ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارجاع فيلتر به سلها
۲۴-۱۱-۱۳۹۰, ۰۷:۳۰ عصر
ارسال: #1
ارجاع فيلتر به سلها
در پيوت تيبل ميشه فيلتر نمود و آيتمها مختلفي حسب مورد ميشه كارگذاشت براي اعداد مانند مساوي ، بزرگتر از ، كوچكتر از و ... و براي متن مانند شامل ، پايان يافته با و ....
اين فيلترها را مي توان پيوت تيبل رو ساخت و سپس فيلتر نمود
سوال من اينه كه آيا ميشه اين فيلترها رو به يك يا چند سل ارتباط داد و هنگام تغيير اين سل يا سلها فيلتر تغيير پيدا بكنه و براساس محتويات سل اين پيوت تيبل فيلتر بشه ؟

مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند! (حسين پناهي)
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۲۴-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۵۴ عصر
ارسال: #2
RE: ارجاع فيلتر به سلها
سلام
دوست عزیز لطفا بیشتر توضیح بده یا یه فایل نمونه بذار

آنجا که آدم احساس بی نیازی از آموختن می کند به آخر خط رسیده و تمام می شود
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
۲۹-۱۱-۱۳۹۰, ۰۷:۲۱ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۹-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۲۳ عصر توسط farzin24622.)
ارسال: #3
دوست خوبم شما اگر از فرمولهای آرایه ای استفاده کنی به خواستتون میرسین ولی دیگه اسمش Pivot table نمیشه !!!

بنیاد کودک CHILD FOUNDATION :
http://WWW.CHILDF.ORG
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
۲۵-۱-۱۳۹۱, ۰۲:۰۵ عصر
ارسال: #4
سلام
ببينيد ما اول بايستي پيوت تيبل را بسازيم و از منوي فيلتر اونو فيلتر كنيم و فيلتر را در خود پيوت تعريف كنيم . منظور من اينه كه آيا ميشه اين فيلتر را به سلي ارتباط بديم و با تغيير مقدار يا ارزش اين سل ، پيوت تيبل هم فيلتر بشه . يا بعبارتي منوهاي پيوت در مورد فيلتر را به سل لينك كنيم ويا ارتباط بديم .
درمورد آرايه ها هم من اطلاعات خوبي ندارم اگه منظور تون وي بي هستيش باز هم آيا ميشه برنامه نوشت تا اين لينك برقرار باشه كه البته بنده بعيد مي دونم كه اينكار بشه انجام داد چون پيوت ساخته وپرداخته خود اكسل هست و به كدهاي اون دسترسي وجود ندارد . (البته باتوجه به سواد اندك بنده اينطور اظهارنظر نمودم)

مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند! (حسين پناهي)
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن:

ارتباط با ما | Exceliran | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند RSS