پرفروش ترين
برترين
آخرين محصولات فروشگاه
فایل الکترونیکی آموزش اکسل پیشرفته ۲۰۱۰
آموزش ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: خام شدن فایل اکسل در اثر استفاده از هایپر لینک

آخرین بازدید
    2014/05/30
    سپاس
    0
    سپاس شده
    0 در 0 پست
    تعیین سطح نشده است

خام شدن فایل اکسل در اثر استفاده از هایپر لینک

با سلام خدمت دوستان گرامی
    من دیروز داشتم با گزینه هایپر لینک کار می کردم و اومدن یک فایل اکسل را لینک کنم به یک فایل اکسل دیگه و یکی از فایل های اکسل که حاوی اطلاعات مهم بود پاک شده است . لطفا کمکم کنید که بازگردانی کنم این فایل اکسل را . چون اطلاعات مهم درآن دارم .
    اخطار: این یک موضوع قدیمی است
    به دلیل قدیمی بودن موضوع، ممکن است برخی فایل های ضمیمه به درستی کار نکنند. لطفا در صورت عدم ضرورت، از بالا آوردن موضوعات قدیمی خودداری نمایید.

2.  

آخرین بازدید
    3 روز پیش
    سپاس
    2,918
    سپاس شده
    4,894 در 1,374 پست
    سطح اکسل
    71.67 %

سلام،
    بازگرداني فايل با نرم افزارهاي recovery امکان پذير است، تا آنجا که من مي دانم فايلهاي عکسي به راحتي قابل بازيابي است ولي نمي دانم راجع به فايلهاي اکسل هم به همين راحتي باشد يا نه!
    ممکن است احتياج باشد help برنامه recovery مربوطه را مطالعه کنيد تا دقيقا" طريقه بازيافت را درست عمل کنيد.
    نکته اين است که فايل اکسل شما يک فضاي فيزيکي در هارد را اشغال کرده بوده و حالا که پاک شده کامپيوتر اجازه مي دهد که روي آن فضاي فيزيکي اطلاعات جديد درج گردد، اگر قبل از اينکه اطلاعاتي مجدد روي آن قسمت درج گردد اقدام به بازيابي اطلاعات نماييد کار دست پيش مي رود در غير اين صورت خير!
    ولي قبل از آن يک چيزهايي را چک کنيد، ممکن است اشتباه ساده اي رخ داده باشد!! مثلا" اول recycle bin را چک کنيد (شايد فايل به صورت معمولي delete شده باشد)، بعد نام فايل را در کامپيوتر جستجو کنيد (شايد جابجا شده باشد)، يا کل فايلهاي اکسلي را که ديروز در کامپيوتر خود تشکيل داده ايد را جستجو کنيد و فايلهاي يافت شده را باز کرده و داخلشان را نگاه کنيد (شايد اسم فايل را اشتباها" عوض کرده ايد).

فقط چيزي که درمان ندارد اين است که شما اشتباها" يک فايل با همان نام فايل قبلي روي آن save کرده باشيد! اين مورد به هيچ عنوان قابل برگشت نيست!
    ویرایش توسط Ali Parsaei : 2014/05/17 در ساعت 17:13

آخرین بازدید
    2020/08/02
    سپاس
    444
    سپاس شده
    115 در 41 پست
    تعیین سطح نشده است

با سلام دوستان عزیز
    مضاف بر توضیحات جناب علی پارسا باید عرض کنم اگر داخل خود فایل اکسل اطلاعات درج شده در سلها حذف و سیو شده باشد ، قابل برگشت نیس .
    ولی دوست عزیز هنگام استفاده از هایپرلینک نباید همچین مشکلی اتفاق بیافتد با این حال اگر امکان داشته باشد فایل خودتون رو آپلود کنید تا بنده و دوستان عزیز در صورت امکان به شما کمک نماییم.
    با احترام
    ویرایش توسط mr.mahlouji : 2014/05/17 در ساعت 11:24
    كسيكه با زشتي پيروز شود ، شكست خورده است .

آخرین بازدید
    2014/05/30
    سپاس
    0
    سپاس شده
    0 در 0 پست
    تعیین سطح نشده است

با سلام دوست من
    من این فایل را در drive c قرار نداده ام و recovery به نظرم فقط در صورتی امکان پذیر است که در drive c باشد و در غیر اینصورت امکان پذیر نیست .و حتی من تاریخ سیستم را به عقب برگرداندم ولی چون فایل excel در drive c بود این کار امکان پذیر نبود .

آخرین بازدید
    3 روز پیش
    سپاس
    2,918
    سپاس شده
    4,894 در 1,374 پست
    سطح اکسل
    71.67 %

نقل قول نوشته اصلی توسط ali8511911238 نمایش پست ها
    با سلام دوست من
    من این فایل را در drive c قرار نداده ام و recovery به نظرم فقط در صورتی امکان پذیر است که در drive c باشد و در غیر اینصورت امکان پذیر نیست .و حتی من تاریخ سیستم را به عقب برگرداندم ولی چون فایل excel در drive c بود این کار امکان پذیر نبود .
    کاملا" غلط است، recovery روي هر درايوي قابل اجرا است، فقط يک محدوديتي دارد که اگر اشتباه نکنم اين طور است:
    اگر فايل حذف شده روي درايو x باشد و شما بازيافتش کنيد ديگر نمي توانيد فايل بازيافتي را روي همان درايو x دوباره ذخيره کنيد و بايد روي يک درايو ديگر ذخيره کنيد.
    يا شايد هم اينطور بود که آن درايوي را که نرم افزار recovery را روي آن نصب کرده ايد ديگر نمي توان فايلهاي بازيافتي را روي آن save کرد و بايد روي درايو ديگري save کرد، (دقيقا" خاطرم نيست)
    ولي به هر حال محدوديت درايوي در recovery وجود ندارد (بجز درايوهاي روي شبکه که البته بحث اون جداست)
    ضمنا" تاريخ سيستم هيچ ربطي به موضوع ندارد، البته فکر کنم منظور شما: System restore است، البته کار system restore برگرداندن تنظيمات سيستم کامپيوتر به تاريخ هاي قبل است ولي به هيچ عنوان با آن نمي توان فايلي را آن طور که مد نظر شما است حذف يا بازيابي کرد.

7. سپاس ها (1)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)