|
كم كردن تاريخ شمسي
|
|
۱۱-۶-۱۳۹۰, ۰۵:۵۴ عصر
ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
RE: كم كردن تاريخ شمسي
با سلام مجدد:
اساتید بزرگوار ، من با ADD-In که از این سایت دانلود کردم تا یه حدی تونستم این محاسبات نجومیو به سرانجام برسونم اما بازم به مشکل میخورم تاریخ هایی که برای مثال میدم بهش با اختلاف 8 روز 9 روز حتی 10 روز میده معلومه که کار میلنگه ![]() فایل رو با این فرمولی که گفتم نوشتم ابتدا عدد ثابته رو به روز تبدیل کردم یعنی ضرب در 30 ، بعد حاصل رو با عدد متغییر هام کم و زیاد کردم که کلا یه عددی رو بر میگردونه (مثلا توی سل F حساب شده) بعد از تابع =j_ADDDAY(DATEINTILA;F تاریخ نهایی رو بدست آوردم اما اشتباه ![]() لطفا راهنمایی بفرمایید |
|||
|
|
۱۱-۶-۱۳۹۰, ۰۸:۵۵ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۱-۶-۱۳۹۰ ۰۸:۵۵ عصر توسط khakzad.)
ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
بهترین راه و مناسب ترین راه نوشتن تاریخ های ماهانه در یک شیت و استفاده از sumifs هست شما فایل نمونه رو قرار بدین ینده سعی میکنم کمک کنم! سلام بهترین راه و مناسب ترین راه نوشتن تاریخ های ماهانه در یک شیت و استفاده از sumifs هست شما فایل نمونه رو قرار بدین ینده سعی میکنم کمک کنم! همیشه شاد باشید
|
|||
|
|
۱۲-۶-۱۳۹۰, ۰۴:۲۸ عصر
ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
با سلام و تشکر خدمت khakzad گرامی :
میخوام فایل نمونه بزارم اما چه طوری؟ میشه ایمیل بدین فایل نمونه رو بدم(البته جسارتا)
|
|||
|
|
۱۲-۶-۱۳۹۰, ۰۸:۱۸ عصر
ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
میتونید فایل رو اپلود کنید در سایت های مختلف اما ایمیل بنده: h.khakzad@yahoo.com همیشه شاد باشید
|
|||
|
|
۱۳-۶-۱۳۹۰, ۰۵:۰۴ عصر
ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
با سلام و تشکر
من فایل ها رو گذاشتم البته یکی از اونها با ADD-In ی که از سایت دانلود کردم نوشتم بازم تشکر ممنون بزرگواری کردید http://up6.iranblog.com/files/5bAdd-Date.rar |
|||
|
|
۱۴-۶-۱۳۹۰, ۱۲:۱۷ عصر
ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام
این رو چک کنید ببینید خطا داره؟ همیشه شاد باشید
|
|||
|
|
۱۴-۶-۱۳۹۰, ۰۳:۳۰ عصر
ارسال: #17
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() با سلام : خیلی خیلی خیلی ممنون لطف بزرگی کردین برای تستش ابن شیت رو میخوام ببرم اونجا آیا غیر از ADD-In چیز دیگه ای هم باید ببرم ؟ آیا برای این شیت توی قسمت vba اون کدی نوشتین؟ خدا خیرتون بده بازم ممنون |
|||
|
|
۱۴-۶-۱۳۹۰, ۰۳:۴۸ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۴-۶-۱۳۹۰ ۰۳:۴۸ عصر توسط khakzad.)
ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام
خواهش میکنم نه همون شیت هست کد نداره همون 2 ردیف hide شده فرمول داره فقط خواهش می کنم سلام خواهش میکنم نه همون شیت هست کد نداره همون 2 ردیف hide شده فرمول داره فقط خواهش می کنم همیشه شاد باشید
|
|||
|
|
|

میشه ایمیل بدین فایل نمونه رو بدم(البته جسارتا)