• خانه
  • جستجو
  • لیست اعضا
  • تقویم
  • راهنما

زمان جاری: ۳۱-۲-۱۳۹۲, ۰۵:۰۶ صبح خوش آمدید مهمان گرامی! (ورود — عضویت)

جامعه اکسل ایرانيان تالارهاي گفتگو(ویژه پرسش و پاسخ) توابع اكسل v
« قبل 1 ... 16 17 18 19 20 بعد »

آخرین موضوع ها: --- به هر قیمتی ؟ --- موضوع قطعی سایت --- "برگزاری همایش سراسری اکسل "به کمک شما نیازمندیم ( فوری) --- ******درخواست از استاد بزرگ****** --- قابل توجه کاربران محترم ---
سوالات گوناگون و متنوع از اکسل

صفحات (13): 1 2 3 4 5 ... 13 بعد »
ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی | حالت خطی
۱۰-۱-۱۳۸۹, ۰۲:۲۸ صبح
ارسال: #1
termal آفلاین
stu
**
رتبه: 0
Given 14 thank(s) in 9 post(s)
باسلام

قسط دارم در این تاپیک سوالات متداول و گوناگون اکسل مطرح و در بحث و بررسی گذاشته شود .

سوالات می تونه مشکلات شما در استفاده با اکسل و انواع مشکلاتی که برایتون در این محیط پیش می آید رو در این تاپیک قرار دهید .

سوال ؟؟

من از یک برنامه جستجو برای پیدا کردن داده ای در شیت های زیادی که در اکسل دارم استفاده می کنم .
نتیجه این برنامه به این گونه می باشد که در ستون اول Workbook ( در این ستون مسیر فایل اکسل رو نشان می دهد) و در ستون دوم Worksheet (در این ستون شیت های که در جستجو قرار گرفته اند رو نشان می دهد) و در ستون سوم Address (آدرس داده ای که پیدا شده است که مسیر یک سلول می باشد رو نشان می دهد )

حال به دنبال راه حلی برای ادغام کردن این داده ها (منظور سه داده موجود در سه ستون مذکور) در یک سلول که نتیجه آن مقدار داده جستجو شده می باشد .

برای درک بهتر یک فایل اکسل طرح سوال رو در زیر قرار می دهم .
http://rapidshare.com/files/369703282/Question.xls.html
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 Thanks given by: mrexcel , rosesefid , alieddy0
۱۰-۱-۱۳۸۹, ۰۷:۲۴ صبح
ارسال: #2
Amir_assaluyeh آفلاین
امیر محسن پور
رتبه: 3
Given 234 thank(s) in 60 post(s)
RE: سوالات گوناگون و متنوع از اکسل
دوست عزیز سوال شما مفهوم نیست و ضمن اینکه فایلی که در رپیدشیر آپلود کردید ( بدلیل فیلتر بودن رپیدشیر از این مکان ) قابل بررسی نیست اگر مطلبی برایتان پرسش شده می توانید به آدرس ایمیل بنده amir_mohsenpour در یاهو بفرستید تا با همفکری سایر دوستان راه حلی برای آن پیدا کنیم.

با تشکر
امیر محسن پور
 Thanks given by: alieddy0
۱۰-۱-۱۳۸۹, ۰۶:۳۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۷-۱۱-۱۳۸۹ ۱۲:۲۲ عصر توسط amator.)
ارسال: #3
amator آفلاین
آماتور
**
Given 298 thank(s) in 114 post(s)
(۱۰-۱-۱۳۸۹ ۰۲:۲۸ صبح)termal نوشته است:  باسلام

قسط دارم در این تاپیک سوالات متداول و گوناگون اکسل مطرح و در بحث و بررسی گذاشته شود .

سوالات می تونه مشکلات شما در استفاده با اکسل و انواع مشکلاتی که برایتون در این محیط پیش می آید رو در این تاپیک قرار دهید .

