقات واعلام برنده نهایی دوره پنجم مسابقات مهارت در اکسل --- اعلام برندگان مسابقات مهارت در اکسل دوره چهارم ---

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در تابع sumif
۲۰-۹-۱۳۹۰, ۰۸:۲۷ عصر
ارسال: #1
مشکل در تابع sumif
سلام به دوستای گلم

من یه مشکل دارم تو استفاده از تابع sumif ، فرض کنید 2تا فایل داریم یکی مبدا یکی مقصد که با این تابع به هم لینک شدن تا زمانی که هر 2 فایل باز باشن نتایج حاصل از این تابع درسته ولی وقتی فایل مبدا بسته میشه در فایل مقصد با هر تغییری مثلا فیلتر کردن اعداد به شکل #VALUE! در میان این اشکال فقط در مورد تابع sumif پیش میاد مثلا تابع vlookup این اشکال رو نداره ، آیا راهی برای جلوگیری از این اشکال هست ؟؟ممنون میشم کسی راه حلی ارائه بده

در روزگاری که لبخند ادمها بخاطر شکست توست» برخیز تا بگریند
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 Thanks given by: alieddy0
۱۵-۱۱-۱۳۹۰, ۰۱:۵۳ صبح
ارسال: #2
RE: مشکل در تابع sumif
سلام ، من یه دونه درست کردم اینچوری نشد ( قاعدتا هم نباید بشه ) شاید با Ignorr eror کردن مشکلتون حل بشه ، اگر تمایل دارید فایلتون رو قرار بدین .

بنیاد کودک CHILD FOUNDATION :
http://WWW.CHILDF.ORG
۱۵-۱۱-۱۳۹۰, ۰۷:۱۸ عصر
ارسال: #3
سلام
با اجازه دوستان خانم شایسته و اقا فرزین
تابع sumif یه مشکل دیگه هم داره که شاید تا حالا کسی بهش توجه نکرده در صورتی که ازین فرمول استفاده بشه و بعد sort کنیم فرمول بهم میریزه در ضمن مشکلی که خانم شایسته ذکر کردن من هم بهش برخوردم شما اگه از یک فایل مبدا استفاده کنید و در فایل مقصد از sumif استفاده کنید و فایل مبدا رو ببندید در صورتی که فیلتر کنید و یا sort کنید کلا فایل بهم میریزه من خودم نتونستم حلش کنم و معمولا بعد از استفاده از این فرمول paste value میکنم

آنجا که آدم احساس بی نیازی از آموختن می کند به آخر خط رسیده و تمام می شود
 Thanks given by: mahasa shayesteh , alieddy0
۱۶-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۰۱ عصر
ارسال: #4
سلام به دوستان گلم
همونطور که آقای vatanparast گفتن تابع هردو مشکل رو داره ولی من نمیتونم paste value کنم چون هربار باید کلی فرمول بنویسم

در روزگاری که لبخند ادمها بخاطر شکست توست» برخیز تا بگریند
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن:

ارتباط با ما | Exceliran | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند RSS