|
تغیر رنگ سلول
|
|
۱۰-۷-۱۳۹۰, ۰۱:۴۶ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
میشه توی اکسل برای یک سلول مقداری از 0 تا صد تعریف کنیم که وقتی مقدار صف باشد رنگ زرد و وقتی 100 باشد قرمز شود و مابین آنها نیز رنگ به تدریج به قرمز برسد اگه امکان داره برنامه اش رو بذارید ممونم |
|||
|
|
۱۱-۷-۱۳۹۰, ۱۰:۳۱ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: تغیر رنگ سلول
باسلام
دوست عزيز شما ميتونيد از كانديشنال فرمتينگ استفاده كنيد اگر به مشكل برخورديد ، بفرماييد تا راهنمايي كنيم كسيكه با زشتي پيروز شود ، شكست خورده است . |
|||
|
|
۱۱-۷-۱۳۹۰, ۰۵:۵۴ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
دوست عزیز متاسفانه من با این قسمت تا حالا کار نکردم اگه لطف کنید بگید چطور میتونم مورد بالا را انجام بدم ممنون میشم اگه امکان داره خلاصه باشه و اگه مقدور بود فایل مثالش رو هم بذارید با تشکر |
|||
|
|
۱۲-۷-۱۳۹۰, ۰۲:۰۸ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به فايل ضميمه مراجعه گردد.
موفق و در پناه حق باشيد كسيكه با زشتي پيروز شود ، شكست خورده است . |
|||
|
|
۱۳-۷-۱۳۹۰, ۱۲:۲۷ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
دستتون درد نکنه بسیار خوب بود با توجه به مثال ولی منظورم این بود که امکانش هست که یه طیف رنگی بین همین سبز تا قرمز باشه یعنی وقتی عدد 500 رو وارئ میکنی رنگ بصورت مخلوطی از سبز و قرمز باشه یعنی عدد هر چه به 1000 نزدیکتر بشه رنگ به قرمز نزدیکتر باشه |
|||
|
|
۱۴-۷-۱۳۹۰, ۰۵:۰۸ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
با سلام
این فایل توضیح مفسلی از لینک condination formating را ارائه داده.امیدوارم بدردت بخوره http://uploadfa.com/ohdqxdc7cnw5/Excel_2...atting.rar |
|||
|
|
۴-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۰۵ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۴-۷-۱۳۹۰ ۰۵:۰۸ عصر)hosein نوشته است: با سلام آقاي hossein لينكتون ---ابه. لطفا اگه توضيحي دارد همين جا بگيد.منم همين مشكلو دارم |
|||
|
|
۷-۱۲-۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز همون فایل پیوستی بالا رو یکبار دیگه باز کن. اونوقت روی سر ستون A کلیک کن و به Condition Formating برو و از اونجا Color Scale و سپس More Rule رو بزن. اونجا در قسمت Minimum و Maximum نوع رو به صورت Number انتخاب کن و در قسمت پائین حداقل رو صفر و حداکثر رو 1000 وارد کن و در قسمت پایین تر رنگ مورد نظرت رو وارد کن. سبز برای صفر و قرمز برای 1000. حالا ok کن و یک عدد در ستون A وارد کن . تمام
|
|||
|
|
دیروز, ۱۲:۰۰ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من یه جدول دارم که در فایل زیر گذاشتمش میخوام یه فرمول تعریف کنم که وقتی عنوان طرح از لیست انتخاب می شه نحوه ارجاع و اجرا به طور اتومات تیک بخوره یارنگی بشه .میشه لطفا راهنماییم کنید |
|||
|
دیروز, ۱۲:۰۶ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
عنوان طرحتون به صورت لیست نیست ؛ میتونید از conditinal formating استفاده کنید در روزگاری که لبخند ادمها بخاطر شکست توست» برخیز تا بگریند |
|||
|
|
|