فرمولي جهت محاسبه و درج تاريخ روز شمسي در يک cell

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

فرمولي جهت محاسبه و درج تاريخ روز شمسي در يک cell

سلام،
    يک فايل به پيوست مي فرستم که در آن يک cell به صورتي فرمول نويسي شده که تاريخ روز را به صورت خودکار از روي تاريخ کامپيوتر درج مي کند.
    به عنوان يک چيز دم دستي شايد به کارتان بيايد.
    توضيحات بيشتر درون فايل
    فایل های پیوست شده
    [SIGPIC][/SIGPIC]
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

هيچ موقع از فرمولهاي بزرگ نترسيم!
    البته خود نويسندگان فرمولهاي بزرگ هم در صورتي که توضيحي در آنها قرار ندهند بعد از مدتي ممکن است چگونگي محاسبه آن را فراموش کنند.
    در اين مواقع خودتان شروع به حل موضوع نماييد و سپس هر جا گير کرديد به فرمول رجوع کنيد. اکثرا" متوجه مي شويد که فرمول چگونه نوشته شده مخصوصا" اگر قبلا" خودتان آن را نوشته باشيد!
    بله، بعضي مواقع فرمولهاي بزرگ چيزهاي بسيار ترسناکي به نظر مي رسند، در صورتي که صرفا" چند عمليات ساده اند که تکرار شده اند!
    به عنوان مثال فرمول فايل فوق ممکن است خيلي پيچيده به نظر آيد. در صورتي که يک چيز ساده است و صرفا" چون در يک خانه گنجانده شده، به صورت شلوغ در آمده.
    به صورت پله به پله که پيش برويم مي بينيم که خيلي ساده است.
    ما اول بايد ببينيم چند روز از سال گذشته، بعد ببينيم چند ماه کامل مي توان از توي اين "روزهاي گذشته" استخراج کرد و بعد آن خورده مانده نهايي هم مي شود روز ما!! (البته سال را هم دستي اولش اضافه مي کنيم)
    به فايل پيوست توجه کنيد:
    فایل های پیوست شده
    Last edited by Ali Parsaei; 2014/04/15, 17:28.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• misammisam
      مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
      • 892
      • 64.00

سلام
      فقط نفهميدم اين شماره سريال آخرين روز سال قبل رو از كجا مياري .
      [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]
      [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
      [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
      [/CENTER]
      [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
      [/CENTER]

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
        • 2065
        • 72.00

با سلام و سپاس از دوست خوبم آقای پارسا ، آخرین روز سال قبل به میلادی میشه 2014/03/20 ، که اگر فرمت اون رو به Number تغییر بدید ، شماره سریال آن روز بدست میاد . با سپاس ɦɛʂɑɱ ɓɑɦɾɑɳɨ
        [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/CENTER]
        [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
        [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
        [/CENTER]

کامنت

• eleman

• 2015/01/19
          • 38

نوشته اصلی توسط حسام بحرانی
          با سلام و سپاس از دوست خوبم آقای پارسا ، آخرین روز سال قبل به میلادی میشه 2014/03/20 ، که اگر فرمت اون رو به Number تغییر بدید ، شماره سریال آن روز بدست میاد . با سپاس ɦɛʂɑɱ ɓɑɦɾɑɳɨ
          سلام و وقت بخیر
          فرمولی هست که فرمت یه سلول رو از date به number تغییر بده و در سلول دیگه بنویسه؟

کامنت

• mohammad_ashooryan

• 2014/08/13
            • 480
            • 80.00

نوشته اصلی توسط eleman
            سلام و وقت بخیر
            فرمولی هست که فرمت یه سلول رو از date به number تغییر بده و در سلول دیگه بنویسه؟
            سلام از فرمول value استفاده كنيد.

کامنت

• davood mohammad
              • 2015/01/26
              • 1

سلام آقای پارسا بابت فرمول کاربردیتون خیلی ممنون واقعا عالی بود.فقط من یه نکته رو اضافه کنم برای تبدیل تاریخ به سال بعد دوستان دقت داشته باشن که برای محاسبه مقدار عددی آخرین روز سال،سال میلادی رو یک سال قبل در نظر بگیرن.به عنوان مثال آخرین روز سال 1393 رو به جای 20-03-2015 ، 20-03-2014 در نظر بگیرن.با تشکر

کامنت

• esa

• 2015/03/01
                • 26

با تبریک سال نو خدمت تمام دوستان و مسئولین محترم سایت و آرزوی سالی سرشار از امید و نشاط و برکت
                با اجازه جناب ÷ارسا مدیر محترم انجمن ضمن خدا قوت من از فرمول فوق در یک فایل استفاده می کردم که جهت سال 94 طبق نظر ایشان اصلاح کردم جهت استفاده دوستان گذاشتمDAY94.xlsx

کامنت

• atlasweb
                  • 2015/11/13
                  • 2

خیلی عالی بود. ممنون از مدیر این فروم

کامنت

• rahim625

• 2015/09/09
                    • 11

با سلام و خسته نباشیدایا امکانش هست یکی از دوستان این فایل را برای سال 95 هم درستش کنهممنون

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                      • 1247

با سلام
                      فایل برای سال 95 تنظیم شد.
                      فایل های پیوست شده
                      [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• esa

• 2015/03/01
                        • 26

سلام بر تمام دوستان و دوست داران اکسل
                        بعضی صنایع دستی و سنتی هر چند تکنولوژی پیش رفت کند باز هم طرفداران خود را دارد
                        حالا جریان این فرمول جالب جناب پارسا است . چند مشتری دارم که فقط با این تاریخ حال می کنند و از توابع متنوع تاریخ شمسی گریزان هستند و دنبال به روز شدن این فرمول
                        به این بهانه تشکری از تمام اساتید اکسس و جناب پارسای عزیز و تمام دست اندرکاران انجمن و جامعه اکسس ایران
                        فایل پیوست تاریخ سال 1396 در یک سل
                        فایل های پیوست شده
                        Last edited by esa; 2017/04/24, 03:08. دلیل: غلط املایی

کامنت

• morteza1112
                          • 2017/06/02
                          • 3

سلام دوستان
                          من تازه با اکسل اشنا شدم .فقط و یه چیزایی دست و پا شکسته بلدم.
                          برام سواله که این فرمولی که شما ارایه کردین ،روز و سال رو درست میزنه ولی پرا ماه رو اشتباه میزنه؟مثلا توی این فرمول 51 هستش
                          من یه فایل حسابداری خیلی ساده واسه خودم ساختم ولی ناقصه.میخاستم اگه امکانش هست برام کاملش کنید و به ایمیلم بفرستید
                          با تشکر
                          فایل های پیوست شده

کامنت

• Ali Parsaei
                            مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
                            • 1522
                            • 71.67

سلام،
                            شما تمام اعداد 41353 داخل فرمول را به عدد 42814 تغيير دهيد فرمول درست خواهد شد.
                            لطفا" همه پستهاي اين موضوع را به دقت بخوانيد تا متوجه چگونگي کار بشويد.
                            موفق باشيد
                            [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• morteza1112
                              • 2017/06/02
                              • 3

سلام .واسه من سواله که چرا لان توی این فرمول ماه رو زده 40؟

کامنت

چند لحظه..