| آخرین موضوع ها: |
|
تشکر از یک استاد و معلم واقعی ؟
|
|
۱۱-۲-۱۳۹۰, ۰۹:۲۷ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این متن را به صورت خلاصه برای تشکر از استاد بزرگواری نوشتم که دو سال بدون داشتن هیچ تعهدی و بدون درخواست هیچ دستمزدی همه سئوالات شما دوستان را پاسخ داده است . این کار از نظر من ستودنی است و با هیچ واژه ای قابل تعریف نیست . جناب آقای سید احمد شمس العلماء در هفته معلم برای شما استاد گرامی آرزوی پیروزی ، سلامت ، موفقیت ، و بهروزی را دارم . شاگرد کوچک شما سعید علی محمدی
هميشه بهترين كار تخصصي ترين كار است |
|||
|
|
۱۱-۲-۱۳۹۰, ۰۹:۲۸ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۱-۲-۱۳۹۰ ۰۹:۲۸ عصر توسط mrexcel.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: تشکر از یک استاد و معلم واقعی ؟
شما دوستان هم از اساتیدی که برای شما زحمت کشیدند در انتهای همین متن میتوانید قدر دانی کنید
هميشه بهترين كار تخصصي ترين كار است |
|||
|
|
۱۱-۲-۱۳۹۰, ۰۹:۴۱ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من هم از این دوست وهمراه همیشگی اکسل ایران کمال تشکر دارم
وآرزوی موفقیت میکنم موفق باشيد |
|||
|
|
۱۱-۲-۱۳۹۰, ۰۹:۵۲ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
گفت استاد: مبر درس از یاد / یاد باد آنچه به من گفت استاد
سلام یاد باد آنکه مرا یاد آموخت / آدمى نان خورَد از دولت یاد ضمن تشكر از اساتيد بزرگ اين جامعه استاد علي محمدي و استاد شمس العلماء به خاطر همراه هميشگي بودن در حل سئوالات و مشكلات شاگردي چون من اميدوارم در پناه ايزد يكتا سعادتمند باشيد The beginning , is the most important part of the work ( آغاز هر كار مهمترين بخش آن است ) |
|||
|
|
۱۲-۲-۱۳۹۰, ۰۸:۱۳ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من هم همینجا از استاد خوب و گرامی سعید علیمحمدی کمال تشکر رادارم
دمت گرم و روزت مبارک ارادتمند- آماتور |
|||
|
|
۱۲-۲-۱۳۹۰, ۱۱:۳۹ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-۲-۱۳۹۰ ۰۱:۱۸ عصر توسط mr.mahlouji.)
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
تا خدا بوده و هست ، معلم هم ، بوده و هست و هر روز ، روز معلم هست . معلمی ، هنر است ، عشق است آنهم عشق آسماني . . .
سپاس گزارم از معلماني که اندیشیدن را به همه ما مي آموزند . بنده هم بعنوان عضو كوچك اين سايت از تلاش و كوشش استادان بزرگي همچون استاد شمس العلما و عليمحمدي و محسن پور و ... كه تمامي آموخته هاي خود را بدون هيچ گونه چشم داشتي در اختيار ديگران قرار مي دهند ، تقدير و تشكر مينمايم و آرزوي موفقيت روزافزون از درگاه احديت براي اين بزرگان را مسئلت دارم . اميدوارم شاگرد خوبي براي اين استادان بزرگوار بوده باشم . و در نهايت از تمامي بزرگواراني كه به رشد و اعتلاي اين سايت كمك مي نمايند ، قدرداني مي نمايم. كسيكه با زشتي پيروز شود ، شكست خورده است . |
|||
|
|
۱۳-۲-۱۳۹۰, ۰۷:۲۹ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
با درود
من هم به نوبه خودم روز معلم رو به تمام اساتید این سایت بالخصوص استاد شمس العلما که واقعا زحمت زیادی رو برای شاگردانشون در این سایت کشیدن تبریک عرض میکنم امیدوارم در سایه ایزد منان همیشه موفق و پیروز و سربلند باشید "زکات علم آموختن آن است" |
|||
|
|
۱۳-۲-۱۳۹۰, ۰۴:۲۱ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
آقای شمش العلما واقعا ممنونم به خاطر همه راهنماییهاتون
زندگی در صدف خویش گهر ساختن است. |
|||
|
|
۱۳-۲-۱۳۹۰, ۰۷:۳۹ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
معلمی شغل نیست ، عشق وایثاراست .
اگرعشق توست ، برتو مبارکباد (دکترعلی شریعتی) بنده هم به نوبه خودم از اساتید محترم آقایان شمس العلماوعلی محمدی وسایردوستان که باصبر وشکیبایی پاسخگویی سوالاتمان می باشند کمال تشکر وسپاس را دارم . از پدر گر قالب تن یافتیم از معلم جان روشن یافتیم می خواهیم هدف با نتیجه یکی شود |
|||
|
|
۱۴-۲-۱۳۹۰, ۱۰:۲۳ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
دست هایی که در حال خدمتند مقدس تر از لب هایی هستند که دعا می خوانند .
با عرض سلام خدمت دوستان ادب و احترام و تبریک به همه اساتید بزرگوار . تو آن امپراطوری هستیکه به خواب رفته و در رویا می بیند که گداست . از خواب بیدار شو.(اوشو) |
|||
|
|
|