تبدیل عدد به حروف به کمک اکسل بدون vba
دوستان ملاحظه فرمایید.
![]()
اخطار: این یک موضوع قدیمی است
به دلیل قدیمی بودن موضوع، ممکن است برخی فایل های ضمیمه به درستی کار نکنند. لطفا در صورت عدم ضرورت، از بالا آوردن موضوعات قدیمی خودداری نمایید.
پرفروش ترين |
برترين |
آخرين محصولات فروشگاه |
|
تبدیل عدد به حروف به کمک اکسل بدون vba
دوستان ملاحظه فرمایید.
![]()
اخطار: این یک موضوع قدیمی است
به دلیل قدیمی بودن موضوع، ممکن است برخی فایل های ضمیمه به درستی کار نکنند. لطفا در صورت عدم ضرورت، از بالا آوردن موضوعات قدیمی خودداری نمایید.
ویرایش توسط Ali Parsaei : 2015/05/28 در ساعت 19:11 دلیل:بارگذاري مجدد فايل ضميمه که قبلا" خراب شده بود
سلام خسته نباشید آیا از تابعی استفاده کرده اید؟ چطور در فایل خودم از این تابع استفاده کنم؟نوشته اصلی توسط smartman
ممنون از زحمات شما
این فرمول داره ؟ چرا چیزی از محتواش معلوم نیست؟ فقط یک جدولی هست که عدد جایگزاری میکنی و به حروف تبدیل میکنه
بخوایم روی اکسل خودمون پیاده سازیش کنیم باید چکار کنیم ؟
----
یک تاپیک تو همین انجمن بود این آدرسشه : اكسل آماده تبديل عدد به حروف
یکی از دوستان یک فایلی رو ارائه کردن خیلی خوب جواب میده ولی نمیدونم علت چیه وقتی میخوای فرمولش رو مشاهده کنی و روش کلیک میکنی سیستم من یکی که هنگ میکنه خواستم بدونم کسی از دوستان میتونه فرمولش رو قرار بده اینجا
ممنون
کسی از دوستان نمیتونه این کد رو قرار بده ؟
doste khobam karet ali bod kheili formol nevisish ghashang bod karet aliii bod fekram be inja nareside bod vaghean khosham omad merc ke in filo gharar dadi
محصولات و جزوات آموزش تخصصی اکسل در:
برترین مرجع تخصصی پارسی اکسل
جامعه اكسل ايرانيان: فروشگاه
آموزش اکسل تخصصی و پیشرفته - تهران
h.khakzad@yahoo.com
ببخشيد، کسي مي تونه بگه table که در فرمول منطقه جواب آمده چيست؟ يا کجاست؟ .... جزو محدوده هاي نامگذاري شده که نيست چون آنها فقط: Alef و input هستند. تابع اختصاصي به اين نام هم ظاهرا" در فايل تعريف نشده (از اين توابعي که خودمان مي سازيم و اسم برايش مي گذاريم)، تا آنجا که من سر در مي آورم شايد کاري شبيه توابع ديتابيسي انجام شده! شايد!، نمي دانم!
آيا ممکن است که اول تابعي تعريف شده باشد و فرمول نوشته شده باشد و بعد آن تابع را پاک کرده باشند ولي اثرش مانده باشد؟
کسي هست به من بي سواد کمک کند بفهمم چي شده؟ يا جزو اسرار است؟!
ویرایش توسط Ali Parsaei : 2014/02/24 در ساعت 14:21
ویرایش توسط Ali Parsaei : 2014/05/15 در ساعت 17:47
واقعا هم حرفعه ای نوشتن استاد محمدی،من اون زمان که این فایل رو دیدم تا 1 هفته مخم هنگ بود،یعنی ایده فوق العادست
این TABLE رو هم نمیدونم اون موقع میدونستم چجوری شده که واسم سوال نبود یا نه اصلا توجه نمیکردم،آخه الان که نمیدونم
ویرایش توسط Behnam : 2014/05/13 در ساعت 19:58
هرچیز که در جستن آنی، آنی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)