خارج کردن سلول ها از حالت انتخاب شده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • archiran

• 2013/02/12
    • 30

خارج کردن سلول ها از حالت انتخاب شده

سلام دوستان و اساتید گرامی.
    همونطور که میدونید توی اکثر برنامه های تحت ویندوز و خود ویندوز برای انتخاب کردن از کلید های ترکیبی CTRL+ARROW KEYS و یا SHIFT+ARROW KEYS استفاده میکنیم و برای خارج کردن از حالت سلکت دوباره از CTRL+ARROW KEYS استفاده میشه. اما این روش توی اکسل کاربرد نداره.
    پرسش:
    1-چرا با نگه داشتن کلید کنترل و کلیک روی سلول بعد از بار اول انتخاب رنگ های لایت پر رنگ تر میشه؟ یعنی خیلیییی select میشه؟!!!!؟؟
    2-چطور میشه از بین سلول های انتخاب شده سلولی رو از وسط لیست از حالت انتخاب خارج کنیم؟

ممنون
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

سلام،
    تا آنجايي که من اطلاع دارم ظاهرا" اکسل امکان خارج کردن يک سل از بين سلهاي انتخابي را ندارد مگر add-in يا ماکرو به کار ببريد.
    فقط اگر انتخاب توسط کنترل+شيفت+کليدهاي جهت دار و يا شيفت+کليدهاي جهت دار باشد يک مقدار اجازه مانور و برگشت به عقب را خواهيد داشت (يک مقدار).
    در مورد پر رنگ شدن هم اين توضيح را مي توان داد:
    شما اگر دو محدوده را در حالت انتخاب قرار دهيد که همپوشاني داشته باشند قسمت همپوشاني پررنگ تر خواهد بود، اگر سه محدوده را انتخاب کنيد محدوده هاي همپوشاني دو به دو پررنگ تر و همپوشاني مشترک بين سه محدوده باز هم پررنگ تر خواهد شد به همين ترتيب الي آخر .....
    وقتي يک سل داخل محدوده انتخابي را دوباره با کليک کردن انتخاب مي کنيد و پررنگ تر مي شود در اصل اکسل دارد فرض مي کند که شما يک محدوده جديد انتخاب کرده ايد و چون محدوده انتخابي جديد کاملا" درون محدوده قبلي قرار دارد پس کل محدوده جديد جزو همپوشاني با محدوده اول بوده و آن را پر رنگ مي کند.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• archiran

• 2013/02/12
      • 30

نوشته اصلی توسط علي پارسا
      سلام،
      تا آنجايي که من اطلاع دارم ظاهرا" اکسل امکان خارج کردن يک سل از بين سلهاي انتخابي را ندارد مگر add-in يا ماکرو به کار ببريد.
      فقط اگر انتخاب توسط کنترل+شيفت+کليدهاي جهت دار و يا شيفت+کليدهاي جهت دار باشد يک مقدار اجازه مانور و برگشت به عقب را خواهيد داشت (يک مقدار).
      در مورد پر رنگ شدن هم اين توضيح را مي توان داد:
      شما اگر دو محدوده را در حالت انتخاب قرار دهيد که همپوشاني داشته باشند قسمت همپوشاني پررنگ تر خواهد بود، اگر سه محدوده را انتخاب کنيد محدوده هاي همپوشاني دو به دو پررنگ تر و همپوشاني مشترک بين سه محدوده باز هم پررنگ تر خواهد شد به همين ترتيب الي آخر .....
      وقتي يک سل داخل محدوده انتخابي را دوباره با کليک کردن انتخاب مي کنيد و پررنگ تر مي شود در اصل اکسل دارد فرض مي کند که شما يک محدوده جديد انتخاب کرده ايد و چون محدوده انتخابي جديد کاملا" درون محدوده قبلي قرار دارد پس کل محدوده جديد جزو همپوشاني با محدوده اول بوده و آن را پر رنگ مي کند.

ممنون علی آقا. Add-in یا Macro دارین واسش؟

کامنت

• Ali Parsaei
        مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
        • 1522
        • 71.67

نه ندارم!
        ولي با يک جستجو در اينترنت سريعا" به مقصود خود خواهيد رسيد!
        مثلا" عبارت remove cell from selection excel را جستجو کنيد.
        [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

چند لحظه..