پرفروش ترين
برترين
آخرين محصولات فروشگاه
فایل الکترونیکی آموزش اکسل پیشرفته ۲۰۱۰
آموزش ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: تابع شرطی !!!

آخرین بازدید
    2020/07/07
    سپاس
    12
    سپاس شده
    49 در 31 پست
    سطح اکسل
    36.00 %

تابع شرطی !!!

سلام

چهار تا سوال دارم؛
    سوال یک : یک لیست کشویی data validition از آموزشگاه ها دارم که با انتخاب هر آموزشگاه کاربر میفهمه که دبیر مربوطه تو آموزشگاهی که انتخاب کرده چند ساعت ابلاغ داره ... میخام که کاربر از لیست انتخاب کنه ... یک گزینه میخام بزارم که اگه آموزشگاهی انتخاب نکرد اکسل تو تموم آموزشگاها سرچ کنه و تموم ساعات فرد موردنظرو تو دروس دربیاره!! مثلا من در آموزشگاه امام علی 2 ساعت قرآن دارم تو آموزشگاه میرزایی 4 ساعت قرآن دارم تو صالحان 5 ساعت قرآن دارم و ... مجموع ساعت 11
    سوال دو : تو هر آموزشگاه هر دبیر یک سری ساعت موظف داره یک سری ساعات غیرموظف که در شیت دیتا بیس انتخاب میشه یک فرمول شما برام فرستادین که سه شرط توش اعمال کردین من از اون استفاده کردم حالا میخام 4 شرطش کنم !!!! امکانش هس ؟؟؟!
    شرط چهارم انتخاب لیست کشویی که سه گزینه داره "موظف" و "غیرموظف" و "هردو" یعنی اگه کاربر گزینه موظف رو انتخاب کرد ساعت موظف تو آموزشگاهی که انتخاب شد رو بیاره و اگه غیرموظف بهمین ترتیب ... و درحالت پیشفرض میخام رو گزینه "هردو " باشه
    ( جوابشو گرفتم ممنون آقای پارسا )
    سوال سوم : تو جدولم میخام ساعتی که دبیر تو اون غیرموظف داره رنگ خونش عوض شه !! یعنی اگه دبیرم تو آموزشگاه امام علی2 ساعت موظف قرآن داره رنگ خونش ثابت ... اگه تو آموزشگاه صالحان 5 ساعت غیرموظف قرآن داره رنگ خونش عوض شه !! البته اگه گزینه همه آموزشگاه ها رو انتخاب کنه این امکان رو نمیشه بهش داد چون ممکنه تو یک درس در دو آموزشگاه مختلف هم موظف و هم غیرموظف داشته باشه
    سوال چهارم : تو سلول آخرم جمع ساعات موظف و غیر موظف دبیر رو گزاشتم اونم برام راهنمایی کنید
    ببخشید خیلی زیاد شد ... تو انجمن هم میزارم ولی نمیدونم مربوط به کدوم قسمت میشه !!!!!!
    ادامه دارد :D...

فایل جدید
    HADI
    اخطار: این یک موضوع قدیمی است
    به دلیل قدیمی بودن موضوع، ممکن است برخی فایل های ضمیمه به درستی کار نکنند. لطفا در صورت عدم ضرورت، از بالا آوردن موضوعات قدیمی خودداری نمایید.
    پاسخ مورد نظر براي اين تاپيك ارسال شده است.
    ویرایش توسط sogmad : 2014/08/01 در ساعت 11:12

2.  

