|
ثبت تاریخ و نام کاربری پس از تغییر یک سلول
|
|
۲۴-۱۱-۱۳۹۰, ۱۱:۱۸ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ثبت تاریخ و نام کاربری پس از تغییر یک سلول
با عرض سلام خدمت دوستان سلام خدمت دوستان
من میخام فایلی درست کنم که به محض وارد کردن اطلاعات در ستون D , نام کاربری کامپیوتر(user name) در ستون E و تاریخ وارد شدن اطلاعات در ستون F درج شود.(این فایل را میخام روی شبکه برای همکارام share کنم خیلی مهمه که چه کسی آ---ین بار تغییرش داده) درود بر شما |
|||
|
۲۴-۱۱-۱۳۹۰, ۱۱:۵۷ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: ثبت تاریخ و نام کاربری پس از تغییر یک سلول
با سلام.
چه اطلاعاتی...؟چه نوع User name...؟میشه فایلی ضمیمه کنید و تو اون توضیح بدین...؟ (دوستان حد الامکان فایلی رو ضمیمه کنن تا بقیه دوستان برای پاسخ ، بهتر متوجه قالب سئوال شوند و دیگر نیازی به این پرسش و پاسخ های اضافی نباشد).با تشکر همیشه رفتن رسیدن نیست اما برای رسیدن باید رفت،حتی در بن بست ها هم راهی برای رسیدن وجود دارد ، راه آسمان باز است پرواز کردن را بیاموز. |
|||
|
۳-۱۲-۱۳۹۰, ۰۲:۵۳ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE: ثبت تاریخ و نام کاربری پس از تغییر یک سلول
با سلام
دوست عزيز لينك فايل را گذاشتم، (من اگه بخام با كامپيوترم تو شركت log in بشم و به شبكه خودمون دسترسي پيدا كنم يك يوزرنيم و پسورد ميخام، مثلا يوزرنيم من arash_z است) حالا تو فايل پيوست كه من قراره درستش كنم و رو شبكه براي همه share كنم افراد مختلفي تو سلول D1 اطلاعات وارد ميكنن (مثلا مينويسن اين كار انجام شده)، من ميخام آ---ين نفري كه اطلاعات سل را تغيير داده، يوزرنيم كامپيوترش تو ستون D و تاريخش را در ستون F درج بشه. با درود فراوان http://www.upload.iran-forum.ir/download63534.html |
|||
|
|