سؤالی در خصوص گوشی سامسونگ

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ali.b

• 2014/01/12
    • 798

سؤالی در خصوص گوشی سامسونگ

سلام خدمت دوستان
    ی سوال داشتم از وقتی که گوشی s5 مدل g900h رو خریدم ی موضوعی برام پیش اومده میخوام بدونم که ایا مربوط به اعلام های دوربین گوشی هست یا یک پیغام خطا
    زمانی که دوربین رو فعال میکنم گاهی وقتا پیغام زیر میاد البته
    failed initialize to camera
    البته در قالب ی کادر کوچیک مثل اعلان ها میاد و میره اما دوربین غیر فعال نمیشه و حالت عادی خودش رو داره. در حالت خودکار هم هست و تنضیمات خودکار رو بر حسب محیط هم درست انحام میده
    همه چیز درست کار میکنه اما میخوام بدونم ایا این پیغام برای عدم تنظیم نشدن دوربین به خاطر محیط نامناسب در حالت خودکار هست یا کلا ی مشکل هست؟
    ایا برای اونایی که این مدل گوشی رو دارن هم جنین پیغامی میاد

• mokaram
    مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
    • 1804
    • 74.00

دوست عزیز چرا سامسونگ !!!!!!!!!!!!!!!!!! شما که می خواستی این همه هزینه کنی چرا رفتی سراغ سامسونگ

کامنت

• ali.b

• 2014/01/12
      • 798

من تقریبا همه گوشی های هم رده با این رو تست کردم و بهترین نتیجه بین اینها ساموسنگ s5 و ال جی g3 بود.مشکل ال جی صفحه QHD بود که حتما باید در نور حداکثر صفحه باشه تا بتونی تشخیص بدی.بعدش امکانات سامسونگ واقعا بالا هست. بدبختی اینجاست که گوشی من هیچ یک از مشکلات شایعه رو نداره جز این دوربین تا حالا که دوستان نظر دادن فهمیدم کلا یک پیغام خود دوربینه که محیط شرایط ایده ال کافی رو نداره و دورین نتونسته خودشو تنظیم کنه چون هیچ مشکلی در کارکرد دوربین ندارم و عالی هم کار میکنهحالا سوالم اینه دوستانی که این مدل رو دارن اصلا چنین پیغامی وجود داره یا نرم افزاری دوربین هست تا شک همه دوستان و ازجمله خودم برطرف بشه

کامنت

• ali.b

• 2014/01/12
        • 798

حل شد
        سنسور محیط هست که وقتی دوربین نتونه برای محیط تنظیم مناسب کنه این ارور میاد تا بدونی عکسی که میگیری ممکنه خوب نباشه

اینم از فناوری سامسونگ

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
          • 4504
          • 100.00

نوشته اصلی توسط M_R_M
          دوست عزیز چرا سامسونگ !!!!!!!!!!!!!!!!!! شما که می خواستی این همه هزینه کنی چرا رفتی سراغ سامسونگ
          كاربر گرامي دفعه ديگه به سامسونگ توهين كني حالتو ميگيرم

کامنت

• mokaram
            مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
            • 1804
            • 74.00

امیر جان میدونم که منظور خاص نداشتی
            فقط میخواستی بگی که هم نقل قول کار میکنه هم شکلک ها وگر نه شما به کمتر از اپل رضایت نمیدی :15:

کامنت

• ali.b

• 2014/01/12
              • 798

اقا ما اگه پول اپل رو داشتیم که عمرا سمت گوشی های دیگه می رفتیم.
              دیگه گوشی فقرا رو گرفتیم.

کامنت

چند لحظه..