|
نمایش نمودار در یک سلول
|
|
۲۲-۳-۱۳۸۹, ۰۱:۲۵ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
نمایش نمودار در یک سلول
با سلام ب دوستان عزیز
شاید تا به حال به فکر افتاده باشید که در یک سل نمودار مربوط به چندین سل مجاور را داشته باشید. این امکان در اکسل 2007 وجود داره ولی در 2003 باید از طریق نوشتن کد انجام بگیره و یا بصورت add ins ساخته شده و استفاده بشه. من این کد رو دانلود کردم و برای شما هم میگذارم امیدوارم که مفید باشد. Function LineChart(Points As Range, Color As Long) As String Const cMargin = 2 Dim rng As Range, arr() As Variant, i As Long, j As Long, k As Long Dim dblMin As Double, dblMax As Double, shp As Shape Set rng = Application.Caller ShapeDelete rng For i = 1 To Points.Count If j = 0 Then j = i ElseIf Points(, j) > Points(, i) Then j = i End If If k = 0 Then k = i ElseIf Points(, k) < Points(, i) Then k = i End If Next dblMin = Points(, j) dblMax = Points(, k) With rng.Worksheet.Shapes For i = 0 To Points.Count - 2 Set shp = .AddLine( _ cMargin + rng.Left + (i * (rng.Width - (cMargin * 2)) / (Points.Count - 1)), _ cMargin + rng.Top + (dblMax - Points(, i + 1)) * (rng.Height - (cMargin * 2)) / (dblMax - dblMin), _ cMargin + rng.Left + ((i + 1) * (rng.Width - (cMargin * 2)) / (Points.Count - 1)), _ cMargin + rng.Top + (dblMax - Points(, i + 2)) * (rng.Height - (cMargin * 2)) / (dblMax - dblMin)) On Error Resume Next j = 0: j = UBound(arr) + 1 On Error GoTo 0 ReDim Preserve arr(j) arr(j) = shp.Name Next With rng.Worksheet.Shapes.Range(arr) .Group If Color > 0 Then .Line.ForeColor.RGB = Color Else .Line.ForeColor.SchemeColor = -Color End With End With LineChart = "" End Function Sub ShapeDelete(rngSelect As Range) Dim rng As Range, shp As Shape, blnDelete As Boolean For Each shp In rngSelect.Worksheet.Shapes blnDelete = False Set rng = Intersect(Range(shp.TopLeftCell, shp.BottomRightCell), rngSelect) If Not rng Is Nothing Then If rng.Address = Range(shp.TopLeftCell, shp.BottomRightCell).Address Then blnDelete = True End If If blnDelete Then shp.Delete Next End Sub |
|||
|
|
۲۲-۳-۱۳۸۹, ۰۹:۵۶ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: نمایش نمودار در یک سلول
با درود فراوان
با سپاس فراوان دوست خوبم توضیحات بیشتر و نحوه استفاده هم اگر شد بنویسید --------------------------------------------------------------------------------------------------- بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم (دکتر شریعتی) shamsololama@yahoo.com 09177733411 |
|||
|
۲۲-۳-۱۳۸۹, ۰۵:۳۹ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با سلام
حتما استاد عزیز البته من یک نمونه پیوست کرده بودم نمیدونم دیدید یا نه ولی ناشی بودم و درست در پائین صفحه اونرو ضمیمه کردم از اینجا لطفا دانلودش کنید: LineChart_1.xls (اندازه: 18.5 KB / دانلودها: 71)
لطفا بعد از دانلود پسوند رو به XLA تغییر دهید و با اینکار به عنوان addins انرا نصب کنید و بعد میتونید استفاده کنید . کافی است که در هر سطر مثلا ای a1 تا e1 اعداد مورد نظر رو بنویسید و در سلول F1 فرمول زیر رو بنویسید: LINECHART(A1:E1;2)
عدد 2 معرف رنگ نمودار هستش و اولی هم معرف رنج انتخابی. امیدوارم که توضیحات کافی باشه. موفق باشید . |
|||
|
|
۲۸-۸-۱۳۸۹, ۰۳:۴۱ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
در اکسل 2010نوعی نمودار با نامspark linesوجود دارد که در یک سلول جا میشود.
برای رسم ابتدا خانه مورد نظر را انتخاب کنید به تب insertرفته از گروه spark lineروی دستورنوع نمودار کلیک کنید مثلاline در پنجره باز شده محدوده داده های سری را وارد کنید با زدن okنمودار رسم خواهد شد. |
|||
|
|
۷-۱۱-۱۳۸۹, ۱۰:۲۱ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ممكنه بفرماييد چطور بايد كدي را كه زحمت كشيديد بنويسيم ؟ ( لطفا كمي هم مبتديانه !!! )
بنیاد کودک CHILD FOUNDATION : http://WWW.CHILDF.ORG |
|||
|
|