|
user form
|
|
۲۲-۱-۱۳۹۱, ۰۷:۲۷ عصر
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: user form
(۲۲-۱-۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ عصر)mahasa shayesteh نوشته است: سلام به دوستای گلم با سلام. مگه چه مشکلی پیش اومده...؟ همیشه رفتن رسیدن نیست اما برای رسیدن باید رفت،حتی در بن بست ها هم راهی برای رسیدن وجود دارد ، راه آسمان باز است پرواز کردن را بیاموز. |
|||
|
۲۲-۱-۱۳۹۱, ۰۷:۳۰ عصر
ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
الان وقتی یه فایل اکسل باز می کنم فرقی نمیکنه چی باشه فول اسکرین نمایش میده باید باز تو وی بی کد بنویسم که درست بشه
در روزگاری که لبخند ادمها بخاطر شکست توست» برخیز تا بگریند |
|||
|
|
۲۲-۱-۱۳۹۱, ۰۷:۳۹ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۲-۱-۱۳۹۱ ۰۷:۴۲ عصر توسط jansiz hayat.)
ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۲-۱-۱۳۹۱ ۰۷:۳۰ عصر)mahasa shayesteh نوشته است: الان وقتی یه فایل اکسل باز می کنم فرقی نمیکنه چی باشه فول اسکرین نمایش میده باید باز تو وی بی کد بنویسم که درست بشه با تشکر از خانم شایسته بابت تذکرشون. مشکل حل و دوباره آپلود شد(از طریق دکمه ی Esc هم میتونستین از حالت تمام صفحه خارج شوید). همیشه رفتن رسیدن نیست اما برای رسیدن باید رفت،حتی در بن بست ها هم راهی برای رسیدن وجود دارد ، راه آسمان باز است پرواز کردن را بیاموز. |
|||
|
|
۲۲-۱-۱۳۹۱, ۰۷:۴۵ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۲-۱-۱۳۹۱ ۰۷:۴۶ عصر توسط mahasa shayesteh.)
ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
دکمه Esc جواب نمیده فقط راهش اینه displayfullscreen=false رو بنویسی و اجراش کنی
|||
|
|
۲۲-۱-۱۳۹۱, ۰۸:۴۱ عصر
ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۲-۱-۱۳۹۱ ۰۷:۴۵ عصر)mahasa shayesteh نوشته است: دکمه Esc جواب نمیده فقط راهش اینه displayfullscreen=false رو بنویسی و اجراش کنی پس حتماً Esc کیبورد من استثنائی هستش. گفتم که درستش کردم.
همیشه رفتن رسیدن نیست اما برای رسیدن باید رفت،حتی در بن بست ها هم راهی برای رسیدن وجود دارد ، راه آسمان باز است پرواز کردن را بیاموز. |
|||
|
۲۲-۱-۱۳۹۱, ۰۸:۴۴ عصر
ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
نمیدونم ولی من بازم امتحان کردم Esc میزنم هیچ اتفاقی نمیفته ممکنه بخاطر نقص نرم افزار باشه؟
|||
|
|
۲۳-۱-۱۳۹۱, ۱۱:۵۷ صبح
ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
باسلام، خدمت دوستان محترم
بنظرم فرمايش خانم شايسته رو ميتوان با restore كردن فايل انجام داد . مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند! (حسين پناهي) |
|||
|
|
۲۳-۱-۱۳۹۱, ۰۶:۰۹ عصر
ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام وقعا زیبا بود استفاده کردم قطعا چیز های جدیدی برای یاد گیری برای من داره اگر پسورد ورود به VBA را بدید ممنون میشم
|
|||
|
۲۴-۱-۱۳۹۱, ۰۴:۱۴ عصر
ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
سلام
آقا جاويد خيلي عالي بود . ممنون ميشم پسورد وي بي را هم بفرماييد . مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند! (حسين پناهي) |
|||
|
۳-۲-۱۳۹۱, ۱۰:۵۲ صبح
ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام
همچنان منتظر پسورد هستيم مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند! (حسين پناهي) |
|||
|
|

گفتم که درستش کردم.