سلام به همه اساتید و دوستان گرامی
من یه فرم دارم که توش یه تکست برای تاریخ قرارداد وجود داره و یه تکست برای مدت قرارداد (که تعداد اقساط رو توش مینویسم) و یه تکست برای تاریخ سررسید
میخوام وقتی ماه رو تو تکستش مینویسم به تعداد ماه مورد نظر به تاریخ قرارداد اضافه بشه و تو تکست سررسید نمایش داده بشه خودم یه کارایی کردم ولی بعضی جاها خطا میده و بیشتر زمانی خطا داره که ماه تاریخ سررسید مساوی 12 باشه (در این حالت سال رو اشتباه حساب میکنه)
خواسته دوم من اینه که من تو قسمت درآمد دوره میخوام روزهای قرارداد رو تفکیک کنه دوره مالی من منتهی به 31 شهریور هست میخوام تعداد روزها تا 31 شهریور رو شمارش کنه و توی تکست مدت به روز(جاری) بنویسه و بعد از 31 شهریور تو تکست مدت به روز(آتی) بنویسه
مثلا اگر تاریخ قرارداد 1393/09/01 باشه و مدتش 12 ماه باشه سررسید میشه 1394/09/01 که در این حالت از 1393/09/01 تا 1394/06/31 تعداد روزاش میشه مدت به روز جاری و از 1394/07/01 تا 1394/09/01 میشه مدت به روز آتی
تسهیلات اعطایی
lبا عرض معذرت من نتونستم فایلم رو اینجا آپلود کنم(نمیدونم چرا فایلام رو قبول نمیکنه)
از دوستان میخوام من رو راهنمایی بکنن
خیلی ممنون
![]()
اخطار: این یک موضوع قدیمی است
به دلیل قدیمی بودن موضوع، ممکن است برخی فایل های ضمیمه به درستی کار نکنند. لطفا در صورت عدم ضرورت، از بالا آوردن موضوعات قدیمی خودداری نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)