محاسبه اوقات شرعي (كاملا حرفه اي) براي اولين بار در انجمن اكسل ايران

Collapse
این تاپیک یک تاپیک مهم است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • bakhshism

• 2012/06/02
    • 49
    • 46.00

دستتون درد نکنه خیلی عالی بود

کامنت

• misammisam
      مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/03
      • 892
      • 64.00

نوشته اصلی توسط bakhshism
      تو این برنامه شما برخی از شهرستانها وجود ندارد به عنوان مثال در استان گیلان نام شهرستان رودسر قید نشده در صورتی که رودبنه که بخشی از لاهیجان است قید شده چابکسر یکی از بخشهای شهرستان رودسره و فاصله زیادی با رودسر داره ممنون میشم اصلاحاتو انجام بدید
      سلام
      خوب خودتون میتونید به راختی این تغییرات رو اعمال کنید .
      sigpic

کامنت

• mokaram
        مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
        • 1805
        • 74.00

فرار رسیدن ماه مبارک رمضان بهانه ای شد تا دوباره کار ارزشمند استاد قاسمیان را بالا بیارم تا دوستانی که استفاده نکردن بهره ببرن

امیر جان مجدد ممنون

کامنت

• مهندس تبریزی

• 2019/07/10
          • 109
          • 93.00

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
          سلام دوستان
          فايل زير اولين و تنها فايل اكسل براي محاسبه اوقات شرعي ميباشد كه به همت تيم مديريتي جامعه اكسل ايرانيان تهيه گرديده است. اين فايل با در اختيار داشتن يكي از قوي ترين و كاملترين بانكهاي اطلاعاتي شهرهاي ايران و با انجام محاسبات پيچيده نجومي قادر است با دقت حداكثر 3 دقيقه اوقات شرعي هر روز از سال و هر سال كه مد نظر شما باشد محاسبه نمايد.

كافيست استان و سپس شهر خود را مشخص كنيد تا محاسبات براي شهر شما انجام شود.

براي پخش اذان كافيست فايل ضميمه شده را از حالت فشرده خارج كرده و تمامي فايل ها را در كنار فايل اكسل قرار دهيد. همچنين ميتوانيد از آدرس زير صداي ساير موذنين را دانلود كرده و به فايل اضافه كنيد. به اين نكته دقت بفرماييد كه پسوند فايل صوتي شما بايد حتما wav باشد.

دانلود صوت,دانلود صوتی,اذان,دانلود,موذن زاده,صبحدل,آقاتی,اردبیلی,کریم منصوری,موذن

محاسبات اوليه اين فايل توسط جناب آقاي اسدالله خدام محمدي مدرس دانشگاه آزاد اسلامی لارستان و عضو هیئت رؤیت هلال ماه دفتر مقام معظم رهبری انجام شده است.

قابليت هاي كليدي اين فايل:
          محاسبه اوقات شرعي بيش از 430 شهر ايران
          قابليت محاسبه اوقات شرعي هر نقطه دلخواه تنها با داشتن طول و عرض جغرافيايي
          هشدار هنگام نزديك شدن به هر وقت شرعي
          پخش اذان با قابليت انتخاب موذن
          قابليت افزايش و كاهش موذنين
          دقت محاسبات 3 دقيقه
          با دقت بسيار خوبي ميتوان براي هر سالي محاسبات را انجام داد.

چرا دقت محاسبات 3 دقيقه ذكر شده است؟
          اگرچه نتایج با دقت ثانیه نوشته شده اند ولی پدیده های نجومی را که تابع دما، رطوبت و فشار هوا هستند با دقت حدود چند دقیقه میتوان بدست آورد.
          همچنين در اینجا محاسبات بر اساس طول و عرض جغرافیایی است كه بيانگر يك نقطه از كره زمين است در حالیکه یک شهر یک نقطه نیست و این موضوع نیز باعث میگردد تا نتوان با دقت زیاد اوقات شرعی را محاسبه کرد.
          سلام استاد عزیز ضمن تشکر از زحمات شما
          ویندوز من ویندوز 10 و اکسل من 2016 هر دو 64 بیتی است به محض باز کردن فایل و فعال کردن ماکرو این ارور را میده.
          Click image for larger version

Name:	error.jpg
Views:	1
Size:	249.4 کیلو بایت
ID:	135636

البته قابل ذکر است فایل اذان ها و فایل اکسل را در یک پوشه بنام OghatSharee سیو کردم
          ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
          :winner2: فرانسیس بیکن : آنچه مردم را دانشمند می کند ، مطالبی نیست که می خوانند بلکه چیزهایی است که یاد می گیرند :lamo:

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
            • 4522
            • 100.00

سلام دوست عزیز
            والا منم مشخصات سیستمم مثل شماست اما بدون مشکل داره کار میکنه فایل
            این فایل رو بررسی بفرمایید
            فایل های پیوست شده

کامنت

• مهندس تبریزی

• 2019/07/10
              • 109
              • 93.00

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
              سلام دوست عزیز
              والا منم مشخصات سیستمم مثل شماست اما بدون مشکل داره کار میکنه فایل
              این فایل رو بررسی بفرمایید

سپاسگزارم این فایل بدون هیچگونه ایرادی کار میکنه .
              سایه عالی مستدام.
              ما باید حالا حالاها در محضرتون تلمذ کنیم.

:winner2: فرانسیس بیکن : آنچه مردم را دانشمند می کند ، مطالبی نیست که می خوانند بلکه چیزهایی است که یاد می گیرند :lamo:

کامنت

• Appel
                • 2020/01/15
                • 1

با سلام و احترام.
                من ابتدا فایل اولی را دانلود کردم که مرتب خطا می داد ولی این فایل آخری را دانلود کردم عالی هست و موفق شدم استفاده کنم ازش.
                خواستم تشکر کنم.

کامنت

• mahdi_vsgh

• 2014/06/02
                  • 39
                  • 68.00

سلام خیلی چیز خوبی بود فقط یه اشکال داره الان ما در نیمه دوم سال هستیم ساعت اوقات شرعی درسته
                  ولی زمان نیمه شب شرعی یک ساعت جلو هست!! باید به یک ساعت عقب برگرده!!!

کامنت

• mrdsystemco
                    • 4 هفته پیش
                    • 1

سلام و تشکر ویژه
                    یک کار ویژه مثل فرزندی است که سال ها برای تربیتش زحمت کشیدیم ولی دانش نباید متوقف شود. ارائه هر علم مفیدی باعث خیر و برکت برای ناشر آن است. برای رشد بیشتر لازم است تکثیر شود و در زمره باقیات صالحات قرار گیرد. پیشنهاد می کنم آن را با نام خودتان تکثیر کنید و اجازه دهید سایر ارادتمندان آن را رشد دهند. هیچگاه انسان ها توانایی درک زحمات کسانی که دانش و آگاهی را به آنها می دهند را به طور کامل ندارند و فقط خدا است که ذره ذره آن را درک و در دو دنیا به آن مزد و برکت میدهد. سلامتی و موفقیت خیلی بیشتر شما را خواهانم. ارادتمند شما.

کامنت

چند لحظه..