|
آیا میدانید صفت pivot table در نرم افزار اکسل چیست؟
|
|
۱۲-۱۲-۱۳۸۸, ۰۹:۵۸ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
آیا میدانید صفت pivot table در نرم افزار اکسل چیست؟
در نرم افزار اکسل به pivot table صفت معجزه اکسل را داده اند زیرا به هیچ عنوان در تهیه گزارشها با این نرم افزار هیچ مقایسه ای با نرم افزارهای دیگر یا ابزارهای دیگر نمیتوان انجام داد .
در یک دوره که ذیحسابان شرکت داشتند موضوعی مطر گردید که نتیجه ان این بود اگر قرار باشد با ماشین حساب از یک بانک اطلاعاتی با 48 هزار ردیف اطلاعات و 40 ستون گزارش واریانس تهیه نمائیم چقدر زمان میگیرد با ساعت کاری 8 ساعت در روز و 250 روز دز سال 30 سال طول میکشد . کسانی که با این ابزار کار کرده اند میدانند این کار برای اکسل 10 ثانیه هم طول نمیکشد . بهتر است از متخصصی نرم افزار ر این مورد تحقیق کنید تنبلي دشمن آرزوهاست
|
|||
|
|
۲۵-۲-۱۳۸۹, ۱۱:۲۱ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: آیا میدانید صفت pivot table در نرم افزار اکسل چیست؟
کمی کار با این قسمت سخته
البته در نقص دانسته های من شکی نیست ولی بعضی قسمتهای دیگه رو میتونم بفهمم اما این پایوت تیبل عزیز را هرگز! کاش مقداری آموزش دهید |
|||
|
|
۲۸-۲-۱۳۸۹, ۰۶:۰۳ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
pivot table به تنهائي كتابي دارد در حدود 400 صفحه كتاب كه توسط j-walken buch نوشته شده است . مبناي استفاده از اين ابزار اين ميباشد كه شما ساختار بانك اطلاعاتي را رعايت كرده باشيد . من در آموزش اينترنتي آن را توضيح دادم
[url= http://www.exceliran.com] http://www.exceliran.com[/url] هر که مرا کلمه ای آموزد مرا بنده خود کرده است |
|||
|
|
۲۶-۴-۱۳۸۹, ۰۳:۰۲ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
یه مرجع خوب یرای pivotable معرفی می کنید؟
قابل دانلود یا ---ید باشه!
همیشه شاد باشید
|
|||
|
|
۱۷-۵-۱۳۸۹, ۱۱:۲۹ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۶-۴-۱۳۸۹ ۰۳:۰۲ عصر)khakzad نوشته است: یه مرجع خوب یرای pivotable معرفی می کنید؟ سلام من از این دوستمون سی دی اش رو ---یدم که به نظر من بهترین مراجع تو اکسل به زبان فارسی توسط ایشون نوشته شده http://amar80.blogfa.com/ قیمت کل سی دی هم 5000 تومن بیشتر نیست ولی به اندازه یک میلیارد تومن می ارزه من که میخوام به هرکسی هدیه بدم، یه نسخه از این دیسک رو می---م و توسط دوستمون براش ارسال میکنم سی دی اورجینال رو میفرسته و بسیار هم سریع و زود به دستتون میرسه توصیه من اینه که این سی دی رو ب---ید خیلی از مشکلات شما رو حل خواهد کرد وب سایت بهرنگ بینش وب سایت من
* -------------------------------------------------------------------------------------------------------- * مجله الکترونیک ریسک و بیمه مجله الکترونیک |
|||
|
|
۱۷-۵-۱۳۸۹, ۱۲:۵۰ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من هم این سی دی رو تهیه کردم به نظرم با این کار دعای خیر این دنیا و اون دنیا پشت آقای صمدیان هست.
هر جا هست موفق باشه |
|||
|
|
۵-۴-۱۳۹۰, ۱۲:۴۴ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۵-۴-۱۳۹۰ ۱۲:۴۷ عصر توسط nayyeri1982.)
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۸-۲-۱۳۸۹ ۰۶:۰۳ صبح)mrexcel نوشته است: pivot table به تنهائي كتابي دارد در حدود 400 صفحه كتاب كه توسط j-walken buch نوشته شده است . مبناي استفاده از اين ابزار اين ميباشد كه شما ساختار بانك اطلاعاتي را رعايت كرده باشيد . من در آموزش اينترنتي آن را توضيح دادم كجا توضيح دادين. لطفا آدرسشو بذاريد همينجا (۱۷-۵-۱۳۸۹ ۱۲:۵۰ عصر)esyoo نوشته است: من هم این سی دی رو تهیه کردم به نظرم با این کار دعای خیر این دنیا و اون دنیا پشت آقای صمدیان هست. بله بنده هم ايشونو مي شناسم و تاحالا خيلي كمك خواستم ازشون تو بحث اكسل. واقعا مفيد بوده راهنمائياشون |
|||
|
|
۲۰-۴-۱۳۹۰, ۱۲:۳۷ صبح
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
دوستان اگر بتونید از فیلمهای ویدویی آموزش اکسل که به زبان اصلی ولی خیلی سلیس و روان اجرا شده استفاده کنید , نکات پر کاربرد مفیدی رو پیدا میکنید که خیلی میتونه در کارهای روزمره با اکسل بهتون کمک کنه.
شرکت لیندا و ترین سیگنال و سایر شرکتها مباحث ویدیویی زیادی در خصوص اکسل دارند که من به همه دوستان توصیه میکنم که استفاده کنند. فروشگاههای مختلفی تو اینترنت این محصولات رو عرضه میکنند ولی به نظر من شرکت فرین سافت خیلی قوی کارکرده و کلیه محصولاتش هم تست شده و با کیفیت هستش . من ---یدهای اینترنتی زیادی کردم و متاسفانه خیلی از اونها فقط برام ضرر داشتند اما فروشگاه فرین در تمام زمینه ها موارد آموزشی خیلی مفیدی داره. به نظر من امتحانش ضرری نداره آدرس: http://www.farinsoft.com |
|||
|
|
|