سوال ؟؟

من از یک برنامه جستجو برای پیدا کردن داده ای در شیت های زیادی که در اکسل دارم استفاده می کنم .
نتیجه این برنامه به این گونه می باشد که در ستون اول Workbook ( در این ستون مسیر فایل اکسل رو نشان می دهد) و در ستون دوم Worksheet (در این ستون شیت های که در جستجو قرار گرفته اند رو نشان می دهد) و در ستون سوم Address (آدرس داده ای که پیدا شده است که مسیر یک سلول می باشد رو نشان می دهد )

حال به دنبال راه حلی برای ادغام کردن این داده ها (منظور سه داده موجود در سه ستون مذکور) در یک سلول که نتیجه آن مقدار داده جستجو شده می باشد .

سلام
اگر فرض کنیم داده هاتون موجود باشند و صرفاً بخواهیم اونا رو باهم merg کنیم، از فرمان concatinate استفاده می کنیم.

موفق باشید

Thanks given by: mrexcel , Jaafar1984 , alieddy0
۱۱-۱-۱۳۸۹, ۰۹:۲۷ صبح
ارسال: #4
Amir_assaluyeh آفلاین
امیر محسن پور
با سلام خدمت دوستان عزیزم

اگر منظور termal همان چیزی است که amator درک کرده است باید بگویم برای این منظور استفاده از & نیز موثر می باشد که به سادگی با اضافه شدن به فرمولها یا متنها یا اعداد می تواند انواع کاراکترهای دیگر را در نتیجه ها بگنجاند. برای درک بیشتر مطلب به لینک زیر مراجعه کنید.
http://www.mediafire.com/imageview.php?q...ij&thumb=4

با تشکر
امیر محسن پور
۱۲-۱-۱۳۸۹, ۱۲:۴۷ صبح
ارسال: #5
esyoo آفلاین
Moderator
رتبه: 19
Given 317 thank(s) in 149 post(s)
(۱۰-۱-۱۳۸۹ ۰۷:۲۴ صبح)Amir Mohsenpour نوشته است:  دوست عزیز سوال شما مفهوم نیست و ضمن اینکه فایلی که در رپیدشیر آپلود کردید ( بدلیل فیلتر بودن رپیدشیر از این مکان ) قابل بررسی نیست اگر مطلبی برایتان پرسش شده می توانید به آدرس ایمیل بنده amir_mohsenpour در یاهو بفرستید تا با همفکری سایر دوستان راه حلی برای آن پیدا کنیم.

دوست عزیز
اگر فایل های شما زیر 20 مگ هست از اینجا میتونید به طور مجانی به لینک مستقیم تبدیل کنید و استفاده کنید
http://rapidbaz.com/from/9027

مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
۲۷-۲-۱۳۸۹, ۱۱:۴۶ صبح
ارسال: #6
hmp2136 آفلاین
Junior Member
**
Given 2 thank(s) in 1 post(s)
سلام
من کارشناس رشته حسابداری هستم و مدت 5 ساله که با اکسل کار میکنم و بیشتر از شما نباشه تا حد پیشرفته و قابل قبولی اکسل رو بلدم.ولی چند روز پیش از اینترنت پروژه ای از اکسل دانلود کردم که توسط یک شخص خارجی طراحی شده و سیستم منو به هم زده.احساس می کنم از اکسل چیزی نمیدونم.میخواستم با کمک شما این مشکل رو حل کنم.من تا 80% متوجه شدم چیکار کرده.مشکل من سر یه قسمت از نموداره.اگه ممکنه یه شماره موبایل و ایمیل از خودتون به من بدید تا من فایل رو براتون که ایمیل کردم بتونیم با هم در ارتباط باشیم.
شماره من هم هست 09119105287
منتظر شما هستم.اگر لطف کنید و به من اس ام اس بدید ممنون میشم.چون از اینکه هر سری بیام توی سایت ولی جوابی نبینم ضدحاله.مرسی .منتظرم.
 Thanks given by: mrexcel , alieddy0
۲۷-۲-۱۳۸۹, ۱۲:۴۳ عصر
ارسال: #7
Amir_assaluyeh آفلاین
امیر محسن پور
amir_mohsenpour@yahoo.com

omidvaram betoonam komaketoon konamUndecided

با تشکر
امیر محسن پور
۱۶-۳-۱۳۸۹, ۰۳:۳۶ عصر
ارسال: #8
farzadezk آفلاین
Junior Member
**
Given 1 thank(s) in 1 post(s)
با سلام
از اینکه این موضوع رو در اينجا می نویسم عذر میخوام, لینک طرح موضوع جدید را پیدا نکردم

