|
user form
|
|
۲۰-۶-۱۳۹۰, ۰۷:۰۵ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
درساختن فرم براي ورود داده ها دوستان ژاسخ نحوه ساخت رو دادن اما مي خواستم فرمي بسازم كه
1- ورود داده ها فقط از روي يوزر فرم باشه 2- اين فرم در شيت جداگانه اي باشه تا كاربران مشاهده ننمايند 3-و داده هاي وارد شده قابل ويرايش باشند 4-وشيتي كه داده ها وارد ميشوند پروتكت باشه تا كاربران نتوانند به صورت دستي تغيير بدهند . 5-كاربر بتواند داده هاي وارد شده را مشاهده نمايد (حدالامكان به صورت يكي يكي) مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند! (حسين پناهي) |
|||
|
|
۲۰-۶-۱۳۹۰, ۱۰:۴۹ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: user form
سلام
پیشنهاد میکنم در دوره بعدی آموزش وی بی سایت شرکت کنید چون بصورت مفصل این موارد توسط جناب شمس العلما آموزش داده میشود توی شهری که تو نیستی همه جا رو غم گرفته |
|||
|
|
۳-۱۱-۱۳۹۰, ۰۳:۱۲ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۰-۶-۱۳۹۰ ۰۷:۰۵ عصر)intro نوشته است: درساختن فرم براي ورود داده ها دوستان ژاسخ نحوه ساخت رو دادن اما مي خواستم فرمي بسازم كه با سلام. دوست عزیز اگه تونستی فایلتو بفرست تا در حد توانم کمکتون کنم. همیشه رفتن رسیدن نیست اما برای رسیدن باید رفت،حتی در بن بست ها هم راهی برای رسیدن وجود دارد ، راه آسمان باز است پرواز کردن را بیاموز. |
|||
|
|
۱۹-۱۱-۱۳۹۰, ۱۱:۰۶ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
باسلام
فايل اطلاعات مورد نياز به پيوست تقديم مي شود مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند! (حسين پناهي) |
|||
|
|
۱۹-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۲۰ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با سلام.
دوست عزیز اگه فرم کم و کسری داشت در خدمتم. همیشه رفتن رسیدن نیست اما برای رسیدن باید رفت،حتی در بن بست ها هم راهی برای رسیدن وجود دارد ، راه آسمان باز است پرواز کردن را بیاموز. |
|||
|
|
۲۴-۱۱-۱۳۹۰, ۰۹:۰۹ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
ممنونم آقا جاويد مي خواستم جستجو براي هريك از فيلدها داشته باشم وهمينطور گزارش هم بتونم بگيرم مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند! (حسين پناهي) |
|||
|
|
۲۴-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۳۹ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
با سلام.
منظورتون از " جست وجو برای هر یک از فیلد " چیست؟ از چه چیز و با چه گزینه هایی میخواین گزارش بگیرین؟ میشه بیشتر توضیح بدین تا بهتر به درخواست شما جواب بدم... همیشه رفتن رسیدن نیست اما برای رسیدن باید رفت،حتی در بن بست ها هم راهی برای رسیدن وجود دارد ، راه آسمان باز است پرواز کردن را بیاموز. |
|||
|
|
۲۶-۱۱-۱۳۹۰, ۰۵:۴۴ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
جاويد عزيز مي خوام 1- براساس نام يا نام خانوادگي يا شهر ويا هريك از آيتمها جستجو كنم و كليه مشخصات تايپ شده در مورد موضوع جستجو را برام بياره 2- گزارش خاصي بتونم بگيرم مثلا براساس شهر ، استان ، واحد ويا شركت مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند! (حسين پناهي) |
|||
|
|
۱-۱۲-۱۳۹۰, ۱۲:۴۳ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱-۱۲-۱۳۹۰ ۱۲:۴۴ صبح توسط jansiz hayat.)
ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۶-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۴۴ عصر)intro نوشته است: سلام با سلام. ببخشید که دیر جواب دادم. http://www.mediafire.com/?nj2nmy2xvazinml همیشه رفتن رسیدن نیست اما برای رسیدن باید رفت،حتی در بن بست ها هم راهی برای رسیدن وجود دارد ، راه آسمان باز است پرواز کردن را بیاموز. |
|||
|
|
۱-۱۲-۱۳۹۰, ۰۹:۱۸ صبح
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام و درود فراوان
آقا جاويد حالا چطور ميتونم از ورود اطلاعات تكراري جلوگيري كنم مثلا نام ونام خانوادگي هردو يكسان بود پيغام بده كه موجود هست همينطور شماره هاي موبايل و يا تلفن ها مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند! (حسين پناهي) |
|||
|
|
|