|
پخش کردن اطلاعات
|
|
۱۳-۱۱-۱۳۹۰, ۱۲:۲۵ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
پخش کردن اطلاعات
با سلام به اساتید محترم
من یه فایلی دارم که اطلاعاتی تو یه شیت دارم به صورتی که بر اساس ستون چهارم (نام ناظرها ) سورت شده من میخوام که فایلما طوری بسازم که برای هر ناظر ( هشت تا ناظر) یه شیت باز بشه و اطلاعات مربوط به همون ناظر را تو اون شیت ببره و هر ناظر فقط بتونه شیت خودشا ببینه ممنون اگه کمکم کنید فایل نمونه http://up98.org/upload/server1/01/a/3tnx...kq1jd.xlsx |
|||
|
۱۳-۱۱-۱۳۹۰, ۰۱:۱۷ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: پخش کردن اطلاعات
با سلام.
دوست عزیز فکر کنم لینکت مشکل داره.فایلو آپ لود نمی کنه همیشه رفتن رسیدن نیست اما برای رسیدن باید رفت،حتی در بن بست ها هم راهی برای رسیدن وجود دارد ، راه آسمان باز است پرواز کردن را بیاموز. |
|||
|
|
۱۳-۱۱-۱۳۹۰, ۰۲:۴۷ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۳-۱۱-۱۳۹۰ ۱۱:۳۲ صبح توسط jansiz hayat.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ضمیمه را از قسمت زیر وردارید
بخش کردن اطلاعات همیشه رفتن رسیدن نیست اما برای رسیدن باید رفت،حتی در بن بست ها هم راهی برای رسیدن وجود دارد ، راه آسمان باز است پرواز کردن را بیاموز. |
|||
|
۱۳-۱۱-۱۳۹۰, ۰۳:۴۳ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
| RE: پخش کردن اطلاعات | |||
|
۱۳-۱۱-۱۳۹۰, ۰۶:۰۸ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ممنون دوست عزیز ولی ثبت مشتری کار نمیکنه تو شیت اول و قسمت دوم سوال برام مهمتره که هر ناظری فقط بتونه شیت مخصوص به خودش را ببینه یعنی مثلا ناظر احمد بتونه فقط با نام کاربری خودش فایل راباز کنه و فقط شیت احمد را ببینه
در رابطه با مات شدن سلولهل توسوال قبل هم اگه یه کوچولو توضیح بدید ممنون میشم ممنون |
|||
|
۱۳-۱۱-۱۳۹۰, ۰۶:۴۵ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
با سلام.
دوست عزیز فرمان دکمه "ثبت" رو پاک کردم.شما یرین شیت دوم و دکمه ی "گزارش" را بزنید. همیشه رفتن رسیدن نیست اما برای رسیدن باید رفت،حتی در بن بست ها هم راهی برای رسیدن وجود دارد ، راه آسمان باز است پرواز کردن را بیاموز. |
|||
|
۱۴-۱۱-۱۳۹۰, ۱۲:۲۲ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
قسمت دوم سوال را نتونستید کاری کنید؟
در ضمن تو محیط وی بی ای چیزهای دیگه ای دیدم مثل فرم ---یدذرت و سر رسید چک و .. میشه بگید دقیقا من کجا روش کار کنم؟ |
|||
|
۱۵-۱۱-۱۳۹۰, ۰۳:۳۲ صبح
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
با سلام.
دوست عزیز فرمتون آماده هستش.اگه ایمیل بدین واستون میفرستم. با تشکر همیشه رفتن رسیدن نیست اما برای رسیدن باید رفت،حتی در بن بست ها هم راهی برای رسیدن وجود دارد ، راه آسمان باز است پرواز کردن را بیاموز. |
|||
|
|
۱۵-۱۱-۱۳۹۰, ۰۷:۱۸ صبح
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
mreza.y2012@yahoo.com
ممنون از لطف شما استاد گرامی |
|||
|
۱۵-۱۱-۱۳۹۰, ۰۹:۵۱ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۵-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۳۲ عصر توسط jansiz hayat.)
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
با سلام.
دوست عزیز فرستادم.البته ریزه کاری های زیادی میتونی روش انجام بدی. اگه مشکلی بود در خدمتم. پخش کردن اطلاعات همیشه رفتن رسیدن نیست اما برای رسیدن باید رفت،حتی در بن بست ها هم راهی برای رسیدن وجود دارد ، راه آسمان باز است پرواز کردن را بیاموز. |
|||
|
|
|