مقایسه ی اعداد در نمودار
Collapse
X
-
شما اون تیک پاین را بردار و countinue را بزن راستی ورژن آفیستون چیه ؟
با تشکر از m_r_m عزیز که تبهرشون در کد زدن برا همه اثبات شدسLeave a comment:
-
می شه لطف کنید این سوالم رو هم جواب بدید؟Leave a comment:
-
ممنون از همه ی دوستان
من تقریبا تونستم اونطوری که می خوام کد رو تغییر بدم فقط وقتی می خوام ذخیره ش کنم این پیغام رو می ده:
مشکل چیه؟
اگه همینجوری ذخیره کنم تو یه کامپیوتر دیگه هم برنامه هایی که نوشتم کار می کنه
یا باید اونجا هم یه بار دیگه بنویسم؟Leave a comment:
-
چون خودم برنامه نویسم کد ها رو کم و بیش متوجه می شم
فقط اینکه راهنمایی کنید برای این کار قدم به قدم چکار کنم ممنون می شم
اول جدول رو با اطلاعاتش وارد می کنم
بعد چارت می کشم؟
....
کدش همینه؟
کجا باید کد بنویسم؟
کد:private sub worksheet_activate() dim c as range dim i as integer i = 1 for each c in sheet1.range("b3:b15") if c.value < sheet1.range("d1").value then sheet2.chartobjects("chart 1").activate activechart.seriescollection(1).select activechart.seriescollection(1).points(i).select with selection.format.fill .visible = msotrue .forecolor.rgb = rgb(255, 0, 0) end with elseif c.value >= sheet1.range("d1").value and c.value < sheet1.range("e1").value then activesheet.chartobjects("chart 1").activate activechart.seriescollection(1).select activechart.seriescollection(1).points(i).select with selection.format.fill .visible = msotrue .forecolor.rgb = rgb(0, 255, 255) end with end if if c.value > sheet1.range("e1").value then sheet2.chartobjects("chart 1").activate activechart.seriescollection(1).select activechart.seriescollection(1).points(i).select with selection.format.fill .visible = msotrue .forecolor.rgb = rgb(0, 0, 0) end with end if i = i + 1 next end sub
با تشکر از m_r_m عزیز که تبهرشون در کد زدن برا همه اثبات شدس
من به شما پیشنهاد می کنم از همون روش آقای مسعودیان استفاده کنین.
چون ورود به وادی برنامه نویسی در اکسل نیازمند آشنایی کامل با تمامی ابزارهای خود اکسل هست و اگه زود برین سراغ این بخش ممکنه سردر گم بشین.
البته تمام چیزایی که گفتم فقط یه راهنمایی کوچولو بود. بازم هر جور خودتون صلاح می دونین. موفق باشین.Leave a comment:
-
چند راه داره
بستگي به رنجي كه انتخاب ميكنين داره
يك راه سادش اينه كه مثلا در سلول A1 رنج مورد نظر رو بنويسيد بعد اينو به عنوان يك متغير وارد كنين و استفاده كنين
اگر رنجتون فقط يك ستون باشه ميشه از if استفاده كنيد. اينطوري كه رنجتن رو بذارين B:B و بعد شرط if رو بذارين كه مقدارش خالي نباشهLeave a comment:
-
خیلی ممنون
الان یه سوال دیگه دارم
اگه بخوام range سلول ها رو هم مثل اون اعدادی که تو d1 و e1 وارد کردید یه جا وارد کنم که داینامیک باشه و بدون رفتن تو محیط برنامه نویسی بشه تغییرش داد باید چکار کنم؟
به جای این چی باید بنویسم؟
کد:For Each c In Sheet1.Range("b3:b15")
Leave a comment:
-
-
فقط اینکه راهنمایی کنید برای این کار قدم به قدم چکار کنم ممنون می شم
اول جدول رو با اطلاعاتش وارد می کنم
بعد چارت می کشم؟
....
کدش همینه؟
کجا باید کد بنویسم؟
کد:Private Sub Worksheet_Activate() Dim c As Range Dim i As Integer i = 1 For Each c In Sheet1.Range("b3:b15") If c.Value < Sheet1.Range("d1").Value Then Sheet2.ChartObjects("Chart 1").Activate ActiveChart.SeriesCollection(1).Select ActiveChart.SeriesCollection(1).Points(i).Select With Selection.Format.Fill .Visible = msoTrue .ForeColor.RGB = RGB(255, 0, 0) End With ElseIf c.Value >= Sheet1.Range("d1").Value And c.Value < Sheet1.Range("e1").Value Then ActiveSheet.ChartObjects("Chart 1").Activate ActiveChart.SeriesCollection(1).Select ActiveChart.SeriesCollection(1).Points(i).Select With Selection.Format.Fill .Visible = msoTrue .ForeColor.RGB = RGB(0, 255, 255) End With End If If c.Value > Sheet1.Range("e1").Value Then Sheet2.ChartObjects("Chart 1").Activate ActiveChart.SeriesCollection(1).Select ActiveChart.SeriesCollection(1).Points(i).Select With Selection.Format.Fill .Visible = msoTrue .ForeColor.RGB = RGB(0, 0, 0) End With End If i = i + 1 Next End Sub
Leave a comment:
-
فقط اون تیکه که شرط گذاشتید و اعداد رو طبقه بندی کردید برام مفهوم بود
بقیه ش رو نمی دونم چکار کردید!Leave a comment:
-
-
این فایلی که من تهیه کردم نیاز به vba نداره با همون شرطهای ساده اکسل رسم میشه اکه تو خونه های مربوط به داده های نمودار کلیک کنید خیلی راحت متوجه میشید بازم اگر سوالی بود در خدمتم
Leave a comment:
-
البته خودم برنامه نویسی می کنم ولی این زبان رو تاحالا کار نکردم
چطور می شه اینو یاد گرفت؟ فعلا همین مساله برام مهمه، نمی خوام همش رو یاد بگیرم!Leave a comment:
-
یه نوع دیگه هم من درست کردم که پیوست شدفایل های پیوست شدهLeave a comment:
Leave a comment: