ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مقایسه 2 فایل مختلف
۱۶-۱۱-۱۳۹۰, ۰۷:۲۴ عصر
ارسال: #11
RE: مقایسه 2 فایل مختلف
با تشکر از شما دوست عزیز
سوال من همچنان پابرجاست اگه کسی لطف کنه راهنمایی کنه ممنون میشم

آنجا که آدم احساس بی نیازی از آموختن می کند به آخر خط رسیده و تمام می شود
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 Thanks given by: alieddy0
۱۶-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۰۲ عصر
ارسال: #12
(۱۶-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۲۴ عصر)vatanparast نوشته است:  با تشکر از شما دوست عزیز
سوال من همچنان پابرجاست اگه کسی لطف کنه راهنمایی کنه ممنون میشم

با سلام
من با هر دو فایلی که گذاشته بودید تست کردم و هیچ مشکلی نبود!!

دقیقا بفرمایید مشکل از کجاست؟
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
۱۶-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۲۶ عصر
ارسال: #13
سلام
نه متوجه منظور من نشدید من نگفتم add in که شما گذاشتی درست نیست منظور من این بود که چطور میشه فرمی طراحی کرد با دکمه brows که بشه یه فایل دیگرو با اون باز کرد مثل مثلا open خود اکسل که یه فایل رو میشه مثلا از desktop بازکرد

۲۰-۱۱-۱۳۹۰, ۰۳:۴۷ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۱-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۴۹ عصر توسط plc_pcb.)
ارسال: #14
(۱۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۰۳ عصر)vatanparast نوشته است:  سلام به دوستان عزیز
پیرو سوالی که پرسیدم در مورد مقایسه 2تا فایل میخوام به حالت نرم افزار درش بیارم یعنی یه فرم داشته باشم که یک کلید browse داشته باشه بشه فایل مورد نظر رو باهاش باز کرد و مسیری که فایل داره در یک متغیر ذخیره بشه ولی نتونستم دوستان کسی هس راهنمایی کنه یا یه فایل نمونه قرار بده؟
با سلام

کد زیر رو به یک باتن در فرمت اساین کن

کد PHP:
Dim ads As String
ads 
Application.GetOpenFilename
MsgBox 
(ads)
Workbooks.Open (ads

آدرس فایل در متغیر ads ذخیره میشه
۱۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۲:۱۳ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۵-۱۲-۱۳۹۰ ۰۲:۳۰ عصر توسط jansiz hayat.)
ارسال: #15
(۵-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۵۶ عصر)vatanparast نوشته است:  سلام
فرض کنید یک فایل اکسل با 5000 داده دارید با نام مثلا R0 ، این داده ها در دوره های مشخصی به روز آوری میشن که منجر میشه به تغییر کردن بعضی از داده و فایل جدید با نام R01 ذخیره و فایل قبلی آرشیو میشه حالا سوال اینجاست آیا میشه این 2 فایل رو طوری باهم مقایسه کرد که داده هایی که نسبت به فایل قبلی تغییر پیدا کردن تغییر رنگ بدن یا مثلا های لایت بشن

سلام آقای وطن پرست.درباره این سئوالتون یک فایل درست کردم.لطفاً ببینید و نظرتون رو بگین.البته روش زیاد کار نکرم تا نظر شما رو بدونم .لینک هایی که گذاشته بودین فیلتر بود.شاید هم تا حالا جواب سئوالتون رو پیدا کردین.

در ضمن هر دو فایل B1و B2 باید باز باشد.اگر در سلولی از B1 تغییراتی انجام بشه و با سلول متناظر آن در فایل B2 مطابقت نداشته باشد ، سلول موجود در B1 تغییر رنگ می دهد.

مقایسه دو فایل مختلف

همیشه رفتن رسیدن نیست اما برای رسیدن باید رفت،حتی در بن بست ها هم راهی برای رسیدن وجود دارد ، راه آسمان باز است پرواز کردن را بیاموز.
 Thanks given by: vatanparast , alieddy0
۱۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۶:۳۷ عصر
ارسال: #16
(۱۵-۱۲-۱۳۹۰ ۰۲:۱۳ عصر)jansiz hayat نوشته است:  
(۵-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۵۶ عصر)vatanparast نوشته است:  سلام
فرض کنید یک فایل اکسل با 5000 داده دارید با نام مثلا R0 ، این داده ها در دوره های مشخصی به روز آوری میشن که منجر میشه به تغییر کردن بعضی از داده و فایل جدید با نام R01 ذخیره و فایل قبلی آرشیو میشه حالا سوال اینجاست آیا میشه این 2 فایل رو طوری باهم مقایسه کرد که داده هایی که نسبت به فایل قبلی تغییر پیدا کردن تغییر رنگ بدن یا مثلا های لایت بشن

سلام آقای وطن پرست.درباره این سئوالتون یک فایل درست کردم.لطفاً ببینید و نظرتون رو بگین.البته روش زیاد کار نکرم تا نظر شما رو بدونم .لینک هایی که گذاشته بودین فیلتر بود.شاید هم تا حالا جواب سئوالتون رو پیدا کردین.

