لیست شدن موارد مرتبط با متن تایپ شده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • arca
    • 2 هفته پیش
    • 2

لیست شدن موارد مرتبط با متن تایپ شده

در یک فایل اکسل ستونی دارم که توسط data validation محدود شده تا تنها به داده‌هایی که در یک لیست مشخص قرار داره، اجازه ورود بده. می‌خوام بدونم چطور میشه در هنگام تایپ در سلولهای این ستون، موارد مرتبط به متنی که داره نوشته میشه، بهم پیشنهاد بشه تا نیاز نباشه تا تمام متن رو بنویسم.
    منظور من auto complete نیست که با نوشتن بخشی از متن، باقی اون رو تکمیل کنه. می‌خوام مثلا اگه حرف میم رو تایپ کردم،‌ کلیه گزینه‌هایی که با میم شروع می‌شن لیست بشن تا اونی رو که می‌خوام انتخاب کنم و نیاز به نوشتن تمام متن نداشته باشم.
    ممنون میشم اگه کمکم کنید.
    این نکته هم ناگفته نمونه که یک بار بدون اینکه من تغییری در تنظیمات فایل بدم، این اتفاق افتاد و در هنگام تایپ کردن تمام موارد مشابه برام لیست می‌شد. اما وقتی روز بعد فایلم رو باز کردم دیدم دیگه اون اتفاق نمی‌افته.
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4561
    • 100.00

سلام دوست عزیز
    چنین چیزی در data validation امکان پذیر نیست متاسفانه
    علت اینکه شما چنین تجربه ای داشتین این هست که داخل ستونی که data validation استفاده کردید عبارات مشابه قبلا درج شده بوده است.
    مثلا اگر در یک سلول کلمه arca نوشته شده باشه در سلول زیر آن اگر a وارد کنید خودش بهتون arca رو پیشنهاد میده

کامنت

• arca
      • 2 هفته پیش
      • 2

نکته جالب ماجرا دقیقا همینجاست که این اتفاق افتاد!
      چیزی که شما در پاسختون گفتید همون جریان auto Complete هست که باهاش آشنام و دقیقا وقتی اتفاق میفته که عبارت در حال تایپ قبلا در سلولهای اون ستون وارد شده باشه. اما تجربه من چیزی غیر از این بود.
      در هنگام تایپ کردن، دقیقا یک لیست کشویی از تمام عبارتهای مرتبط با متن تایپی من که در ستون مادر موجود بود، نمایش داده می‌شد و من می‌تونستم براحتی با یک کلیک اونو انتخاب کن. منظورم از ستون مادر همون ستونیه که لیست موارد قابل ورود در ستون فعلی در اون لیست شده بود. دقت کنید که حتی عبارتهایی که سابقه ورود در ستون فعلی من رو نداشتن هم برام لیست می‌شد!!!

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4561
        • 100.00

این موضوعی که فرمودین رو سرچ و تست کردم. ظاهرا تو نسخه ۳۶۵ و ۲۰۲۴ این قابلیت اضافه شده

Click image for larger version

Name:	image.png
Views:	4
Size:	4.3 کیلو بایت
ID:	334276

Click image for larger version

Name:	image.png
Views:	2
Size:	5.7 کیلو بایت
ID:	334277

کامنت

چند لحظه..