گزارش گیری بر اساس چند شرط تو در تو و چند سطحی

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
این تاپیک به عنوان تاپیکِ «پاسخ‌داده‌شده» علامت‌گذاری شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • nazi nazi

• 2015/02/17
    • 101
    • 61.00

[حل شده] گزارش گیری بر اساس چند شرط تو در تو و چند سطحی

سلام
    در فایل اکسل پیوست شده اطلاعات محصولات بر اساس نیاز مشتریان ( سفارش- تولید - تحویل - مانده ) بر اساس هر ماه ثبت میشود که ممکن است یک محصول برای چندمشتری مشترک باشد
    در دو شیت دیگر نیاز هست که گزارش گیری بر اساس توابع جستجو صورت گیرد در شیت گزارش 1 میزان سفارش - تولید - تحویل و مانده بر اساس مشتریان گزارش گیری شود و در شیت 2 بر اساس محصول
    ولی متاسفانه چون چند شرط جستجوی تو در تو بود من نتونستم اگر امکانش هست دوستان راهنمایی بفرمایید ممنونم.

فایل پیوست
  • پاسخ انتخاب شده توسط Amir Ghasemiyan در 2024/07/21, 23:50.
    Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4560
    • 100.00

سلام دوست عزیز
    برای گزارش گیری حرفه ای تر بهتر هست که شیت ورود اطلاعات رو اصلاح کنید و سلول ها را از حالت مرج شده خارج کنید و با عبارت مناسب پر کنید. مثلا برای مشتری مگا بار بهتره سلول های B2 تا B9 از حالت مرج خارج شده و همه این سلول ها با عبارت مگا بار پر بشه
    مورد دوم اینکه بهتر هست برای تهیه گزارش از پیوت تیبل استفاده کنید

به هر صورت با ساختاری که شما دارید تک تک سلول ها رو باید مجزا فرمول دهی کنید. فرمول مورد نیاز شما SUMIFS هست.

کامنت

• nazi nazi

• 2015/02/17
      • 101
      • 61.00

دوستان میشه لطفا راهنمایی بفرمایید
      ممنونم
      Last edited by nazi nazi; 2024/05/05, 14:42.

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4560
        • 100.00

سلام دوست عزیز
        برای گزارش گیری حرفه ای تر بهتر هست که شیت ورود اطلاعات رو اصلاح کنید و سلول ها را از حالت مرج شده خارج کنید و با عبارت مناسب پر کنید. مثلا برای مشتری مگا بار بهتره سلول های B2 تا B9 از حالت مرج خارج شده و همه این سلول ها با عبارت مگا بار پر بشه

به هر صورت با ساختاری که شما دارید تک تک سلول ها رو باید مجزا فرمول دهی کنید. فرمول مورد نیاز شما SUMIFS هست.

کامنت

• nazi nazi

• 2015/02/17
          • 101
          • 61.00

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
          سلام دوست عزیز

سلام ممنون از راهنمایی شما ولی من نزدیک به یک ماه همه جوره تست کردم متاسفانه جواب نگرفتم

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
            • 4560
            • 100.00

نوشته اصلی توسط nazi nazi
            سلام ممنون از راهنمایی شما ولی من نزدیک به یک ماه همه جوره تست کردم متاسفانه جواب نگرفتم
            واقعا یک ماهه درگیرشید؟

هم با پیوت تیبل و هم با فرمول sumifs براتون حل کردم. داده ها رندوم هستند.
            فایل های پیوست شده

کامنت

• nazi nazi

• 2015/02/17
              • 101
              • 61.00

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
              واقعا یک ماهه درگیرشید؟

هم با پیوت تیبل و هم با فرمول sumifs براتون حل کردم. داده ها رندوم هستند.
              متاسفانه بله کمی درگیرش بودم
              در هر صورت ممنونم از شما استاد گرامی

کامنت

چند لحظه..