ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
user form
۱-۱۲-۱۳۹۰, ۰۲:۱۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۰-۱-۱۳۹۱ ۰۵:۴۷ عصر توسط jansiz hayat.)
ارسال: #11
RE: user form
با سلام.
این کار را می شود کرد اما از نظر عملی یکم غیر منطقی است.چون ممکن است چندین نفر وجود داشته باشد که نام های کاملاً مشترک دارند .برای جلوگیری تکرار نام افراد می توانید قبل از ثبت نام شخص از قسمت "جست وجو" استعلامی از نام ها بکنید تا ببیند آیا همچین نامی در لیست نامها وجود دارد یا نه . یا ممکن است یک نفر وجود داشته باشد که تلفن یکی از دوستان خود را که احتمالاً در سیستم ثبت شده را بدهد.شما باید دنبال مواردی بگردید که عملاً تکرار نباید در آن وجود داشته باشد.مثلاً : شماره سریال ،شماره حساب ، ردیف سند ، کد کاربری ، کد ملی و ... .

همیشه رفتن رسیدن نیست اما برای رسیدن باید رفت،حتی در بن بست ها هم راهی برای رسیدن وجود دارد ، راه آسمان باز است پرواز کردن را بیاموز.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 Thanks given by: alieddy0
۱-۱۲-۱۳۹۰, ۰۶:۲۵ عصر
ارسال: #12
با سلام
بهتره برای رفع مشکل از یک ردیف که اطلاعاتش برای هر نفر انحصاریه استفاده کنید مثلا کد ملی
تا در صورت وجود اطلاعات تکراری بشما اخطار بده .

به سه چیز تکیه نکن،غرور،دروغ و عشق.ادم با غرور می تازد،با دروغ می بازد و با عشق می میرد.(دکتر شریعتی)
fayazi2011@yahoo.com
۱-۱۲-۱۳۹۰, ۰۶:۲۸ عصر
ارسال: #13
سلام
فرمايشتون درسته آقا جاويد ولي آيا شماره موبايل اينطوري نيست وبراي هرنفر ممكنه دوتا موبايل ثبت بشه اما براي يك نفر دو شماره موبايل نوشتن درست بنظر نمي رسه اصولا بايستي بصورت يونيك باشه وغير قابل تكرار

مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند! (حسين پناهي)
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
۳-۱۲-۱۳۹۰, ۱۱:۳۸ صبح
ارسال: #14
(۱-۱۲-۱۳۹۰ ۰۶:۲۸ عصر)intro نوشته است:  سلام
فرمايشتون درسته آقا جاويد ولي آيا شماره موبايل اينطوري نيست وبراي هرنفر ممكنه دوتا موبايل ثبت بشه اما براي يك نفر دو شماره موبايل نوشتن درست بنظر نمي رسه اصولا بايستي بصورت يونيك باشه وغير قابل تكرار

با سلام.

فایل‌های ضمیمه
.xlsm  contact.xlsm (اندازه: 70.75 KB / دانلودها: 42)

همیشه رفتن رسیدن نیست اما برای رسیدن باید رفت،حتی در بن بست ها هم راهی برای رسیدن وجود دارد ، راه آسمان باز است پرواز کردن را بیاموز.
۷-۱۲-۱۳۹۰, ۰۵:۵۷ عصر
ارسال: #15
سلام
آقا جاويد ممنونم ولي اين كه كار نمي كنه و شماره موبايل رو چند بار ميگيره

۷-۱۲-۱۳۹۰, ۰۸:۱۶ عصر
ارسال: #16
(۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۵:۵۷ عصر)intro نوشته است:  سلام
آقا جاويد ممنونم ولي اين كه كار نمي كنه و شماره موبايل رو چند بار ميگيره

با سلام.
ولی من چک کردم درسته.به نکته ای که روی فرم نوشتم دقت کردید..؟(شماره ها باید بدون صفر اولی نوشته شود --مثل: 4112365482)

۸-۱۲-۱۳۹۰, ۰۸:۲۵ عصر
ارسال: #17
سلام
ممنونم چك كردم درست بود .
من يه تغييراتي تو جستجو دادم و به جاي كليك كردن در كامند باتوم بانوشتن كامل كلمه در تكست بانوع عمل (change)ميشه آورد البته تغيير كدها كه نه تغيير نوع عمل . اما حتما بايستي كل كلمه مورد نظر نوشته بشه تا بياره من در برنامه اي ديدم كه با ورود هرحرف كلماتي كه دراونها اين حرف هست جستجو شده به عبارتي يه نوع فيلتر ميشن و در ليست آورده ميشن . ميشه اينكار هم انجام بشه .

۹-۱۲-۱۳۹۰, ۰۶:۴۵ عصر
ارسال: #18
با سلام.

حتی با تغییر نام ، نام خانوادگی متناظر با آن هم نشان داده می شود.

فایل‌های ضمیمه
.xlsm  contact.xlsm (اندازه: 73.47 KB / دانلودها: 42)

Thanks given by: intro , barrai , alieddy0
۲۲-۱-۱۳۹۱, ۰۵:۵۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۲-۱-۱۳۹۱ ۰۷:۳۷ عصر توسط jansiz hayat.)
ارسال: #19
با سلام.
فایل Contact به روز آوری شد...Cool

Contact_2
منتظر انتقادات و پیشنهادات دوستان هستم%

Thanks given by: khakzad , intro
۲۲-۱-۱۳۹۱, ۰۷:۲۴ عصر
ارسال: #20
سلام به دوستای گلم

دوستانی که فایل میذارن به صورت full screen لطفا کدی به آ---ش اضافه کنن که با ---وج از فایل تنظیمات به حالت اولیه برگرده زارو زندگی مارو به هم نریزنBig Grin

در روزگاری که لبخند ادمها بخاطر شکست توست» برخیز تا بگریند
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن:

ارتباط با ما | Exceliran | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند RSS