متفاوت بودن فرمت یک ستون

Collapse
این تاپیک به عنوان تاپیکِ «پاسخ‌داده‌شده» علامت‌گذاری شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mmkk
    • 2024/05/06
    • 3

پرسش متفاوت بودن فرمت یک ستون

سلام
    من یک سری اطلاعات دارم در چند ستون شامل نام , تلفن , کد ملی و تاریخ تولد
    همانطور که در فایل پیوست هم میتونید ببینید من هر سلولی را بجز سلولهای ستون D رو انتخاب کنم ماکرویی که براش نوشتم به درستی عمل میکنه با توجه به اینکه فرمت مثلا تلفن و کدملی هر دو یکی است و هر دو هم شامل اعداد هستند ولی روی یک ستون ماکرو به درستی کار میکنه روی اون یکی نه
    اگر دبل کلیک کنم روی سلول درست میشه ولی با توجه به اینکه داده های زیادی دارم انجامش حتی با vba هم سنگینه و نمیخوام اینطوری حل بشه اول دنبال چرایی این تفاوتم و بعد اگر شد راه حلش
    فایل های پیوست شده
  • پاسخ انتخاب شده توسط Amir Ghasemiyan در 2024/08/11, 17:03.
    Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4522
    • 100.00

سلام دوست عزیز
    ستون d ساختار عددی داره اما بقیه ستون ها ساختار متنی. در ساختار عددی نمیتونید به یک رقم رنگ مستقل بدید. برای اینکه بتونید رنگ مستقل بدید باید تبدیل به متنش کنید. برای تبدیل به متن میتونید از ستون کمکی استفاده کنید و با کمک تابع text مقادیر رو متنی کنید و بعد کدتون رو اعمال کنید.

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
      • 4522
      • 100.00

سلام دوست عزیز
      ستون d ساختار عددی داره اما بقیه ستون ها ساختار متنی. در ساختار عددی نمیتونید به یک رقم رنگ مستقل بدید. برای اینکه بتونید رنگ مستقل بدید باید تبدیل به متنش کنید. برای تبدیل به متن میتونید از ستون کمکی استفاده کنید و با کمک تابع text مقادیر رو متنی کنید و بعد کدتون رو اعمال کنید.

کامنت

• mmkk
        • 2024/05/06
        • 3

ممنون بله حل شد الان امتحان کردم دیدم تلفنها رو هم اگر صفرش رو برداریم همینطور میشه

کامنت

چند لحظه..