| آخرین موضوع ها: |
|
بهینه سازی و پیش بینی و تحلیل
|
|
۱۶-۲-۱۳۹۰, ۱۲:۴۹ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۶-۲-۱۳۹۰ ۱۲:۴۹ عصر توسط mrexcel.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بهینه سازی و پیش بینی و تحلیل
3 فرآیند مهمی که در مهندسی صنایع جزو لاینفک کار تخصصی میباشد .
1- مباحث مربوط به بهینه سازی 2- تکنیک ها و روشهای مربوط به پیش بینی 3-و موضوعات مربوط به تحلیل و آنالیز داده ها میباشد اکسل در زمینه های بالا امکانات مختلفی دارد از جمله : 1- استفاده از روش های whatif analyse از جمله solver addins در مباحث تحقیق در عملیات 2- استفاده از توابع پیش بینی و ابزارهای رگرسیون 3- استفاده از ابزار pivottable , what if [url= http://www.exceliran.com] http://www.exceliran.com[/url] هر که مرا کلمه ای آموزد مرا بنده خود کرده است |
|||
|
|
۶-۱-۱۳۹۱, ۰۷:۰۰ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: بهینه سازی و پیش بینی و تحلیل
با سلام
اغلب رشته هایی که با اعداد و ارقام سرکار دارند در جریان اهمیت مبحث data mining هستند ، از دوستانی که رشتشون مهندسی صنایع ، آمار و یا مدیریت هست یا هر کدوم از دوستان که آشنایی دارند در این باره ،خواهش می کنم اگه اطلاعاتی در زمینه اکسل و data mining دارند و یا کاری در این زمینه کردن مطالبشون رو ارائه بدن تا دوستان با قابلیت های اکسل تو این شاخه هم آشنا بشن آنجا که آدم احساس بی نیازی از آموختن می کند به آخر خط رسیده و تمام می شود |
|||
|
|
۶-۱-۱۳۹۱, ۰۷:۲۹ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بعد از چند روز غیبت یه سلام گرم با آرزوی موفقیت تو سال جدید
من با دیتا ماینینگ درحد اسمش آشنا هستم خیلی خوبه اینجور مباحث هم مطرح بشه با توجه به اینکه تعداد مهندسای صنایع تو تالار زیاده افزونه xlminer در زمینه دیتا ماینینگ تو اکسل طراحی شده من که موفق نشدم دانلودش کنم در روزگاری که لبخند ادمها بخاطر شکست توست» برخیز تا بگریند |
|||
|
|
۶-۱-۱۳۹۱, ۰۹:۱۷ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۶-۱-۱۳۹۱ ۰۹:۲۳ عصر توسط vatanparast.)
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
برای دوستانی که با data mining اشنایی ندارند توضیح مختصری ارائه می کنم:
دیتا ماینینگ یک قانون کلیه برای مرتب سازی از میان داده های بسیار زیاد ، این تکنیک عموما توسط سازمانهای تجاری زیرک و تحلیلگران مالی مورد استفاده قرار میگیره ولیکن این قانون بطور فزاینده ای توسط دانشمندان برای است---اج اطلاعات از میان مجموعه های داده بسیار بزرگ که توسط آزمایشهای مدرن و شیوه های مبتنی بر مشاهده گرد آوری شده مورد بهره برداری قرار میگیره . به طور کلی: " است---اج انبوه مفاهیم که قبلا ناشناخته بوده ، و بطور بالقوه ای این اطلاعات از میان داده های خام است---اج میشه " و "علم است---اج اطلاعات مفید از میان مجموعه های بزرگ از داده ها یا پایگاه داده ها" مفهوم DataMining در ارتباط با DataWarehouse مطرح میشه و به است---اج داده از یک منبع داده ای که بصورت Unormalized هست برمیگرده. از این نوع است---اج داده برای تولید گزارشات مدیریتی و گزارشاتی که برمبنای اونها Business ای است---اج میشه استفاده میشه. مطالبی در مورد داده کاوی (data mining) که دانستن آن می تواند انسان را به فکر فرو ببرد ظرفیت ذخیره سازی دادهها در سراسر دنیا هر نه ماه، دو برابر میشود و همین طور دادههای در دسترس هر پنج سال دو برابر میشوند. آیا این دادهها برای ما ارزشی دارند؟ آیا میتوان از این دادهها با استفاده از روشهای سنتی دانشی کسب نمود؟ آیا این دادهها حاوی اطلاعات بسیار مفیدی هستند؟ با توجه به رشد روز افزون دادهها و به تبع آن رشد پایگاههای داده امروزه حتی در ایران شاهد افزایش دادهها و از طرفی دیگر شاهد عدم استفاده صحیح از این دادهها هستیم. به طوریکه پیش بینی میشود پایگاههای داده هر 5 سال یک بار کاملا فراموش میشوند و دادههای موجود درآنها در انبارهای داده ذخیره میشوند. بهترین روش است---اج دانش از این پایگاههای داده، استفاده از روشهای دادهکاوی میباشد. دادهکاوی علمی نوین به منظور کشف دانش قابل فهم از حجم انبوهی از دادهها میباشد. دادهکاوی می تواند پیش بینیهایی با دقت بالا برای شما انجام بدهد. دادهکاوی به مدیران و متخصصان و کارشناسان کمک میکند که بتوانند آینده کسب و کار خود را با دقتهای بسیار بالا پیش بینی کنند، دادهکاوی به سازمانهاو مراکز صنعتی کمک میکند که درک و بینش صحیحی از کسب و کار خود بدست بیاورند. دادهکاوی ابزاری بسیار کارا برای استفاده از دادههایی است که توسط ما تولید میشوند اما استفادهای از آنها نمیشود. دادهکاوی علم نوین و پیشرفتهای است به جملات زیر خوب دقت کنید: * پیش بینی میشود دادهکاوی یکی از پیشرفتهای انقلابی در دهه آینده شود(مجله تکنولوژی آنلاین ZDnet سال 2001) * دادهکاوی یکی از دو علم برتری است که دنیا را تغییر خواهد داد(مجله دانشگاه MIT) آنجا که آدم احساس بی نیازی از آموختن می کند به آخر خط رسیده و تمام می شود |
|||
|
|
۷-۱-۱۳۹۱, ۰۵:۴۷ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان عزیز نرم افزار xlminer رو از لینک زیر می تونید دانلود کنید حدود 21 مگا بایت حجم داره http://www.4shared.com/get/fLFsyBoU/XLMiner.html آنجا که آدم احساس بی نیازی از آموختن می کند به آخر خط رسیده و تمام می شود |
|||
|
|
۷-۱-۱۳۹۱, ۰۶:۴۲ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۷-۱-۱۳۹۱ ۰۶:۴۲ عصر توسط khakzad.)
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
ممنون هرچی می دیدم trial بود لطف کردین سلام ممنون هرچی می دیدم trial بود لطف کردین همیشه شاد باشید
|
|||
|
|
۸-۱-۱۳۹۱, ۱۲:۲۰ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستای گلم
لطفا اگه کسی اطلاعاتی از این نرم افزار داره یا بلده چطور استفاده کنه یا منبعی داره اعلام کنه ممنون از لطفتون در روزگاری که لبخند ادمها بخاطر شکست توست» برخیز تا بگریند |
|||
|
|
۱۰-۱-۱۳۹۱, ۱۲:۴۰ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۰-۱-۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ عصر توسط vatanparast.)
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان
در لینک زیر میتونید ویدوئی مشاهده و دانلود کنید در زمینه آنالیز داده در اکسل امیدوارم مفید باشه برای شما http://channel9.msdn.com/blogs/zachskyle...excel-2007 البته باید افزونه مربوط به فیلم رو هم دانلود کنید آنجا که آدم احساس بی نیازی از آموختن می کند به آخر خط رسیده و تمام می شود |
|||
|
|
۱۰-۱-۱۳۹۱, ۰۱:۳۹ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
مرسی خیلی جالب بود البته add in مربوطه تو سایت مایکروسافت به صورت مجانی قابل دانلود هست حدود 14 مگا بایت حجم داره از لینک زیر البته فک میکنم نیاز به نصب یکی از ورژن های sql هم باشه،خواهشم از دوستای دیگه صنایعی اینه تو این بحث شرکت داشته باشن خیلی مبحث جالب و به روزی هست ممنونم از آقای وطن پرست که این بحثو مطرح کردند http://www.microsoft.com/download/en/det...en&id=8569 در روزگاری که لبخند ادمها بخاطر شکست توست» برخیز تا بگریند |
|||
|
|
۱۰-۱-۱۳۹۱, ۰۴:۴۳ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
دوباره سلام
اقا من اینو نصب کردم فقط هم 2010 دارم اما ی مشکل. از همون ب بسم اله اذیت می کنه.یعنی چون بلد نیستم اذیت می شم! این sql چیه؟ برای این کانکشن ها چکاری باید کنم؟ اینکه خانم شایسه فرمودن که sql نصب کنم، چطوری هس؟ (من اصلا sql از نزدیک ندیدم ) ببخشید اگه سوالام تابلو هس![]() ممنون همیشه شاد باشید
|
|||
|
|
|

) ببخشید اگه سوالام تابلو هس