Get contents of last cell in a range that has data in Excel
با درود قصه امشبو با توجه به درخواست یکی از دوستان عزیز به مقوله ی محتوای اخرین سل در یک محدوده که شامل اطلاعات هستش میپردازیم
فرمول هایی که در ادامه به انها میپردازیم در واقع یکم حقه چاشنیشون شده و بسته گی به نوع داده مون توی محدودمون داره .
مورد اول داده های محدوده ما از نوع تکست باشند Data range is formatted as text :
کد:
=INDEX(range,MATCH(REPT("z",255),range))
منظور از Range همان محدوده مورد نظرتون هستش که میخواین برسی و چکش کنین.
فرضا اگر میخواین اخرین سل رو توی ستون A که حاوی تکست هستش رو پیدا کنین(عدد قاطیش باشه اون اخرین تکست رو پیدا میکنه) :
کد:
=INDEX(A:A,MATCH(REPT("z",255),A:A))
اگر محدوده خاصی هم باشه فرقی نمیکنه مثلا :
کد:
=INDEX(C2:C10,MATCH(REPT("z",255),C2:C10))
نوع دوم : محدوده ما از نوع عدد باشه Data range is formatted as numeric
پیدا کردن اخرین عدد :
کد:
=INDEX(range,MATCH(9.99999999999999E+307,range))
مثلا تو ستون A :
کد:
=INDEX(A:A,MATCH(9.99999999999999E+307,A:A))
مورد سوم : شمل هم تکست باشه و هم عدد Data range contains both text and numeric :
اگر محدوده شما شامل تکست و عدد بود و شما اخرین سل رو میخواین و براتون فرقی نمیکنه :
کد:
=INDEX(range,MAX(MATCH(9.99999999999999E+307,range),MATCH(REPT("z",255),range)))
مثلا ستون A :
کد:
=INDEX(A:A,MAX(MATCH(9.99999999999999E+307,A:A),MATCH(REPT("z",255),A:A)))
در موارد بالا محدوده هم میتونه باشه مثل همون C2:C10
تو فرمول های بالا سل خالی تاثیری ندارد.
شب همتون شیک و مجلسی - خوابای خوبی ببینین رنگی رنگی عزیزای دلم تا فردا همتون به خداوندگار ایران زمین میسپارم . راستی خوبی این فرمول ها این بود که سل خالی اگه داخل محدوده باشه گول نمیخوره . تکلیف شما :
شما فرض کنین تو محدوده سل خالی نداریم حلا تو ستون با فرمول های دیگه ای اون اخری یا رو مثل من بدست بیارین. قبلناااااا یه فایل PDF گذاشته بودم که میتونست کمکتون کنه اما حالا خودتون دست به کار بشین . کمک و راهنمایی تابع CountA میتونه کمک باشه و Index.........
|
اخطار: این یک موضوع قدیمی است به دلیل قدیمی بودن موضوع، ممکن است برخی فایل های ضمیمه به درستی کار نکنند. لطفا در صورت عدم ضرورت، از بالا آوردن موضوعات قدیمی خودداری نمایید. |
|
علاقه مندی ها (Bookmarks)