|
کارهای آماده
|
|
۵-۷-۱۳۹۰, ۰۲:۴۴ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
کارهای آماده
با عرض سلام خدمت دوستان سلام و عرض خسته نباشید راستش من با برنامه اکسل آشنایی نداشتم با دانلود مثالهای آماده اکسل را یاد گرفتم و الان کارهای اداری شخصی و شرکتی خود را بنحوی انجام داده ام میخواستم اگه براتون امکان دارد کارهای آماده ای که بتوانم از آنها کمک بگیرم برام بگذارید از شما و سایر دوستانی که فایل و کارهای آماده خود را جهت دانلود بزارن ممنون و متشکر میشم
|
|||
|
|
۱۸-۸-۱۳۹۰, ۰۳:۵۶ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: کارهای آماده
slm duste aziz lotfan age kare amadei dari bezar ta ma ham yad begirim
|
|||
|
|
۲۰-۱-۱۳۹۱, ۰۸:۵۷ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
در نمونه ضمیمه شده، با استفاده از ابزار Pivot table و تنها چند کلیک، اعداد حاصل از اندازه گیری قد 400 دانش آموز به 8 بازه هم اندازه تقسیم شده و فراوانی، فراوانی تجمعی، درصدفراوانی، درصدفراوانی تجمعی و رتبه بازهها محاسبه و نمودار هیستوگرام آن رسم شده است.
http://parsaspace.com/files/2932954884/P....xlsx.html |
|||
|
|
۲۱-۱-۱۳۹۱, ۱۰:۲۱ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با سلام
لطفا فایل پیوست رو ببینید و نظرتون رو بگید آنجا که آدم احساس بی نیازی از آموختن می کند به آخر خط رسیده و تمام می شود |
|||
|
|
۲۲-۱-۱۳۹۱, ۰۷:۵۷ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستای گلم
تو فایلی که آقای وطن پرست گذاشتن و هم تو فایلی که به عنوان نمونه داشبورد گذاشتن از تابع hyperlink استفاده کردن کسی از دوستان میتونه توضیح بیشتر و کاربردای بیشتر از این تابع ارائه بده در روزگاری که لبخند ادمها بخاطر شکست توست» برخیز تا بگریند |
|||
|
۲۲-۱-۱۳۹۱, ۱۰:۴۴ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
=HYPERLINK("C:\Users\mahmood\Desktop";"zabihi") ای تابه دو ارگومان داره 1-link 2- dispiay name لینک یک ادرس را برای ما از یک فولدر یا یک فایل مشخص می کنه و دومی ارگومان یک نام که وقتی روش کلیک کنیم اون فلدر را برای ما باز می کنه |
|||
|
|
۲۴-۱-۱۳۹۱, ۰۲:۲۹ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۴-۱-۱۳۹۱ ۰۳:۲۵ عصر توسط vatanparast.)
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۲-۱-۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ عصر)mahasa shayesteh نوشته است: سلام به دوستای گلمسلام توضیحاتی که آقای ذبیحی اضافه کردن کاربرد عمومی تابع مد نظر شماست ولی تو فایلی که من گذاشتم اصلا هدف ایجاد لینک نیست فقط باعث میشه شکل نشانگر ماوس به حالتی که لینک هست در بیاد اگه به فرمول دقت کنید نتیجه تابع hyperlink در واقع یک ارور هست و فرمولی هم که کدش نوشته شده نام ماه رو بر می گردونه و اون رو در سل mnt قرار میده عدد 6 هم که برای نشان دادن اون فلش قرمز رنگ هست، در مورد فایل بالا هم البته من تو اینترنت پیداش کردم و به نظرم خیلی جالب بود از همین ترفند استفاده شده آنجا که آدم احساس بی نیازی از آموختن می کند به آخر خط رسیده و تمام می شود |
|||
|
|
|