اضافه کردن چند ماه به سنوات پرسنل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
    • 110
    • 29.00

اضافه کردن چند ماه به سنوات پرسنل

با سلام
    من در یک فایل اکسل سنوات پرسنل رو بصورت سال و ماه و روز در سلول های جداگانه دارم حالا میخوام 5 ماه به کدام اضافه کنم لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم . بیشترین مشکلم اینجاست که اگر مثلا 5 ماه به یک نفر اضافه کنم شاید تو تعداد سال و روزش تاثیر بذاره که اینو میخوام بدونم چیکار باید کرد
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4560
    • 100.00

سلام دوست عزیز
    شما دیتاهای تاریختون بصورت متنی هست یا بصورت تاریخ؟

کامنت

• hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
      • 110
      • 29.00

سلام مجدد بصورت متنی . ضمناً نمونه فایل گذاشتم حالا تو این فایل اگر بخوام 5 و 10 روز به سنوات اضافه کنم چه تابعی باید استفاده کنم ؟؟
      فایل های پیوست شده

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4560
        • 100.00

با این روش به نتیجه مطلوبی نمیرسید دوست عزیز
        جوابی که بدست میاد دقت کافی نداره. بهتره ابتدا دیتاها رو بصورت تاریخ داشته باشید و بعد تغییرات مورد نظر رو اعمال کنید

کامنت

• qeshm
          • 3 هفته پیش
          • 1

سلام! برای اضافه کردن 5 ماه به سنوات پرسنل در اکسل و جلوگیری از تاثیرگذاری بر روی سال و روز، بهترین راه استفاده از تابع EDATE است. این تابع به شما اجازه می‌دهد به یک تاریخ مشخص، تعداد ماه دلخواه را اضافه کنید و نتیجه را به صورت تاریخ نمایش دهد.

مراحل انجام کار:
          1. ایجاد ستون جدید:
            • یک ستون جدید به جدول خود اضافه کنید که عنوان آن را مثلاً "سنوات جدید" قرار دهید.
          2. نوشتن فرمول:
            • در اولین سلول ستون جدید (مثلاً سلول E2)، فرمول زیر را وارد کنید و سپس آن را به سایر سلول‌های ستون جدید کپی کنید:=EDATE(A2&B2&C2, 5)
              در این فرمول:
              • A2, B2 و C2 به ترتیب به سلول‌هایی اشاره دارند که سال، ماه و روز خدمت فرد را نشان می‌دهند.
              • & عملگر الحاق است که سه سلول را به هم متصل می‌کند تا یک تاریخ کامل ایجاد کند.
              • EDATE تابعی است که به تاریخ مشخص شده، 5 ماه اضافه می‌کند.
          3. فرمت‌بندی سلول:
            • سلول‌هایی که فرمول در آن‌ها نوشته شده را انتخاب کنید.
            • روی آن‌ها راست کلیک کرده و گزینه Format Cells را انتخاب کنید.
            • در پنجره باز شده، از تب Number، فرمت دلخواه خود را برای نمایش تاریخ انتخاب کنید (مثلاً تاریخ کوتاه یا تاریخ بلند).

مثال:
          1400 12 15 1401/05/15
          Export to Sheets
          در این مثال، با استفاده از فرمول =EDATE(A2&B2&C2, 5)، به تاریخ 1400/12/15، 5 ماه اضافه شده و نتیجه 1401/05/15 نمایش داده شده است.

نکات مهم:
          • توجه به فرمت تاریخ: مطمئن شوید که فرمت تاریخ در سلول‌هایی که سال، ماه و روز را وارد کرده‌اید، به صورت عدد باشد. در غیر این صورت، فرمول به درستی کار نخواهد کرد.
          • تغییر تعداد ماه‌ها: برای اضافه کردن تعداد ماه‌های متفاوت، عدد 5 در فرمول را تغییر دهید.
          • نمایش نتیجه به صورت سال، ماه و روز: اگر می‌خواهید نتیجه را به صورت جداگانه سال، ماه و روز نمایش دهید، می‌توانید از توابع YEAR, MONTH و DAY استفاده کنید.

مزایای استفاده از تابع EDATE:
          • سادگی و دقت: این تابع به سادگی تاریخ‌ها را مدیریت می‌کند و از خطاهای محاسباتی جلوگیری می‌کند.
          • انعطاف‌پذیری: می‌توانید تعداد ماه‌های اضافه شونده را به راحتی تغییر دهید.
          • سازگاری با سایر توابع: می‌توانید تابع EDATE را با سایر توابع اکسل ترکیب کنید تا محاسبات پیچیده‌تری انجام دهید.

با استفاده از این روش، می‌توانید به سادگی و دقت 5 ماه به سنوات پرسنل خود اضافه کنید و نتیجه را به صورت تاریخ نمایش دهید.

کامنت

چند لحظه..