ماکرو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts

• Excel824
    پاسخ داد
    RE: ماکرو

ALT+F11

Leave a comment:

• elham851
    پاسخ داد

توضیحاتتون کامل بود، خیلی ممنون

Leave a comment:

• hamidreza313
    پاسخ داد

با سلام
    شما بايد در ابتدا از طريق option اكسل در گزينه customize ribbon گزينه developer را تيك بزنيد تا اين زبانه به زبانه هاي شما اضافه گردد .
    سپس با مراجعه به زبانه developer كه در انتها قرار دارد و بعد از view هستش ، مي تواند با كليك بر گزينه macros ليست تمامي ماكرو ها مشاهده كنيد و از قسمت edit مي توانيد فرمول نوشته شده را مشاهده كنيد.
    ضمنا يك راه ساده تر هم وجود دارد اون هم اينه كه بايد به زبانه view رفته و سپس با انتخاب آخرين گزينه يعني همان maros بر روي view macro كليك كنيد تا همان ليست ماكروها ها ببينيد و ادامه ماجرا .
    ضمنا بد نيست اين رو هم بدونيد كه هر ماكروئي را كه مي بينيد حتما دليلي ندارد كه يك شخص خاصي آن را نوشته باشد بلكه از طريق فقط ضبط ماكرو شما هم مي توانيد يك ماكرو بنويسيد و داشته باشد . اگر خواستيد بعدا راجع به چگونگي ضبط ماكرو هم توضيح خواهم داد .
    اميدوارم توضيحاتم كافي بوده باشد.

Leave a comment:

• elham851
    یک موضوع ایجاد کرد ماکرو

ماکرو

سلام دوستان
    من یک فایل اکسل دارم که قابلیت ماکرو در اون فعال هست. من در مورد برنامه نویسی ویژوال بیسیک چیزی بلد نیستم فقط میدونم که برنامه ش با وی بی نوشته شده. میخواستم بدونم که چطوری میتونم به برنامه نویسی این فایل دسترسی پیدا کنم؟ :huh:
چند لحظه..