| آخرین موضوع ها: |
|
حسابداري اكسل
|
|
۲۲-۱۱-۱۳۸۸, ۰۹:۰۶ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۷-۱۲-۱۳۸۸ ۱۰:۳۳ صبح توسط excel.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حسابداري اكسل
طبق آماري كه از جامعه شركت كنندگان در جلسات سمينارها گرفته شده 40% كاربران اكسل در ايران در فرآيندهاي مالي از اكسل استفاده مينمايند.
تنبلي دشمن آرزوهاست
|
|||
|
|
۶-۱۲-۱۳۸۸, ۰۱:۱۱ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: حسابداري اكسل
به نظر من تمام كاربران مالي بايد كار با اكسل را بلد باشند
علم یعنی تفاوت و تعدد افکار |
|||
|
|
۶-۱۲-۱۳۸۸, ۰۶:۰۳ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
و امیدوارم آموزشهای کاربردی مربوطه به زودی روی سایت قرار گیرد.
|
|||
|
|
۴-۱-۱۳۸۹, ۰۷:۰۴ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
| RE: حسابداري اكسل | |||
|
|
۱۵-۴-۱۳۸۹, ۰۸:۴۴ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با درود
نمونه دوست عزیز قرار میدهید |
|||
|
|
۱۵-۸-۱۳۸۹, ۰۶:۵۳ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
با سلام من 112 نفر رابا اكسل حقوق مي دهم درست كردن بيمه تامين اجتماعي ان براي من مشكل است كسي است كه بتواند دراين خصوص كمك كند- متشكرم
|
|||
|
|
۱۶-۸-۱۳۸۹, ۰۸:۵۵ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
با درود فروان
نمونه کارلیستی که داری و برنامه ای که میخواهی را در قالب یک فایل بفرست تا من یا دوستان این کار را برای شما انجام دهیم (ریز کارهای که نیاز داری را بنویس) --------------------------------------------------------------------------------------------------- بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم (دکتر شریعتی) shamsololama@yahoo.com 09177733411 |
|||
|
|
۱۷-۸-۱۳۸۹, ۰۸:۵۷ صبح
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
باسلام
من جهت پرداخت حقوق همکاران برمبنای مدیریت خدمات کشوری ومحاسبه بیمه ومالیات معوق و حقوق ودستمزد را از اکسل استفاده کرده ام و واقعا بسیار مفید وسریع می باشد و همانطورکه همه می داند از اطلاعات پرسنلی آمارهای می توان تهیه کرد که کمتر نرم افزار پرسنلی است بتواند انجام دهد می خواهیم هدف با نتیجه یکی شود |
|||
|
|
۱۷-۸-۱۳۸۹, ۰۹:۱۹ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
دوستان سعی کنید بیشتر به هم آموزش بدیم تا اینکه از هم تعریف کنیم ممنونم
|
|||
|
|
۱۸-۸-۱۳۸۹, ۰۹:۴۳ صبح
ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۷-۸-۱۳۸۹ ۰۹:۱۹ عصر)M.K نوشته است: دوستان سعی کنید بیشتر به هم آموزش بدیم تا اینکه از هم تعریف کنیم ممنونم با درود فراوان به دوست عزیزم از اینکه در این تالار با ما همراه هستید سپابدزارم و من هم با نظر شما موافقم ولی می خواستم بدانم کدام مورد مد نظر شماست چون بیشتر به سئوالات جواب داده میشود تا اینکه از کسی تعریف بشود --------------------------------------------------------------------------------------------------- بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم (دکتر شریعتی) shamsololama@yahoo.com 09177733411 |
|||
|
|
|