آخرین بازدید
    6 روز پیش
    سپاس
    2,918
    سپاس شده
    4,896 در 1,376 پست
    سطح اکسل
    71.67 %

براي سوال دومتان فرمول خانه E2 شيت 11 را مي نويسم بقيه اش را خودتان درست کنيد:
    کد:
    =IF(D2="هردو";SUM(IF(Sheet9!$E$2:$E$400=Sheet11!C2;IF(Sheet9!$D$2:$D$400=Sheet11!$E$1;IF(Sheet9!$A$2:$A$400=Sheet11!A2;Sheet9!$H$2:$H$400))));SUM(IF(Sheet9!$E$2:$E$400=Sheet11!C2;IF(Sheet9!$D$2:$D$400=Sheet11!$E$1;IF(Sheet9!$A$2:$A$400=Sheet11!A2;IF(Sheet9!$I$2:$I$400=Sheet11!D2;Sheet9!$H$2:$H$400))))))
    اين را آرايه اي بايد وارد کنيد
    در اصل گفته ايم که اگر در خانه D2 نوشته شده: "هردو" همان فرمولي که الآن خودتان در فايل ارسالي نوشته ايد را حساب کند، وگرنه يک شرط هم به فرمول فعلي اضافه کرده ام (اون اين است که شرط نوشته شده در خانه D2 هم بايد در ستون I شيت 9 برقرار باشد).
    سوال سوم هم مربوط مي شود به مقوله CONDITIONAL FORMATING در اکسل، در سايت بگرديد توضيحات زيادي درباره آن هست.
    دو تا سوال ديگرتون هم تقريبا" در همين مايه هاي سوال دوم هست، يک کم سعي نماييد حل مي شود، باز اگر نشد بفرماييد بررسي شود،
    راستش فايل ارسالي شما هم لينک هاي حذف شده داشت و هم اسمش را موقع ارسال عوض کرده بوديد که بررسي اش را يک کم سخت کرده است.

آخرین بازدید
    2020/07/07
    سپاس
    12
    سپاس شده
    49 در 31 پست
    سطح اکسل
    36.00 %

نقل قول نوشته اصلی توسط علي پارسا نمایش پست ها
    براي سوال دومتان فرمول خانه E2 شيت 11 را مي نويسم بقيه اش را خودتان درست کنيد:
    کد:
    =IF(D2="هردو";SUM(IF(Sheet9!$E$2:$E$400=Sheet11!C2;IF(Sheet9!$D$2:$D$400=Sheet11!$E$1;IF(Sheet9!$A$2:$A$400=Sheet11!A2;Sheet9!$H$2:$H$400))));SUM(IF(Sheet9!$E$2:$E$400=Sheet11!C2;IF(Sheet9!$D$2:$D$400=Sheet11!$E$1;IF(Sheet9!$A$2:$A$400=Sheet11!A2;IF(Sheet9!$I$2:$I$400=Sheet11!D2;Sheet9!$H$2:$H$400))))))
    اين را آرايه اي بايد وارد کنيد
    در اصل گفته ايم که اگر در خانه D2 نوشته شده: "هردو" همان فرمولي که الآن خودتان در فايل ارسالي نوشته ايد را حساب کند، وگرنه يک شرط هم به فرمول فعلي اضافه کرده ام (اون اين است که شرط نوشته شده در خانه D2 هم بايد در ستون I شيت 9 برقرار باشد).
    سوال سوم هم مربوط مي شود به مقوله CONDITIONAL FORMATING در اکسل، در سايت بگرديد توضيحات زيادي درباره آن هست.
    دو تا سوال ديگرتون هم تقريبا" در همين مايه هاي سوال دوم هست، يک کم سعي نماييد حل مي شود، باز اگر نشد بفرماييد بررسي شود،
    راستش فايل ارسالي شما هم لينک هاي حذف شده داشت و هم اسمش را موقع ارسال عوض کرده بوديد که بررسي اش را يک کم سخت کرده است.
    یا خدا !!!!
    دمتون گرم !! اصن فک نمیکردم بشه همچین کارایی با اکسل کرد !!
    کم کم داره از اکسل خوشم میاد !! فرمولو قشنگ گرفتم چی شده !!
    درست شده ! مچکرم
    سوال 2 رو جوابشو گرفتم !! خیلی ممنون آقای پارسای عزیز

آخرین بازدید
    2020/07/07
    سپاس
    12
    سپاس شده
    49 در 31 پست
    سطح اکسل
    36.00 %

اگه وقت داشتین کمک کنید !! تو فرمولا گم شدم !!!

