سلام خدمت دوستان عزیز
من چندتا فایل اکسل دارم میخوام هر وقت نام یک فایل رو از لیستی که ایجاد کردم درخواست کنم اطلاعات اون فایل در همون قالبی که هست تو این فایل اصلی اکسل نشون بده
تعداد فایل ها زیاد هست و نمیشه همه اونها رو در یک فایل و شیت های دیگه اون گذاشت . چون هر بخش به طور جداگانه منابع خودشون رو پر میکنن و من میخوام وقتی اونها رو بازرسی کنم دیگه نیاز نباشه هر بار فایل اونها رو باز کنم. میخوام طوری کد گذاری بشه که فقط از لیست اسم رو انتخاب کنم و اطلاعاتش رو در جای های مشخص ببنیم. البته همه این فایل ها در یک درایو کامپیوتر هست اما هر واحدی فقط به فایل خودش دسترسی داره اما به همه دسترسی دارم بنابراین فایلها جابه جا نمیشن
من برای مثال سه فایل که شامل 2 تا فیلی که واحدهای دیگه پر میکنن و 1 فایل اصلی که اونها باید بهش لینک بشن
ی مشکل دیگه دارم اینه که در قسمت لیست ممیزی فقط 8 تا رو نشون میده در حالی که من 15 ایتم دارم اما جالب اینجاست وقتی سلول ها رو چپ چین میکنم درست میشه (با sheet left to right)
ممون میشم مثل همیشه کمک کنیدexceliran.rar
![]()
اخطار: این یک موضوع قدیمی است
به دلیل قدیمی بودن موضوع، ممکن است برخی فایل های ضمیمه به درستی کار نکنند. لطفا در صورت عدم ضرورت، از بالا آوردن موضوعات قدیمی خودداری نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)