در ضمن هر دو فایل B1و B2 باید باز باشد.اگر در سلولی از B1 تغییراتی انجام بشه و با سلول متناظر آن در فایل B2 مطابقت نداشته باشد ، سلول موجود در B1 تغییر رنگ می دهد.

مقایسه دو فایل مختلف
سلام آقا جاوید من دوباره فایلای خودم رو آپلود کردم جواب شمارو دیدم باید بشتر روش فک کنم سر دربیارم چی به چیه

فایل‌های ضمیمه
.xlsx  Book1.xlsx (اندازه: 8.65 KB / دانلودها: 6)
.xlsm  Book2.xlsm (اندازه: 17.14 KB / دانلودها: 4)

۱۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۶:۴۸ عصر
ارسال: #17
با سلام.

ببینید ، ابتدا دو فایل B1 و B2 رو باز کنید.فایل B1 را انتخاب کنید.حالا اگر در فایل B1 مقدار یک سلول را تغییر دهید ، مقدار سلول تغییر داده شده را در فایل B2 چک می کند اگر برابر نباشد رنگ سلول تغییر داده شده در فایل B1 هایلات می شود.

مثلاً اگر در فایل1 مقدار سلول A1 تغییر کند ، اکسل میاد مقدار سلول A1 در فایل1 را با مقدار سلول A1 در فایل2 چک میکند.اگر مقدار ها برابر نبود،سلول A1 واقع در فایل1 هایلایت می شود.

همیشه رفتن رسیدن نیست اما برای رسیدن باید رفت،حتی در بن بست ها هم راهی برای رسیدن وجود دارد ، راه آسمان باز است پرواز کردن را بیاموز.
۱۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۷:۳۴ عصر
ارسال: #18
(۱۵-۱۲-۱۳۹۰ ۰۶:۴۸ عصر)jansiz hayat نوشته است:  با سلام.

ببینید ، ابتدا دو فایل B1 و B2 رو باز کنید.فایل B1 را انتخاب کنید.حالا اگر در فایل B1 مقدار یک سلول را تغییر دهید ، مقدار سلول تغییر داده شده را در فایل B2 چک می کند اگر برابر نباشد رنگ سلول تغییر داده شده در فایل B1 هایلات می شود.

مثلاً اگر در فایل1 مقدار سلول A1 تغییر کند ، اکسل میاد مقدار سلول A1 در فایل1 را با مقدار سلول A1 در فایل2 چک میکند.اگر مقدار ها برابر نبود،سلول A1 واقع در فایل1 هایلایت می شود.

تقریبا هر 2 یک مسیر رو رفتیم اشکال اینه که محدوده ثابته اگه کل سل هارو انتخاب کنیم سرعت افت می کنه من دنبال روشیم که از طریق یه فرم محدوده ای که می خوایم مقایسه صورت بگیره در 2 فایل مجزا انتخاب کنیم اینطوری کاملا انعطاف پذیر میشه جواب فعلا که به جایی نرسیدم

۱۲-۱-۱۳۹۱, ۰۲:۲۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-۱-۱۳۹۱ ۰۳:۲۹ عصر توسط jansiz hayat.)
ارسال: #19
با سلام.
آقای وطن پرست ضمیمه زیر رو ملاحظه کنید...:
مقایسه

Thanks given by: vatanparast , alieddy0
۱۲-۱-۱۳۹۱, ۰۷:۰۴ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-۱-۱۳۹۱ ۰۷:۰۵ عصر توسط jansiz hayat.)
ارسال: #20
با سلام.
فایل قبلی چند تا اشکال داشت که رفع شد و به صورت فایل زیر در آمد.البته هنوز هم اشکالاتی داره که اگه وقت شد،اونهارو هم بر طرف می کنم.

ابتدا فایل B1 را باز کرده و از طریق دکمه ی موجود در شیت1 ،فایل B2 را انتخاب کرده و محدوده ی مقایسه را نیز تعیین کنید.
مقایسه 2

Thanks given by: mahasa shayesteh , alieddy0
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن:

ارتباط با ما | Exceliran | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند RSS