سلام به دوستان
دوستان خواهشا مشاوره دهید من برای رسم نمودار یک سهم در اکسل به مشکل برخوردم و سردر گم شده ام در اکسل وقتی میخواهیم نمودار رسم کنیم دو ستون را انتخاب میکنیم و از بخش insert در قسمت chart نمودار را انتخاب میکنیم مثلا line که اکسل ستون اول را برابر با محور X قرار میدهد و ستون دوم را برابر با مقدار x یعنی Y اما مشکل من این است که من در نمودار 5 مولفه دارم و اصلا نمیدونم کجا باید در اکسل تنظیمات محورها را قرار داد و اصلا چطوری این نمودار را نمودار خطی یعنی Line رسم کرد
1.<DTYYYYMMDD> زمان که باید در محور x قرار بگیرد
2.<OPEN> قیمت زمان باز شدن سهم
3.<HIGH> بالاترین قیمت در روز
4.<LOW> پاین ترین قیمت در روز
5.<CLOSE>قیمت زمان بسته شدن سهم
و اما سوال مهمتر اینکه اگر ما فرضا اصلاعات 4 مولفه را داشته باشیم (OPEN ,HIGH,LOW,CLOSE) و بخواهیم نموداری خطی line رسم کنیم (همانطور که میدانیم نمودار خطی فقط نقاط را به هم وصل میکنه مثلا قیمت باز شدن سهم امروز را به قیمت باز شدن سهم فردا متصل میکنه ) و برای تجزیه و تحلیل با نمودارهای دیگه استفاده کنیم چه مولفی از همه مهمتر هست و باید از ان استفاده شود
قیمت زمان باز شدن سهم
بالاترین قیمت در روز
پاین ترین قیمت در روز
قیمت زمان بسته شدن سهم
منظورم این است که اگر از مولفه زمان باز شدن سهم در روز استفاده کنیم و نمودار را رسم کنیم همان اطلاعات و شکل نمودار را بدست میاوریم که از رسم تمام 4 مولفه با هم استفاده کرده ایم و اصلاعات در نمودار یکسان است؟
ممنون میشوم کسی راهنمایی کنه
![]()
اخطار: این یک موضوع قدیمی است
به دلیل قدیمی بودن موضوع، ممکن است برخی فایل های ضمیمه به درستی کار نکنند. لطفا در صورت عدم ضرورت، از بالا آوردن موضوعات قدیمی خودداری نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)