آخرین بازدید
    2023/04/24
    سپاس
    2,336
    سپاس شده
    2,918 در 802 پست
    سطح اکسل
    64.00 %

ببينيد من اون فايلي كه با پيام گفتيد ، براتون ميزارم تا ايدشو بگيري بعد سوالاتتو يكي يكي برو جلو تا بفهميم چي به چيه ، فايل شما زياد كار داره فكر كنم
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده

7. سپاس ها (2)

آخرین بازدید
    6 روز پیش
    سپاس
    2,918
    سپاس شده
    4,896 در 1,376 پست
    سطح اکسل
    71.67 %

نقل قول نوشته اصلی توسط sogmad نمایش پست ها
    یا خدا !!!!
    دمتون گرم !! اصن فک نمیکردم بشه همچین کارایی با اکسل کرد !!
    کم کم داره از اکسل خوشم میاد !! فرمولو قشنگ گرفتم چی شده !!
    درست شده ! مچکرم
    سوال 2 رو جوابشو گرفتم !! خیلی ممنون آقای پارسای عزیز
    بابا شما که ماشاالله گيراييتون خوبه، اون فايل اولي که گفتم ساختارش خوب نيست رو هم خيلي خوب تعويض و اصلاح کرده بوديد، خيلي خوشم آمد
    آخه در سيستم چت يک بار همچين گفتين: "من خيلي وارد نيستم" که من فکر کردم سطر و ستون را هم بلد نيستيد!
    پس شکسته نفسي فرموده بوديد!
    من فکر کنم چون يک مقدار در اين مورد خاص عجله داريد ذهنتان مغشوش شده.
    همانطور که آقا ميثم هم گفته اند، سوالاتتان را تک تک پيش ببريد، اينکه بگوييد اين فايل من است و ده تا هم مشکل دارم يک مقدار کار را سخت مي کند!
    معمولا" هم چنين افرادي از اون افرادي هستند که هيچ کارشون را خودشون نمي خواهند انجام دهند! و کمتر هم کسي اينجا پاسخشون را مي دهد.
    ولي خوب شما از اونها نبوديد، به نوبه خودتون زحمت کشيده بوديد، ما هم سعي کرديم تا جايي که مقدور است کمک کنيم.
    موفق باشيد.

9. سپاس ها (1)

آخرین بازدید
    2020/07/07
    سپاس
    12
    سپاس شده
    49 در 31 پست
    سطح اکسل
    36.00 %

:D

آخرین بازدید
    2022/12/05
    سپاس
    4,646
    سپاس شده
    12,136 در 3,226 پست
    سطح اکسل
    70.00 %

فرمولی که نوشتم با داده های مختلف تست کن ببین همینو میخوای
    • نوع فایل: xlsx HADI.xlsx اطلاعات (219.9 کیلو بایت, 13 نمایش)

آخرین بازدید
    2020/07/07
    سپاس
    12
    سپاس شده
    49 در 31 پست
    سطح اکسل
    36.00 %

نقل قول نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~ نمایش پست ها
    فرمولی که نوشتم با داده های مختلف تست کن ببین همینو میخوای
    ممنون داداش ... ولی اون چیزی نیست که من میخام این فایل ببینید که منظورمو بهتر متوجه بشین

Book1

آخرین بازدید
    2022/12/05
    سپاس
    4,646
    سپاس شده
    12,136 در 3,226 پست
    سطح اکسل
    70.00 %

شرط هارو درست کردم فرمول استفاده شده فرمول سنگینی هست حتی الامکان فایل رو سبک کنید و از اضافه کردن داده های بلااستفاده خودداری کنید
    • نوع فایل: xlsx HADI.xlsx اطلاعات (221.4 کیلو بایت, 17 نمایش)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

بازدید کنندگان با جستجو های زیر این صفحه را پیدا کرده اند

انجمن اكسل ايران , اكسل , اكسس , سوال و جواب اكسل , سوال اكسس , انجمن اكسل ايران , توابع اكسل, آموزش اكسل, آموزش اكسس, VBA, ويژوال بيسيك

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)