نوشته اصلی توسط
امين اسماعيلي
با درود
با تشکر فروان از استاد عزیزمون بابت توضیحات کامل و جامع
در اکسل یک add in وجود داره یه بخشی از اون به این مسئله میپردازه و احتمالات رو برسی میکنه و حل میکنه. solver که ما هم باید refrence هاشو از توی قسمت ویژوال البته اگر بخوایم کد نویسی شده حلش کنیم و هم خود addin رو به اکسلمون اظافه کنیم. واسه اون دسته از دوستان که کمتر اطلاعات دارن این addin داخل خود اکسل هست نیاز به دانلود از جای دیگه نداره. من کد نویسیشو و پویا کردنشو انجام دادم. و با یه کلید داده ها رو برسی میکنه. اما مشکلم فقط همین بود که چرا چند جواب داریم. و یه مشکل کوچیک دیگه که البته قابل حله لونم اینه که چون کد نویسی انجام شده وقتی فایل اکسلو میبندیم پسورد Add in سالور رو میخواد از ما که اونو هم پیدا کردم ولی هر کاری کردم نتونشتم کاری کنم که دیگه این نیاد یا خودکار وارد بشه که ما نخوایم واردش کنیم. سالور هم به این طریق عمل میکنه که اگر به جوابی رسید و مد نظر نبود میتونیم بگیم که احتمالات دیگرو انجام بده. من در ابتدا یه کلید گذاشتم که اون ععد هایی رو که از مقدار sum ما بیشتره از تو لیستمون کم بکنه تا تعداد احتمالات کم بشه و سزیعتر به جواب برسیم. سعی میکنم با توضیحاتی که استاد عزیزمون دادن و یه ذره وقت گذاشتن یه راه حل مناسب پیدا کنم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)