فرض کنید یک سلول مرج شده, حاصل از 8سلول با متن مشابه داریم, که اکنون در سلول مرج شده یک متن نوشته شده است.
حالا میخوام این سلول رو "آن مرج" کنم بطوریکه هر سلول دارای متن باشه
آیا راهی می شناسید؟
۱۷-۳-۱۳۸۹, ۱۰:۵۰ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۷-۳-۱۳۸۹ ۱۱:۰۴ صبح توسط shamsololama.)
ارسال: #9
shamsololama آفلاین
Moderator
رتبه: 59
Given 1739 thank(s) in 576 post(s)
با درود فراوان
دوست عزیز وقتی که چند سلول باهم در یک سل مرج می شود یعنی اینکه بجز یکی از آن سلها بقیه خالی میشود در واقع نیاز مرج شدن خالی بودن سلها بوده که اگر خالی نباشد نیز بصورت خودکار خالی شده تا به سلوی که حاوی متن است مرج شود و در مورد سئوال شما اگر سلول های که از حالت مرج خارج می کنی قرار است دقیقا شبیه به همان متن داخل سل اول باشد و تکرار شود یعنی همه هشت سل یک متن نوشته شود که در حالت عادی با کپی پیست انجام میدهیم یک راه که به نظر من میرسه این است که یک ماکرو برای آن مرج بنویس که در موقع آن مرج متن مورد نظر نیز هم زمان در هفت سل باقی مانده وارد کند و اگر متن شبیه به هم نباشد هم که بعد از آن مرج با تکس تو کالمن متن را تقسیم کرده و وارد سل ها کند
البته اگر منظور شما همین بوده باشد که من فهمیدم
(۱۰-۱-۱۳۸۹ ۰۲:۲۸ صبح)termal نوشته است:  باسلام

سوال ؟؟

با درود فراوان
در مورد سئوال بالا دوستان عزیز جوابهای لازم رو داده اند
ولی سئوالی برام پیش آمد که با چه برنامه ای جستجو می کنید که آدرس را به صورت تفکیک به شما داده که بعد می خواهید دوباره آن مرج کنید تا آدرس کامل شود
چون معمولا برنامه های جستجو که می نویسیم آدرس را بصورت کامل به ما می دهد.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم (دکتر شریعتی)
shamsololama@yahoo.com
09177733411
 Thanks given by: frarshadh , alieddy0
۱۸-۵-۱۳۸۹, ۰۱:۰۶ عصر
ارسال: #10
sparrow آفلاین
Junior Member
**
Given 8 thank(s) in 8 post(s)
با سلام و تشکر
من چند روز دیگه امتحان Excel 2003 دارم ، یه سوال توی نمونه سوالها هست که هر کاری میکنم نمیتونم حلش کنم ممنون میشم اگه کمک کنید

در Sheet جاری برای کلیه مهارتهای هر فرد یک نمره دلخواه بین 0 تا 100 درون سلولهای D4 تا H10 وارد نمایید بطوریکه فقط 7 نمره از نمره های وارد شده زیر 30 باشد
« قدیمی تر | جدید تر »
صفحات (13): 1 2 3 4 5 ... 13 بعد »
ارسال پاسخ 

• نمایش نسخه قابل چاپ
  • ارسال این موضوع به دوستان
  • مشترک شدن در موضوع

پرش در انجمن:

ارتباط با ما | Exceliran | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند RSS

با قدرت MyBB | پیاده سازی توسط پانا | پشتیبانی رسانه فردا