این نمودار چطور رسم میشه
![]()
اخطار: این یک موضوع قدیمی است
به دلیل قدیمی بودن موضوع، ممکن است برخی فایل های ضمیمه به درستی کار نکنند. لطفا در صورت عدم ضرورت، از بالا آوردن موضوعات قدیمی خودداری نمایید.
پرفروش ترين |
برترين |
آخرين محصولات فروشگاه |
|
این نمودار چطور رسم میشه
![]()
اخطار: این یک موضوع قدیمی است
به دلیل قدیمی بودن موضوع، ممکن است برخی فایل های ضمیمه به درستی کار نکنند. لطفا در صورت عدم ضرورت، از بالا آوردن موضوعات قدیمی خودداری نمایید.
سوال فقط نحوه رسم نموداره یا اطلاعاتی داری و میخوای به این شکل نمودار رسم کنی ؟
اگه اطلاعات رو داری فایل نمونه بذار تا رسم بشه
اطلاعاتی دارم و میخوام به این شکل رسم بشه اطلاعاتم مثل همین نموداره فقط تو ستون عمودی اینجا 4 تا دما داره ولی من دو دما24 و 48 ساعت دارم، بقیه داده هام شبیه همین نموداره فقط نمیدونم چیکار باید بکنم، خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید
چرا هیچکس جواب سوالمو نمیده!
دارم روش کار میکنم روش مشخصه ولی اطلاعات شما با اطلاعات تصویری که گذاشتی نمیخونه
چه اطلاعات دیگه ای می خواد؟ تو این تصویر دو زنبور هست که منم دو زنبور دارم، اونجا 4 تا دما داره، که من 2 تا دارم، تو اون تصویر رو محور افقی اعداد از صفر تا ده هستند که برای من باید از صفر تا پنجاه باشه
با اجازه آقای وطن پرست که مطمئنن کارشون بهتر از بنده است ، یه نمونه خیلی ابتدایی از اون چیزی که خواستین درست کردم....البته دقیقاً همونشکلی نیست...
help1
با تشکر از دوست عزیزم
ایده من هم برای رسم نمودار همین بود یعنی تلفیق دو نمودار مجزا امیدوارم همین فایلی که دوستمون گذاشته مشکل رو حل کنه
خیلی ممنون هم از شما و هم از کمک های دوستتون بی نهایت سپاسگزارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)