بک گراند چک

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Javid Mokhtari
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
    • 1212
    • 73.00

نوشته اصلی توسط kohan
    البته از شما استاد گرامی آقای پارسا کمال تشکر را بابت حسن توجه تان دارم اما با روش jansiz hayat بزرگوار راحتر هستم فعلا در مورد صحت چاپ درگیر هستم به محض انجام طبق قول ایشان آموزش رویه فوق را نیز ارائه میکنند
    با تشکر ازآقای پارسای عزیز بابت توضیحات خیلی خوبشون.
    کاربر(آقای) kohan بنده که اینجا معجزه ای انجام ندادم که می فرمایید با روش من راحت ترین.چهارچوب کار همان هستش که برادر پارسا فرمودن.شما هرکاری بکنید باید با پرینتر فرمتون رو چک کنید.اما میشود این آزمون و خطا را به حداقل رساند.
    [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
    بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
    [/FONT][/SIZE]
    [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
    [/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]
    [/INDENT]
    [/FONT]

کامنت

• kohan

• 2015/05/18
      • 32

دوست عزیز بنده که جسارت نکردم ضمن اینکه در پست خود با افتخار از حسن توجه ایشان تشکر نموده و می نمایم فقط رویه شما را پسندیدم این چه ایرادی دارد شما هم اگر مقدور هست آموزش بدهید چگونه تنظیمات بک گراند را انجام دادید که فقط سل های درگیر تصویر نمایش داده میشوند

کامنت

• generalsamad
        مدير تالار توابع

• 2014/06/22
        • 1496

با سلام
        با اجازه دوستان
        همونطور که دوستان فرمودند شما میتونید با استفاده از یک برنامه گرافیکی (حتی با Paint ویندوز) ابعاد چکتون رو برای صفحه اکسل تنظیم کنید
        کاری که جناب jansiz hayat انجام دادند از ریبون Page Layot سپس قسمت Background رو انتخاب کردند و در آخر با توجه به چاپگرشون ابعاد رو تنظیم کرده
        و بقیه سلولها رو Hide کردند

بنظر من اگه ابعاد عکستون رو درست کنید این بکگراند کمک میکنه که جای دقیق فیلدها رو سریع تشخیص بدید
        [CENTER]
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]

کامنت

• kohan

• 2015/05/18
          • 32

تنها سوال باقیمانده اینست که
          بقیه سلولها روچگونه Hide کردند

کامنت

• generalsamad
            مدير تالار توابع

• 2014/06/22
            • 1496

برای ستونها:ستون Q رو انتخاب کرده سپس کلیدهای Ctrl+Shift+کلید جهت دار نسبت به صفحه (RTL) که اینجا چپ رو میگیریم کل ستونها از Q به بعد انتخاب میشه و در نهایت روی یکی از سلولهای انتخاب شده کلیک راست کرده و Hide رو میزنیم
            برای ردیفها هم ردیف 13 انتخاب شده و سپس Ctrl+Shift+کلید جهتدار پائین رو زده تا کل ردیفهای پائینی انتخاب شده و در نهایت Hide میکنیم
            [CENTER]
            [SIGPIC][/SIGPIC]
            [/CENTER]

کامنت

• Javid Mokhtari
              مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
              • 1212
              • 73.00

نوشته اصلی توسط kohan
              دوست عزیز بنده که جسارت نکردم ضمن اینکه در پست خود با افتخار از حسن توجه ایشان تشکر نموده و می نمایم فقط رویه شما را پسندیدم این چه ایرادی دارد شما هم اگر مقدور هست آموزش بدهید چگونه تنظیمات بک گراند را انجام دادید که فقط سل های درگیر تصویر نمایش داده میشوند
              برادر عزیز kohan، بنده قصد تندگویی نسبت به شما رو نداشتم و سخن شمارو جسارت تلقی نکردم.منظورم این بود که قالب کار همان است که دوستان گفتن.حال علاوه بر زحمتی که برادران اقای پارسا و صمد کشیدن باز هم اگر سوالی داشتید درخدمت هستم.
              اگر از کلمات مناسب استفاده نکردم عذر میخواهم...
              [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
              بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
              [/FONT][/SIZE]
              [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
              [/B][/FONT][/SIZE]
              [/CENTER]
              [/INDENT]
              [/FONT]

کامنت

چند لحظه..