با درود. من فایل اکسلی دارم که میخوام به صورت اتوماتیک بعد از اعمال تغییرات در اون و در زمان خارج شدن از اکسل یک نسخه بک آپ از اون در جایی دیگر از سیستم ذخیره بشه. میشه روش رو برام توضیح بدید؟ سپاس
بک آپ گبری
Collapse
X
-
RE: بک آپ گبری
یک ماکرو در هنگام save as گرفتن ضبط کنید و در قسمت name به تابع time ارتباط بدید event هم ازین استفاده کن Workbook_BeforeClose[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER] -
فایل پیوست تقدیم شما فقط مسیر فایل رو به دلخواه اصلاح کنیدفایل های پیوست شده[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
ابتدا از تب developer گزینه record macro رو بزنید بعد از فایل یک save as بگیرید سپس فایل رو باز کنید و کد ذخیره شده رو با کدی که من نوشتم مقایسه کنی اختلافات کوچکی خواهید دید هر جاشو متوجه نشدید بفرمایید در خدمتم[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
سلام
این کد ئاسه پشتیبان گیری خودکار هست یعنی هر بار که در فایل تغییرانی دادین به صورت خودکار عمل میکنه و موقغ بستن یک پشتیبان میگیره
اما اگه فایل رو باز کنین اما تغییری ندین موقع بستن پشتبان نمیگیره
کد:Private Sub Workbook_Deactivate() End Sub Private Sub Workbook_Open() Application.Caption = "Microsoft Excel AutoBackup" End Sub Private Sub Workbook_BeforeSave(ByVal SaveAsUI As Boolean, Cancel As Boolean) Dim MyFilePath$, Extension$ MyFilePath = MyPCpath("MyDocuments") Extension = Left(ThisWorkbook.Name, Len _ (ThisWorkbook.Name) - 4) & " Backup" On Error Resume Next '<< folder exists MkDir MyFilePath & Extension '<< create folder 'save current version of this book in the folder ActiveWorkbook.SaveCopyAs Filename:=MyFilePath & _ Extension & "\" & Extension & _ (Format(Now, " mmm d yyyy, hh.mm.ss AMPM")) & ".xls" End Sub Public Function MyPCpath$(Folder) MyPCpath = CreateObject("WScript.Shell").SpecialFolders _ (Folder) & Application.PathSeparator End Function
[CENTER]
[/CENTER]کامنت
کامنت